Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 25 April 2012

MALAM INI JAM 9 MALAM




JANGAN LUPA DI RABU JAM 9 MALAM





4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bagus ada saluran radio mcm ni.. tp bang Isham tolongla carik pembaca berita yang sebutan dia ok sket, tunggang langgang kata laporan jelas!

DB2012 berkata...

get up stand up
stand up for your rights!

get up stand up
don't give up the fight!

you can fool some people sometimes,
but you can't fool all the people all the time
so now we see the light (what you gonna do?)
We gonna stand up for our rights!

Tanpa Nama berkata...

Salam,

Saya baru je tengok video abang dekat youtube pasal kutuk umi halfida tu. Hisyamudin Rais mcm pernah dgr..

Search kat google siapa hisyamudddin rais ni..wallah..kat wikipedia bukan main gempak lagi biodata abang..salute

dan yang xble blah bila baca pautan luar wikipedia, dia tulis tukartiub nye blog..saya macam damn, ni ke admin tukartiub..hahaha

tukartiub ni saya ingat ntah siapa punya sbb Malaysianews kepunyaan Hanief selalu feature kan blog ni dan most of viral vid kat youtube ada sumber dr tukar tiub..hahaha..xsangka la dlm 2 tahun usha2 blog ni, rupanya admin dia bukan cap ayam..hahaha..mmg mahasiswa sejati..

tahniah! penulisan tukar tiub xbosan sbb xde meleret.


Yang benar,
Mahasiwa takut turun Bersih 3.O sbb kampus induk dah keluarkan memo via Fb je haha.. the only uni yg Bumi 2nd plg ramai selepas UiTM dan Bumi xamik PTPTN sbb ada MOVE..haha cuba teka..haha..

Tanpa Nama berkata...

Hahaha tt cari glamor,muka asyik keluar berita tv3 suku jer.Buat apa nak mintak dbkl bro.. Kita redah jer.. Kalau mintak kebenaran dah tak cool namanyer