Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 1 Januari 2012

SALUT PADA ANAK MUDA




JEMPUTAN CERAMAH MALAM INI



MALAM INI DI KLANG

isu: mahasiswa dan keganasan polis
panel : mahasiswa yang ditahan malam tadi
palel : prof aziz bari

tempat: markas parti pas palm grove klang
bila: jam 9.00 malam

-----------------------------------------







COOL TAHUN BARU






















23 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah...kah..kah...lu bikin apa hisam? pergi cuci punai ka malam tahun baru? anak muda pergi demo...lu buat apa?

fly berkata...

bingai punya anak muda!!! macam isyam juga!!!

Tanpa Nama berkata...

Anonymous said...
Video budaq budaq kurang ajaq ini sudah mula disebarkan dlm blogg...jelas polis bertindak betul dan cekap....cuma budak budak ajaran pas dan anuar brahim ni yg fikir mereka kebal ....emak bapak budak budak ni lupa nak ajar anak mereka cara beradap sebab tu anak meraka jadi perusuh jalanan sama spt apa yg di ajar pas dan pkr....budaq hingus ni makin agressif sebab depa pikir depa kebal dan tak der saper brani sentuh mereka...sotong adam makin brani...dia lupa...jutaan rakyat sedang memerhati gerak geri nya...cuma masa akan menentukan nasib sotong ni...setakat 70 org yg terpekik terlolong atas alasan suara mahasiswa...jgn buat lawak la woi....baik elok rumah baca buku....mereka ini semua bercita cita tinggi utk jadi popular....senang anuar esok ambik jadi budak bancuh kopi kemudian membontot....Tian chua mulakan karier politik nya dgn berbaring atas jalan raya...now cina haramjadah ni dah kaya makan duit poliik jadi Mp....trend ini sedang mahu ditiru....hancur malaysia dpt rakyat mentality mcm ni...
January 1, 2012 9:16 PM

Tanpa Nama berkata...

Ada sedikit macam aksi gerakan promenyisih Presiden Syria, versi mini pertentangan terhadap sebuah kezaliman. Syabas mahasiswa UPSI, kau memang ada keberanian dan 'passion' dalam tindakan kau.Kasihan polis bangang yang buta apa itu demo aman menuntut pembubaran AUUKU dan mendukung perjuangan Adam Adli

sheikhalfarisi berkata...

salam tt N company selamat tahun baru hijrah 1433 safar 7, semoga tahun baru ni lebih mencerahkan minda terutama dlm fahaman islam

kpd mahasiswa upsi suatu pembukaan tirai yg baik utk tahun 2012, mana mahasiswa dr universiti lain x kan nak jd bangang lg mcam tahun2 lepas

Tanpa Nama berkata...

mamat sekor ni kaki mencarut....setau aku puak yang suka mencarut dan buat benda tak senonoh ini dari puak gerombolan bengong tu.

Tanpa Nama berkata...

turunkan bendera muka org bangang ..satu kesalahan ke? ada jugak undang2 mcm ni kat malaysia..

Tanpa Nama berkata...

jangan pandang remeh kebangkitan mahasiswa.Jangan layan orang muda macam itu.Mereka genarasi masa depan.

Tanpa Nama berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=KbF5xBh7pCc

dengar lagu iwan ni.. aku jadi semakin kecewa dan hanya dapat sakit hati saja..

901!!!!! revolusi... turunkan BN..

Tanpa Nama berkata...

untuk pengetahuan semua , isham ini hanya pandai aa uu aa uu sahaja . melebong memang hebat , tapi habuk pun tarak . bercakap soal demokrasi bagai nak rak , tapi bila tiba masanya , batang konek pun tak nampak . pundek la lu isham !

gua tau lu tua nak mampus da . tapi turun la weyh . jangan poyo sangat asik nak pegang mikropon je . huha sana huha sini . pastu , orang lain yang demo . kepala bana apa ! lu buat apa weyh isham ?

terus terang , makin lama gua naik nyampah . terus terang , gua dah tak teransang dengan blog lu ni isham ! butoh laaaa !

konon cakap orang supaya jangan takut dengan polis . lawan ! lu apa bikin ? menyuruk dalam kulit kepala bana ke ?

