Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 Mei 2010

TERUS KAN LAGI





TERUSKAN LAGI


11.42pagi :

Karpal: Awak mandi pada Jun 26?Saiful: Saya mandi pagi.

Karpal: Ada awak mandi serta cuci anus selepas kejadian?

Saiful: Saya bilas (rinse).

Karpal: Kenapa tak cuci?

Saiful: Saya mahu simpan bukti.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Karpal: Kenapa tak buat lapuran polis masa 26 haribulan?

Saiful: Tidak.

Karpal: 27 haribulan, kenapa tak lodge report...

KAH KAH KAH BAHAN BUKTI

lubang jubur saifool ini bukan sahaja bahan bukti

lubang jubur saifool adalah masa depan najib

lubang jubur saifool adalah benteng akhir untuk menahan kemaraan pakatan rakyat

lubang jubur saifool adalah benteng untuk menyelamtkan razak baginda dari di penjara

lubang jubur saifool adalah benteng untuk menyelamatkan madey dari di tangkap

lubang jubur saifool adalah benteng untuk menyelamatkan suami najib di tuduh membunuh

lubang jibur saifool adalah masa depan mukriz

lubang jubur saifool tempat kontrektor bumi cari makan


MAHKAMAH BERHENTI REHAT JAM 12.00 SAMBUNG PETANG INI



MALAYSIAKINI JADI SAKSI


11.15: Karpal: kalau yang ini tak betul, artikel selebihnya betul?

Saiful: JANGAN UGUT SAYA

Karpal: Yang lain benar? kenapa kamu begitu takut?

Saiful: Saya tak dapat pasti yang ini betul. Saya tak dapat pastikan 100 peratus artikel ini betul

NOTA :

Sekarang Saiful putar cerita kata Saiful ada kesilapan laporan Malaysiakini itu. Dia kata dia silap tafsir soalan. Tapi laporan itu turut menyiarkan transkrip penuh




SAIFOOL BUAT LAWAK BODOH


KAH KAH KAH


baru sebentar tadi saifool berkata
karpal menyoal dia keran nak perangkap !


KAH KAH KAH...

woit... INI BAHAYA... kah kah kah..




MALAYSIAKINI JADI SAKSI PULAK



jam 11.09 - mahkamah bersidang kembali.

saifool masuk ke kandang saksi

kali ini karpal singh telah menyoal saifool
adakah dia telah berjumpa media selepas jun 26- 28 haribulan.

saifool jawab : tidak.

karpal menyerahkan laporan malaysiakini yang bertarikh 15 ogos 2008
saifool membaca. saifool tidak menyangkah laporan tersebut.

saifool kata : ini kali pertama di sutut telah salah lapor.
saifool kata dia kurang faham soalan wartawan !

KAH KAH KAH

woit kelmarin sekali dengar numbder talipon ketua polis negara boleh ingat
sekarang ini tak faham soalan wartawan.

soalannya ialah : berapa kali hang kena sutut? kah kah kah

tak kan tak faham kah kah kah


19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini orang kata bodoh kena kat dia. atau pandai pun kena kat dia, sampai punya bijak boleh ingat phone number..tapi ada masa jadi bangang.

some people punya laaa tebal kulit. tak reti malu ka? maruah diri, menipu sukahati, memalukan bangsa sendiri sekali! satu dunia dok tengok malaysia dok go on trial benda tolol mcm ni, bagus lah..

Tanpa Nama berkata...

putaq alam! caya lahh ..apa lagi dia nak kena harini...kahkahkah..

it's going to be a very long day! wooo hooo!!

Tanpa Nama berkata...

Karpal: 'You mandi June 27 terutamanya bhg anus?'

Saiful -'Sy nak simpan Bukti'


court laugh.


muahahhahahahahhahahahahahahahah

Been berkata...

Umno punya dramalah Bro.....

