Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 Mei 2010

KICK ASS TWO



BIK MAMA DI JEMPUT BERLAKON






RASHIA DI SEBALIK RASHIA


Mahkamah ditangguh. Perbicaraan disambung semula 31 Mei hingga 4 Jun. Ai? Senang pula tangguh? Semalam dan pagi tadi susah sangat....Tujuan hakim berkeras tak bagi tangguh sehari dua ini ialah supaya Anwar tak boleh pergi kempen kat Sibu. Itu arahan Pak Monggol kepada Yang Arif Tunggul.


nota:

Sifoo Kartun, Zunar Zunar Kartunis mengadu kartunnya tidak laku lagi semenjak Saifool buat lawak kat mahkamah.

Malah semenjak pembicaraan ini berlangsung tukar tiub juga
kekurangan pembaca kerana mat kang kang dan mat kotak
telah membuat banyak lawak di mahkamah.

BERITA BAIK

Ada berita saheh yang saifool telah dilamar
untuk belakon di holywood.

Matthew Vaughn pengarah kick ass yang pertama telah menalipon
ketua polis negara untuk mendapatkan number talipon saifool.
Pengarah ini ingin menggunakan lubang jibur saifool sebagai lokasi.

Filem kick ass ini sedang bermain di panggung panggung sekarang.

Juga matthew vaughn dilaporkan oleh akhbar Viriety akan mengambil bik mama.
paramount studio yang akan membuat kick ass two ini memerlukan
bik mama untuk menjadi penghadang cahaya dilokasi.

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bik mama pengadang cahaya lokasi,,,wawawawawa hahahahahahahhahaha mueheheheheheheheh huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh kehehehehehehehe hadoiiiiii cretttttt tersembor kunyit wa lagi sekali kakakakakakak

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah woit majalah VIRILITY..ni baik pny lawak

Saifool bikin kelentong berkata...

Bos2 studio2 Hollywood dilaporkan berminat mahu cast Saiful Bukhari sbg watak utama yang diliwat dalam filem Querelle(ori 1982) yang akan diulangbuat khas untuk mengetengahkan bakat Saifool.

manakala pengarah Ang Lee menyatakan rasa kesalnya tidak menemui bakat Saifool lebih awal.beliau berkata filem gay nya Brokeback Mountain (2005) pasti lebih berkesan jika Saifool yang berlakon.

Mat Dangdut berkata...

Pancut dalam ke simpan dalam dubur?

tupingera berkata...

Saya berasa amat kesal dan dukacita apabila tukar tiub dan pengunjung2 blog ini mencemuh dan menghina Yang Amat Berbahagia Datin Paduka Seri Hajjah Rosmah Mansor.
Sayugia di-ingati yang YABhg. Datin Paduka Seri ialah Wanita Pertama Malaysia. Justeru itu, perbuatan mencemuh dan menghina YABhg. Datin Paduka Seri boleh di anggap suatu penDERHAKAan.
PenDERHAKAan ialah sesuatu yang amat bertentangan dengan adat resam dan kebudayaan orang Melayu yang berteraskan kepada feudalisma.
Perlu di ingatkan kepada penulis blog dan pengunjung2 falsafah orang Melayu: "biar mati ANAK jangan mati ADAT".

Tanpa Nama berkata...

ini dia Saifool setelah tidak berak 2 hari dan tak basuh bontot kah kah kah - http://s880.photobucket.com/albums/ac6/hellosunshine88/?action=view&current=ATT00002.jpg

Tanpa Nama berkata...

tajuk film yg paling terhebat di pasaran sekarang..
jangan tak tengok.....
tengok....
tengok bik mama
tengok juboq saiful
kaaahhhh
kahhhh

Tanpa Nama berkata...

kepada tupingera 2010 Mei 13 17:25 ,,,,,,,,,,,,,,wa tak mow mati anak,,,anak tu anugerah allah maaa,,,adat tu ciptaan org melayu,,,,so aku pertahan kan anak aku ,,,adat??lantak same adat laaa,ape ade ngan adat??/??

Sodom berkata...

kah kah kah makan ni gerenti tak berak 2 hari : http://2.bp.blogspot.com/_lht2526Rrso/SGoWG2ZmtrI/AAAAAAAAALs/FtJTsQXR3zs/s400/sodomee.jpg

Tanpa Nama berkata...

to tupingera :

khakhakha!!!

tahniah dah pandai buat lawak mcm sai fool gak..

lawak kamu boleh tahan...
bole masuk ranking top 10 senarai pelawak politik tanah air..

bape lama nuntut ilmu lawak ngan bik mama??
puas ngopek tak?
kahkahkah!

Tanpa Nama berkata...

Hisham you are still the best among the bloggers i have known. Congrate

kgpadangbalang berkata...

Komik Kick Ass tgh sale kat Kinokuniya. Less 25% kalau beli dengan buku lain. Cadangan buku lain utk dibeli ialah Malaysian Maverick oleh Barry Wain. Atau buku karangan Tukartiub sendiri.....

Samdol Siam berkata...

woittt isham!
meloya la aku nak tengok citer lobang jubor sialfool nih!
dah la panggung berbau kunyit dari start sampai habih!

harrkkk ptuiiiii

Lang berkata...

hoi tt!!

sudah2 lah tu... aku tak sanggup nak gelak lagi ni.. kau ni melampaula... cukup2 la yg dalam court tu buat lawak.. ko mmg tak mau kalah la tt.

tt "Raja Lawak Blogger"

Harris berkata...

SALUTE bro isham!X leh blah btoi!!Pe la nk jadi ngn malaysia tanahairku..Ayuh! Anak muda!!Mari kite bgkit utk 1 perubahan di negara tcinta ni..*SELAMATKAN MALAYSIA*

Tanpa Nama berkata...

nak muntah aku dengar ulasan tupinegara pasal bik mama

TT dan kita-kita ni menderhaka??
bik mama keturunan rajagopal mana??

aku kalu ternampak nama bik mama,
esok satu hari aku mesti suwey punya. menyesal aku bukak blog TT malam ni.

woi TT. jangan letak nama tu lagi la. kang aku suwey kang!

tolon laaa! alaaaa!

Tanpa Nama berkata...

tupingera lu PA CHU CHENG pakai jari kontot bik mama ka.lu nak kipas tak kena tempat la.pi mati la dengan lu punya adat.pasal terlampau beradat la ni kita ni melayu diketawakan,contoh paling dekat lu tanya la pada shit pol pasal mangkok ni dua ari jubor dia meleleh ngan air mani.ada adat ke tidak tupingera.

hashimdin berkata...

hoi..tupingera.nama pun topeng.kau sayang adat berapa ramai anak kau dah mati.mangkuk.kau tau ke ape itu adat.?.mangkuk ayun.adat itu perkara yang dilakukan sejak turuntemurun ,tak kiralah betul ke salah ke.adat ni berkaitan dengan bangsa je .bahlol.macam adat orang melayu bodoh biar mati anak jangan mati adat.banggang.melayu ni masa hidup je.bila mati melayu tak laku dah.yang nak diguna pakai masa tu ialah islam.hukum islam bukannya adat islam ..faham tak mangkuk topingera.sepatutnya kita sebut BIAR AKU MATI,JANGAN HUKUM ISLAM ITU YANG MATI.