Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 3 Januari 2012

PROGRAM MELAWAN - ROCK AND ROOL - ROCK ON





MALAM ESOK DI SEREMBAN









NOTA:
sila lihat dan dengar
klip paling cool 2012







KLIP COOL PALING ROCK - WAJIB TONTON




10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hujahan & teriakkan yang sama, tak akan ada cerita baru punya ....

Baik tak payah, kalau ada cerita baru pasti aku datang ke pentas jalan ni .... TT lu ada pergi ke pentas jalan ni.

aku@JB

telur2biji berkata...

anwar punya hal kita sanggup buat demo siap dgn promosi. pkr punya hal, kita senyap buat bodoh.....

kita ni agungkan individu sangat. patutnya kita jaga parti melebihi individu. kesannya, klu individu tu dah tak ada, parti berkaitan akan lemah dan akhirnya terkubur.

fikirkanlah.
patutnya masa ni kita dah plan siapa nak dijadikan ikon utk ganti individu yang dah tua tu.

Tanpa Nama berkata...

bro TT..haritu lu kata takde band cool..tp bagi gua band bunkface sgt cool buat masa skrg sbb membuat lagu yg liriknya berunsur melawan dan menentang..

mcm lagu yg lu post ni tajuknya PANIK..

cuba lu dgr lagu bunkface yang lain contohnya lagu kita perang kita menang....liriknya sgt2 cool!!!

BUNKFACE semakin COOL menjelang thn 2012!!

Tanpa Nama berkata...

tidak minggu ini minggu depan, tdk bulan ini bulan depan, tidak tahun ini tahun depan, LAWAN TETAP LAWAN !!!

Tanpa Nama berkata...

TT LU SENDIRI PUN SIMPAN TELO....POORAHHHHHHHH...

Tanpa Nama berkata...

untuk pengetahuan semua , isham ini hanya pandai aa uu aa uu sahaja . melebong memang hebat , tapi habuk pun tarak . bercakap soal demokrasi bagai nak rak , tapi bila tiba masanya , batang konek pun tak nampak . pundek la lu isham !

gua tau lu tua nak mampus da . tapi turun la weyh . jangan poyo sangat asik nak pegang mikropon je . huha sana huha sini . pastu , orang lain yang demo . kepala bana apa ! lu buat apa weyh isham ?

terus terang , makin lama gua naik nyampah . terus terang , gua dah tak teransang dengan blog lu ni isham ! butoh laaaa !

konon cakap orang supaya jangan takut dengan polis . lawan ! lu apa bikin ? menyuruk dalam kulit kepala bana ke ?

kambeng berkata...

gua rasa anwar akan bebas 9 jan ni...saje buat drama konon mahkamah mesia adil dan saksama..peace!

Tanpa Nama berkata...

come on students!! bangkit!! budak UPSI sudah tunjukkan jalan, jgn stop, tambah lagi tekanan, tengok lama mana polis anjing boleh bertahan, kalau kamu semua bangkit dan bersatu hati, confirm umno mampos!! dalam perjuangan kena consistent & persistent, kalau setakat 2-3 org je yg berani, lupakan sajelah apa yg dihajatkan, layan TV lagi baik. ayuh bangkit!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

LONG LIVE DSAI!

Tanpa Nama berkata...

All men can see these tactics whereby I conquer, but what none can see is the strategy out of which victory is evolved.
Sun Tzu