Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 20 Mac 2012

PENJUAL AGAMA - MENIAGA UNTUK BUMIPUTERA SAHAJA




JUAL AGAMA BAYAR HUTANG














NOTA:

islam melayu dan raja
kah kah kah
ini tak cukup

islam melayu raja dan hutang
baru cukup
kah kah kah



16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tgk la kebodohan umno

http://www.ohtidak.com/oh-bila-pm-guna-tandas/

Tanpa Nama berkata...

tiada Tuan Yang Maha Mulia Yang DiSembah Melainkan Yang Maha Agung DEVARAJ

Tanpa Nama berkata...

aku bersaksi sesungguhnya Sultan itu bayangan Allah

Tanpa Nama berkata...

syahadah JATI:
Aku bersaksi bahawa tiada tuan yang aku sembah melainkan DEWARAJA, dan Sultan-sultan itu bayangan Allah

Tanpa Nama berkata...

Hassan ali ni sejak aku kecik time aku pergi summer camp dia aku dah tau dia ni tak betul. Lagi satu fadhilah kamsah. Jgn pcaya dgn org kaunselir ni. Kalau jumpa ular dan jumpa kaunselir pukul kaunselir dulu dengan senduk besi

Tanpa Nama berkata...

Kepada tiga mangkuk ayun kat atas nie...nak berlawak pun biar bertempat...syahadah pun boleh wat main kew? Jangan ingat semua benda boleh way main...iskh3x

Tapi..."seluruhnya" tue memang kelakar ar...boleh jadikan "meme" baru kat Internet...dah bosan ngan "nope, just chuck testa"...klu x tau apew tue "meme" atau "nope, just chuck testa"...sila tanya lebai Google...hahaha

Tanpa Nama berkata...

org2 Islam, cakap sembah Tuhan Allah, kenapa perbuatan dan amalan menyembah Tuan Dewaraj Bayangan Allah?

Makan Free Berak Cangkung berkata...

Orang macam Hsssan Ali lah yang menyebabkan free loaders terus makan free dan berak cangkung.

Bilalah kaumku nak bangun dari tidur. Selalu kena tipu oleh pembodek yang nak bodek free loaders dan Rajah Gopal.

Muka Hassan Ali macam Kermit the Frog. Kah kah kah

Ez Puella Sapiens berkata...

Best tak tengok dua hari ni ramai orang tiba-tiba alim bercakap pasal agama? It means I'm successfully trolled them. Dapat mencipta juga bandwagon effects dari Meleis yang konon serba tahu pasal Islam tapi bla bla bla, cakap kosong.

Ramai yang rasa dirinya lebih holy dan lebih pandai, walhal kalau saya test tanya pasal Quran, which surah or which verse belum tentu boleh jawab. Cakap je berapi dalam ni. Berapa kerat antara kamu ni memang betul-betul pergi ke Tanah Arab sana dan buat kajian arkeologi di sana? Semua cakap kosong. Nak tunjuk pandai.

It's great to be a troll snob here. Dapat juga tengok Malays yang sifatnya suka bossy, misogynist, dan suka membuli perempuan macam saya.

Kelakar, kan. Melayu memang paling suka bercerita pasal moral dan agama, tapi akhirnya kalau tengok statistik, siapa paling banyak hisap dadah, siapa yang paling banyak kes rogol, siapa yang paling banyak kes ragut semua?

Tunjuklah pandai lagi. Suka tunjuk pandai tapi apa pun tak ada. Yahudi dah maju, bina satelit dan menjelajah alam semesta, korang masih lagi cerita pasal jin dalam botol.

Nice to troll all of you. Seronok tengok korang maki-maki sambil menunjukkan betapa holiernya anda. Betapa mulianya anda, tanpa anda sedari, saya dan kawan-kawan sedang gelakkan anda.

Hello, from Canada. Peace.

Tanpa Nama berkata...

Salam sdr T.T

Di harapkan selepas ini tak payah lah sdr T.T keluar kan lagi pengesahan si musibat ini.

Hendak nya si musibat ini akan "MAMPOS" meroyan.

Lynyrd skynyrd berkata...

kah kah kah kah

MULUT LONGKANG.......

balik jual songkok la woi..

jangan jual agama...

nanti utang tak leh bayar...

Tanpa Nama berkata...

Hassan Ali ni, kalau bercakap sampai tak cukup nafas.. Meluat aku tengok..

Agak agak dia ni bertanding tak?

**13BM2

Tanpa Nama berkata...

Ez pueella, sedarkah anda, kamu juga sedang d tertawakan! Apakah anda juga dari spesis hasan ali?

Tanpa Nama berkata...

sebagai Hamba Allah, kita hanya meminta keampunan ke hadrat Allah Taala sahaja.
kita juga hanya boleh menyembah Allah Tuhan Sekalian Alam.

bukannya AMPUN Tuanku Beribu2 AMPUN, SEMBAH patek pacal yang hina, harap diAMPUN.
sudah2lah tu...semuanya kembalilah ke jalan Allah..Allah Yang Maha Esa Kekal, DULU, KINI DAN SELAMA-LAMANYA.

Tanpa Nama berkata...

@Ez Puella Sapiens
-->people talking about Islam because of your trolling.
-->Implying that it wasn't TT who start the issues...
-->Implying that archeologist had something to do with hafalan Al-Quran
-->the basic art of troll are not to admit that you are in fact....a troll. Got that woman? You are a disgrace.Get back in the kitchen.
-->They got Malays criminals in Canada? Wow. o.O
-->Implying that jews aren't as supenaturalistic as our race...
*facepalm"

Harharhar...you suck at trolling.
Harharhar...you woman are so original...kudos. Now, go back to the kitchen. In 1,2,3,....respawning in the kitchen. Harharhar

WHAR THE TROLL??? WHAR THE TROLL???
THE TROLL IS IN THE KITCHEN!!!
HERD DERP YOU SUCK!!!

firdaus.9898 berkata...

eh tukartiub ke 9gag ni?

oh hasan ali
tukartiub confirmed.