Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 25 April 2012

KAH KAH KAH - LAWAK SEKALI - DATUK BANDAR BUAT LAWAK




TIDAK AKAN BERGANJAK!







AMARAN KERAS DATUK BANDAR KEPADA BERSIH
- mkini

Datuk Bandar Kuala Lumpur Ahmad Fuad Ismail memberi amaran kepada Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH) dan penyokongnya bahawa tindakan keras akan diambil jika mereka meneruskan hasrat untuk berhimpun di Dataran Merdeka pada 28 April ini.

Bertegas dengan keputusannya tidak membenarkan Dataran Merdeka digunakan untuk perhimpunan tersebut, Ahmad Fuad menegaskan tindakan yang sama akan diambil sepertimana tindakan terhadap kumpulan mahasiswa anti-PTPTN yang 'berkampung' di tempat yang sama.

"Seperti (mahasiswa) anti-PTPTN, contoh yang sama juga kita akan ambil jika mereka melanggar undang-undang.

"Bila tiba masanya, tindakan akan kita ambil...Untuk menjamin keselamatan, kita serah kepada polis... Bagilah kita bekerja juga," katanya dalam sidang media selepas bertemu dengan delegasi BERSIH di pejabatnya hari ini


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...BILA PULAK MAMAT NI JADI KETUA POLIS NEGARA?.... kah kah kah..

kah kah kah... INI BARUA BARU DALAM TIM GEROMBOLAN.... kah kah kah..

kah kah kah... KERAS MACAM MANA NI?....kah kah kah..

kah kah kah...KERAS BOLEH PA CHU CHENG KE?.... kah kah kah..

kah kah kah...KERAS BOLEH DI WANK KE?.... kah kah kah..

kah kah kah...KERAS BOLEH DI CHAK WOW KE?.... kah kah kah...

woit...LAWAKAKAKKKKKK LAAA...DBKL DAH JADI POOOOLIS PELAAAAK... kah kah kah..

kah kah kah...MALAYSIAAA BOOOLEHHHH KAH KAH KAH.... kah kah kah




RABU – RADIO BANGSAR UTAMA

rabu ialah stesen radio internet
rabu ialah stesen radio melawan
rabu ialah stesen radio melanggar
rabu ialah stesen radio cool
rabu ialah stesen radio chic
rabu ialah stesen radio radikal

layari sekarang:
www.radiobangsarutama.blogspot.com

pada minggu ini
setiap malam dari jam 9.00 malam
siaran terus menerus

dari rabu akan dapat didengari:
berita bersih
berita menghasut
berita terkini

dari rabu akan berkumnadang:
lagu punk rock
lagu rock klasik
lagu rock kapak
lagu metal
lagu perjuangan
lagu melawan
lagu sosialis
lagu komunis
lagu lagu perjuangan dari seluruh dunia

jadi cool jadi kawan rabu
BE COOL – BE DARE

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mamat nie dah tak masyukk kalau masyukk tengok kat choo ket indon ulur mamat ni, niaga sampai tengah jln pon tak kene pagar, pasar selayng sama gak lori debkl penuh ngan sayur ikan buah kene jolok dek mynmar..kat masjid india dah mcm mini jakarta depan mesjid india sbb indon dah ulur pasai tu tak kene tindakan...kah3x mamat datuk bandar kepala hangguk kau!

Nazaruddin Mohamad berkata...

Mintak SPRM pegi check kat rumah Datuk Bandar ni.. aku dengar citer ada safety box besar dalam rumah tu. Tolong check dia simpan apa kat dalam peti besi tu!

Tanpa Nama berkata...

keras tapi tak leh pancut...
kah...kah...kah...
datuk bandar pukimak...

libas berkata...

'BAGILAH KITA BEKERJA JUGA'- wow 1 ungkapan yg double meaning dan penuh provoke.
Mari kita tunjuk cara kerja rakyat tertindas. Mlm tadi DBKL & rakyat sama ramai kat Dataran. Bila BDKL rampas baju bersih yg dijual, rakyat mula kerumun& maki hamun, lepas 10minit baju kasi pulang semula.
Kita tunggu show 28/04/12...

Tanpa Nama berkata...

pejuang rakyat boleh termakan ke dgn ugutan melaon ini? malu la kat pak indon yg dlm diam mendenggus mahasiswa dan rakyat yg dah ngang dek air lendir chna doll kah kah kah. itu belum lagi diugut perkasam dan mamak and silat geng kah kah

Tanpa Nama berkata...

TT..!! Lagu Darah Juang yang diorang pasang kat stesen radio RABU tu tak cukup power laa.

Itu versi tangkap leleh jew ar.
TT sila siarkan lagu Darah Juang versi yang ini. Baru gegar sikit jiwa. Hahaha...

Y U NO PLAY THIS DARAH JUANG VERSION!? ლ(ಠ益ಠლ

http://www.youtube.com/watch?v=Qe5Q_H8bigg

Ni baru dahsyat!!

Tanpa Nama berkata...

Bro... gambar lu pakai tie dgn blazer nampak poyo le...

Tanpa Nama berkata...

orang subang jaya dah lama tolak dato bandar ni...dulu masa jadi ketua @ MPSJ pasang pokok kelapa besi 5 batang berharga 1juta...aleh-aleh, pokok kelapa besi ni kena runtuh. dia dihalu ke PDC Penang.

Tanpa Nama berkata...

Radio Bangsat Utama....terutama Bangsat Hisham POYO...Kah...kah...kah

Tanpa Nama berkata...

nak kerja? tu kat KL bawah jajahan kau tu berlambak indon niaga....pi la kacau....hampas punya makhluk....
"lebih baik kau dilahirkan sebagai binatang" kata p.ramlee

Ali Ramlan berkata...

Jawatan Dato Bandar di lantik Dari kerajaan pusat...... Ada lagi kuasa atasan, kememterian wilayah persekutuan.... Ada Menter dan Tim. Menteri..... Ada lagi ketua setiausaha Negara... So, berapa orang dah dia langar... Bersih 3.0 pada 28 April bukan sahaja ujud di Dataram Merdeka , ia akan ujud di merata tempat di Bandar~lebih besar merata tempat di dunia..... Kita rakyat terbanyak akan menguasai Bandar Kuala Lumpur dan tidak gentar dengan ugutan pencacai dan pengampu murahan yang boleh dibeli maruah dengan RM...... Ingat..... Lagi kuat ugutan Dari pengampu , lagi kuat semangat perjuangan Bersih 3.0...... Kerja kita rakyat terbanyak akan turun beramai~ramai dengan semangat jitu tolak pemerintah yang kotor dan tak bermaruah......

Tanpa Nama berkata...

metal master..

tinggal lg 2 hari, takkan datuk bandar je yg bg amaran?? yg garang2 dgn muka yg dibuat2 ganas sume mane? mgkin kali ni ade kumpulan baju merah jambu yg naik bas sekolah mini akan turun..\m/

Tanpa Nama berkata...

petang ni kalo hujan kat kl...apa lagi datok bandar!!! sedut air masukkan dalam lori tanker utk siram pokok....standby utk siram geng2 TT....hahahaha

next budget, mintak peruntukan beli water cannon sendiri...hahahah

belantan & pongkis beli kat kedai hardware....hahahahah

Tanpa Nama berkata...

Pukimak punya Datuk Bandar!!!