Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 15 Februari 2012

GADUH BESAR DI NEGERI SEMBILAN



GEROMBOLAN DI NEGERI SEMBILAN


di gemencheh ada pembunuh
di jelebu ada perogol
di port dickson ada kaki rasuah
semua cukup
semua lengkap



PENDEK TAPI KAKI RASUAH





PENCERAHAN DARI PEMBACA

Bro , Ini kisah luar topik...hari ni Najib-rosmah dtg seremban... ada program beri duit BRIM (Bini Rosmah Invest money) di dun Sikamat (dun PKR menang) di masjid, kisah yg terdengar Mat Hasan gaduh besar dgn Ketua Bhgn Sbn, Ishak Ismail sbb Mat Hasan tak bg Ishak berucap...Mat hasan nak buat dlm masjid jer...maka perang Mat Hasan-Mat Isa makin semarak...

Ishak org Najib...Mat Hasan sorang2 Ishak org Isa...mat Hasan sorang2.. Ado satu laie maklumat tak rasmi..ni dr bapak mertua sey drpd kwn dia (pegawai no2 risikan yg kerap melapor utk Najib-ntah mano punyo JASA? Kemas? SB? MIO?) kertas siasatan ttg Mat Hasan dah ado..kes ado skandal seks dgn seorang wanita..kejadian berlaku di Hotel royal adelphi, sbn...

mungkin Mat Hasan bakal di-checkmate-kan dgn kes ni oleh Najib... ado laie khabar yg sey dapek semalam, senarai namo2 cadangan calon pru-13 BN NS yg dihantar Mat Hasan kono reject dgn Najib!
By Anonymous on TERKINI - TER HOT - TER NOW : MAT MONGOL GADAI AKI... on 2/10/12



VALENTINE DI KUANTAN


6 ulasan:

lan berkata...

MHasan K.Oed?

Juasseh Cafe berkata...

Biar deh bantai bertumbuk, harap harap ado yang 'ko ara' kan, dapek yo kito makan gulai labu

Tanpa Nama berkata...

elok gak umno sama umno bergasak sonang sikit pakaran rakyat nak take over nogori, bondo ni dah lamo ese dongar, mat hasan memang tak ngam dongan sahak(lenggeng), pak ya(ampangan), rais zainudin(chembong) dan isa ketot, dari tahun 2009 maso pemilihan bergaduh-gaduh orang-orang mat hasan dengan geng 4 bahalol ni, ese dongar pru akan datang mat hasan mungkin bertanding parlimen, najib nak naikkan orang dio mungkin sahak atau rais zainudin kut jadi montori bosar baru itupun kalau bn monang, kut pakatan rakyat monang ese tak tahu sapo mungkin chegu bard atau yb taufik

MARHAENIS berkata...

Isnin, 13 Februari 2012

Politik-Tikus

Duniaku oh! Malaysia,
Politikus jahanam-menjahanamkan,
Balachi Anjing menyalak gila,
Ketaksuban dalam diri..

Ku kaya-raya yang papa kedana,
Pengampu Pukymak yang yang makin buncit,
Yang tulus ditindas yang lurus kau pijak,
Kumewah makan hak Marhaen..

Raja di kuda si taukeh si menteri,
Berjiwa rakyat,di gadainya Negri,
Badan belut ular,berkepala Babi,
Penguasa dan kuropsi..

Kecil,Besar,Atas yang di Bawah,
Jabatan Jahil,Jabatan beragama,
Rasuah haloba Pembangkai durjana,
Rakus melahap keringat dan darah..

Oh hentikan!



2011 molotov,marhaenis

Tanpa Nama berkata...

Bik mama pun ratu dari N9 katanya Juasseh

Tanpa Nama berkata...

Sdr, pasal cerita Mat Hasan ken a tangkap ni, jangan lah buat dosa. Setakat dengar cerita pak mentua kemudian sebarkan cerita tak betul baik lah hentikan jangan buat fitnah, dapat dosa free je..elok nasihat kan pak mentua sekali...