Tanpa Nama berkata...

negara indonesia pimpinan diktator suharto dlu tewas akibat kebangkitan mahasiswa...di malaysia x mustahil akn brlaku prkara yg sama..

Tanpa Nama berkata...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CEL5wVmDNUk


ini ke?

Tanpa Nama berkata...

aku doakan anak-anak poles tu mati lemas dalam lombong

Tanpa Nama berkata...

patut le abang mat sabu tak bekenan kat polis. perangai tak semanggah!

Tanpa Nama berkata...

patut le abang mat sabu tak bekenan kat polis. perangai tak semanggah!

Tanpa Nama berkata...

hmmm.. aksi yang melucukan.. salut pada polis.. buatpe nak ikutkan nafsu orang yang suatu masa dahulu yang dah pernah lari ikut pintu belakang? kah kah kah..pooorahhh TT

Tanpa Nama berkata...

Calling all Malaysian students around the world to show solidarity and full support towards such a great effort of our fellow UPSI students. Let's gather and show our support in front of all Malaysian High Com/Embassy and MSD Offices around the world!!!

Tanpa Nama berkata...

come on students!! bangkit!! budak UPSI sudah tunjukkan jalan, jgn stop, tambah lagi tekanan, tengok lama mana polis anjing boleh bertahan, kalau kamu semua bangkit dan bersatu hati, confirm umno mampos!! dalam perjuangan kena consistent & persistent, kalau setakat 2-3 org je yg berani, lupakan sajelah apa yg dihajatkan, layan TV lagi baik. ayuh bangkit!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Salam..
KEPADA ANAK-ANAK MUDA..
Ini adalah era kebangkitan/kesedaran/kebingungan..
Pilih jalan yang diajar PENCIPTA..
Jangan pilih jalan yang diajar selain dariNYA.. seperti
Jalan org2 yang mengaku umat IBRAHIM,
Jalan org2 yang mengaku umat MUSA,
Jalan org2 yang mengaku umat ISA,
Jalan org2 yang mengaku umat "MUHAMMAD",
Kerana org2 tersebut hanya menduga2 sahaja tanpa kebenaran..

PILIHLAH JALAN IBRAHIM,JALAN MUSA, JALAN ISA, JALAN "MUHAMMAD" IAITU JALAN PARA RASUL ALLAH.. JALAN YANG SATU DARI PENCIPTA MANUSIA..

MENUJU KESEJAHTERAAN DUNIA DAN AKHIRAT..

Tanpa Nama berkata...

Budak bukan UPSI la dey...dia orang demo depan UPSI...budak UPSI 2 orang je..budak UPSI yang lain tidoooq....kah..kah..kah..
jadi yang jadi HERO adalah pintu pagar UPSI...kah.....kah..kah..

ImNeO berkata...

To fly,
Dari you tube, mmg POLIS yang kurang ajar. Mahasiswa tiada bersenjata apa2 pun. Polis Barua Nasional dan FRU bersenjata yg provoke.
Pembunuh Altantuya bila korang nak tangkap.
Semoga roh Altantuya menhantui korang...
Pembunuah tak mau tangkap, tapi korang berani buli budak kechik.
PTUI PDRM..

altantunya sharibu berkata...

bangsat punya polis..polis malayasia berani ngan bengsa melayu jek...kalau cina atau india buat hal tak berani plak....POLIS BANGSAAAAATTTTTTTTT....CELAKA...aku bengang tgk polis...bukan bebudak tu buat kacau pun...just nak berdemo...polis bangsat jaga jek lah..tak payah sampai nak pukul.....bangang punya polis

Tanpa Nama berkata...

demo sayangi Najib oleh student UPSI tak plak FRU kacau..demo haram gak tuh..wakakakaka