Isnin, 24 Oktober 2016

MUHYIDDIN YASSIN DI RADIO BANGSAR









TUNGGU & NANTI

TEMU SOAL

RADIO BANGSAR
DENGAN

MUHYIDDIN YASIN





------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

aku hanya hahahahahahah, mahadir punya turn diinterview bila lagi.? politic is the art of doing impossible thing into possible, salute tukartiub, dulu tt hasut rakyat marhaen jadi pembangkang sekarang org atasan dlm kerajaan pun tt balun sama turning jadi pembangkang

Awanama berkata...

Kau ni TT mmg kawan makan kawan tapi rogol lawan kah kah kah....dulu kau panggil dia nie al- malikul sembam sbb muka byk lemak....skrg nie beradab kau taip nama dia

Awanama berkata...

TUNGGUL BUKAN SEBARANG TUNGGUL

TUNGGUL PAGOH penuh anai anai

Anai anai mampu rebahkan POKOK

Anai Anai jugak sinpan BON BON

BON BON saja boleh lawan BON BON TANDOK

Hidup TUNGGUL , REBAH BON BON TANDUK

Dapat CUTI UMUM kan

Bagus lah

Bila yang nak REBAH tuh ??????

Awanama berkata...

Tt, kau bukan saja menghasut orang umno paling tadah jadi pembangkang, kau jugak menghasut mereka jadi pemain politik jalanan. Sesungguhnya kau penghasut numero uno, maka aku kontribusi satu puisi tanpa sijil jakim atau sijil phd untuk kau:
Moyang kau dulu mesti kominis punye talibarut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Atok kau dulu mesti jadi tukang kasut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Opah kau dulu mesti jadi tukang set rambut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Nenek belah bapak kau dulu mesti selalu sepak busut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Bapak sedara kau dulu mesti suka buat ribut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Pakcik belah emak kau dulu mesti jadi tukang karut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Sepupu kau dulu mesti suka makan siput sedut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Abang kau dulu mesti suka main bola lisut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut
Bapak kau dulu mesti perut gendut
Itu pasal sekarang kau jadi tukang hasut