Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 1 November 2011

LEPAS BELI CINCIN BELI MUTIARA PULAK




LAGI KESAH MAK JANDA BERSHOPPING




ROSMAH WANITA PERTAMA BELI MUTIARA RM487,000 DI AUSTRALIA – suara keadilan

Ketika berita mengenai anak Najib Razak dilapor berbelanja mewah di Australia, laman blog dan sosial seperti Facebook menyiarkan gambar suami Najib , Rosmah Mansor memakai rantai mutiara.

Ia dikaitkan dengan laporan akhbar Australia, The West Australian yang mendedahkan perbelanjaan delegasi yang diketuai Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak di Perth, Australia minggu lalu.

Rombongan itu mengambil kesempatan untuk membeli belah di negara itu ketika menghadiri Mesyuarat Ketua-Ketua Kerajaan Komanwel (CHOGM).

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..SLOOOO LAAA SIKIT....kah kah kah..

kah kah kah..BIK MAMA SEDANG NAK BUAT AJI.... kah kah kah..

woit.. BIK MAMA NAK TAUBAT..... kah kah kah..

kah kah kah....NANTI BANYAK GAMBAR DARI MEKAH.... kah kah...

kah kah kah...MACAM GAMBAR SAIFOOL DULU... jkah kah kah..

kah kah kah.... NI SEMUA RANCANGAN NAK TIPU ORANG MELAYU.... kah kah kah...

kah kah kah....NAK TIPU MAK CIK FELDA...kah kah kah...

kah kah kah..NAK KELENTONG UNDI.... kah kah kah...


LAWAK NAJIB DAN ROSMAH NAIK HAJI

Seorang perempuan kaki rasuah yang bernama najib menunaikan ibadah haji
pada saat melempar jamrah kaki rasuah hairan kerana tiap kali lempar batunya balik lagi ke dia, di lempar lagi, balik lagi ke muka nya, setelah beberapa kali melempar terdengar bisikan di telinganya… “boss sesama syaitan jangan saling lempar dong…” (kutip dari internet) kah kah kah


11 ulasan:

mek berkata...

kah kah kah
lawak tak boleh blah

Man YamYam berkata...

Syaitan pun senyum tengok muka Najib & Rosmah tu,...

Tanpa Nama berkata...

si rosmah p beli mutiara tu dia nak baling/rejam setan masa dia kat mina nanti.
tak guna batu-batu muzdalifah, tak standard kot bagi dia.

Tanpa Nama berkata...

Tanpanama 7.01
Lawak giler...

Penawar Sakit Jantung berkata...

Hahaha...

Tanpa Nama berkata...

hi, bro TT , im going to paste this on my FB .. :)

"Seorang perempuan kaki rasuah yang bernama najib menunaikan ibadah haji
pada saat melempar jamrah kaki rasuah hairan kerana tiap kali lempar batunya balik lagi ke dia, di lempar lagi, balik lagi ke muka nya, setelah beberapa kali melempar terdengar bisikan di telinganya… “boss sesama syaitan jangan saling lempar dong…” (kutip dari internet) kah kah kah"

Muflis Bin Bankrap berkata...

Bang Isham,

Menurut Idris Jala, Malaysia akan muflis dalam 10 tahun lagi. Tolong siarkan berita tentang Malaysia muflis yang disiarkan Malaysia Insider hari ini.

Harap subsidi yang diberikan kepada Rajah Gopal diberhentikan dengan serta merta.

Siapakah bayar gaji Rajah Gopal? Adakah jawatan Rajah Gopal diperlukan? Apa faedahnya ada Rajah Gopal? Jika Rajah Gopal tiada, Malaysia dapat jimatkan wang & elak dari muflis. Wang ini boleh digunakan untuk memberi pelajaran secara percuma untuk seluruh rakyat Malaysia termasuk cucu-cicit Rajah Gopal.

Tanpa Nama berkata...

Masa melontar.......
target batu tu pada bik mama & mat monggol....
dua ni baru betul2 setan....
sahih dapat haji mabrur....
kah...kah...kah.....

Tanpa Nama berkata...

bila agaknya Hajjah Najib dan Haji Rosmah balik?

bila pikir2, mcm Tok Uban sarawak la, pegi tanah suci nak mintak tarikh pilihanraya

manja berkata...

haji hajjah tu tengah melobi sheikh abdur rahman sudais jadi tok kadi nikahkan anak dia yg mulut besar tu...

hantu makcik karipap berkata...

tak pe la bik mama dan najib nak naik haji....
yang penting sanggup dia menunaikan rukun haji dan menjejakkan kaki ke kota suci mekah dan mengucup hajarul aswad....

anuar berani ke pegi mekah.....

Anuar ni cari lubang gelap yang haram dan mengucup lubang-lubang haram jee berani laa....