Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 Mei 2010

SI BAJU HIJAU TELAH DI TEMUI




MISTRI AKHIRNYA TERJAWAB


siapa auntie pet?
apa terjadi kepada auntie pet?
perempuan yang marah marah dahulu kemana perginya?

semuanya terjawab
dengan melihat gambar gambar di bawah ini


AUNTIE PET ORI


AUNTIE PET SUDAH RAHAI



INI GAMBAR TERAKHIR AUNTIE PET BERSAMA ULTRA MAN




10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro,,,ini bukan autie or uncle pet,,,,kalu dalam masyarakat sekarang khususnya dimalaysia,,tanpa mengira kaum yang ada di negara kita yg tercinta ini baik melayu,cina,india mahupun apa2 kaum di malaysia gambar yg bro tunjuk kan itu dinamakan PET PET,,,,, "TIDO MALAM KINI DENGAN SENYUMAN"

Tanpa Nama berkata...

itu mukan auntie-pet, itu pot-pet. nulu ala kawan sama itu pol-pot nyugak. sulah kayya mey... ati manyak sinang..

cara senang nak tahu kes ini betul atau tidak, kita muleh mintak itu anwar dan saiful duduk satu bilik (itu macam bilik polis monitor orang kat dalam lokap us sana la), suluh kedua2nya samma2 tenung itu mata masing-masing. then a good body language reader musti buleh tau munnya kes ini apa ceritanya..mohhong atau itu mutot.

Tanpa Nama berkata...

Sham
kau dah semakin kreatif...jika kau masuk Program Raja Lawak, confirm kau menang.

Mat Gay berkata...

Woit TT... auntie pet ni saper? tak kenal aku mamat nih.. muka dah le macam pondan tua aje... "Hey, Auntie Pet! Walau pun muka mu tidak ku kenal... tetapi lobang hidungmu tetap menjadi pujaan hati saifool aljuburi"... keh3x

eden ni rabbi umno wakaka berkata...

wakakaka...laie gahai muko eh...

banyak bonar pikir camno nak kolentong...wakakaka

hashimdin berkata...

pet omputih cakap ,melayu cakap binatang belaan kesayangan.memang tepat kau ni jadi binatang yang dipuja seseorang.@pet.

cina cakap pet itu sama dengan cipet@puki@pantat,betul juga sebab semua orang suka cipet.@pet.

tapi engkau ni pet yang busuk setaraf dengan pet@najis mughalazah.pet@cipet yang ada kuman siflis/aids/gonorea.pet..pett

Lang berkata...

auntie pet udah dihantar ke kilang buat pad... mulutnya udah digam sbb kuarga dia malu dengan keberanian mengejut tu... auntie pet yang dikenali dalam kuarga adalah auntie pet yang lemah lembut, lemah longlai, tersipu-sipu, dan mempunyai nada suara yang perlahan. (bukan seperti yang tersiar kat TV 3/4)

Uncle Petai berkata...

woit,Sham kau tiru idea aku ni kah kah kah

Samdol Siam berkata...

alahai TT ... terbatuk2 Ultraman nama dia dikaitkan ngan Untie Pet.

C++ berkata...

Bhai TT,

Lu boleh kena saman ngan Tsuburaya Production la... dier pemilik berlesen Ultraman....