Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 15 Disember 2008

JEMPUTAN MENONTON TEATER BUKAN TEATER



BILIK SULIT  - Teater Bukan Teater - SECRET CHAMBER

Skrip:      Hishamuddin Rais
Arahan:   Hishamuddin Rais/Mislina Mustaffa

Di Dewan Majlis Peguam ( Bar Council )
No 13,15,17, Leboh Pasar Besar 50050  Kuala Lumpur
(di belakang bangunan  Pasar Seni / Central Market)

Pada :  20,  21 , 22, 23  Disember 2008 - Jam 8.30 malam

Untuk Tempahan Tempat sila hubungi : 012-465-16-71 atau 012-384-29-72

Derma Rm10 untuk keluarga tahanan ISA.
Sila tempah tempat dan pilih malam yang sesuai.Tempat terhad.

12 ulasan:

Izwan berkata...

hahaha..

Yang dinanti sudah tiba!!

Caiyalah!!!!

Mesti mai punya, kalau tak mai kempunan oit!!!

Pakat-pakat mai!!

Nor berkata...

WOW! MESTI TONTON ni!
I think it's amazing that you could pull this off despite the short timeline.
Syabas!

Danielle_Corleone berkata...

Ya! mesti pegi. hehe.

-muez_dot- berkata...

yeah....

inilah die..yeha!!

syabas bro!

Marsha~ berkata...

aku nak dua tiket untuk 20 Dec.. Okay? dan sudah dipublish dalam blog. TQ

ryann berkata...

hmmm

Tanpa Nama berkata...

kat bar council? nanti kena protes ngan geng2 PEKIDA pulak nanti macam hari tu.

ainon mohd berkata...

Parking untuk kereta truck saya di mana?

daLyaanoon berkata...

TAKUT2 ADA YANG BERBOGEL

Tanpa Nama berkata...

hah..budak2 pekida pakai baju je lebih,,suruh mereka masok skali, tekencing gak

najib berkata...

best wei..aku dah tengok preview dia..lagi best dari los dan faun afdlin shauki yang mengarut tu..


Hidup Tukar Tiub..

Tanpa Nama berkata...

dalyanoon gi tgk ke nnt..gerak skali la..hehe