Tanpa Nama berkata...

lubang jubur saifool tempat kontrektor bumi cari makan

yewwww! ptooooiii!!!
time lunch time aku nak pergi cari makan ni lah pulak hang bikin ayat itu macam! mau diet tak lunch aku hari ni dok terbayang2...

takkan lapar kemaruk sangat sampai cari makan kat lubang dubur saifool, sebab dalam islam, haram makan dalam tandas!

oh, tapi dalam islam hari2-ubah ikutan UMNgOk, yg haram boleh ubah jadi halal (macam judi tuuuu...!)

-average joe-
klakka-la.blogspot

Mat Dangdut berkata...

-Memang lu kaki kelepet la saipul-
-Dah tak musim la orang muda sokong gerombolan-
-Kalau duit lu banyak, tapi hati tak senang nak buat pe dowh-

Ceh!!!

Tanpa Nama berkata...

Mula2 kata doktor bohong,
Lepas tu kata Malaysiakini silap,

Cukuplah projek memperbodohkan Melayu...

Tanpa Nama berkata...

Hebat ya lubang jubur Saifool akan menyelamatkan Madey, Najis, Razak baginda dan juga Bik Mama, bukan hidayat dari Allah. Pelik betul kes ini. Kalu nak tahu apa itu benggong ikuti prosiding selanjutnya ya nonsense yang akan ketemu dengan kebenaran, si pekak akan ketemu dengan yang boleh cakap/ si bodoh akhirnya kalah betul-betul!

Tanpa Nama berkata...

KEPUTUSANNYA, ANWAR IBRAHIM DIDAPATI BERSALAH KERANA MELIWAT SAIFOOL. Hahahaaa, dah ada kat dalam buku catatan hakim, tak caye g semak. Putarlah kot mana pun perbicaraan ni.

Lang berkata...

aku paling demam bila set'an'fool cakap dia sokong BN tapi undi eliz dan sivarasa.... tersedak aku wei...

pastu aku dah mula paham... bodek najib tapi mintak keje ngan nuar...

undi set'an'fool tak rahsia lagi... personaliti dia yg sebenar pon dah mula terdedah.

Samdol Siam berkata...

Selective amnesia - itulah modal si Jubur Sialfool dapat jual kat melayu Malaysia.

Melayu Malaysia terus diperbodohkan dan jadi bahan ketawa seluruh dunia.

Hmmmppphhh hampeh la korang!

aku sokong mr.karpal berkata...

hakim jangan jadi bingai.pendakwa memang dah bingai,saksi pendakwa 2 kali bingai. karpal awas jangan jadi macam melawan orang gila sebab siapa lawan orang gila, silap-silap dia lebih menggila.aku caya pada u mr karpal.u can do it.selamat berjuang dan berjaya.

Tanpa Nama berkata...

Hail hail Saifool. Penyangak UMNO patut gi cium bobtot Saifool ni utk amik berkat. Besar pengorbanan bontot Saifool ni.

Tanpa Nama berkata...

Saya rasa BN patut menggunakan lambang jubur pada masa pilihanraya nanti, hahahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

PEGI TANYA SI YUSUF TU SAMA TAK DIA SUKA SAMA SUKA HENTAM BETINA DENGAN DIA ROGOL PEREMPUAN....KALAU JAWAPANNYA YA....TAK PAYAH JADI MANUSIALAAAA....JADI AYAM AJE.

Kilat berkata...

sialan haramjadah punya shitfool..macam mana jib boleh pilih dia ni? nak menipu tapi tak pandai. Belajar bodoh, nak buat jahat pun bodoh, ko pigi mampus je lah shitfool oi!

Tanpa Nama berkata...

lepas nie lambang dacing BN tukar jadi lambang luabng jubur see fool. ade can menang besar PRU-13.

jgn risau DAP ade roket leh tembak lambang baru BN.

Tanpa Nama berkata...

tak masuk akal langsung

sokong kuat mca, pangkah pas
macam bik mama pangkah pkr
macam belum kawin, dah kena basuhkan spender
ni macam ada babi, di sebalik mi

Tanpa Nama berkata...

hoi bro, janganlah marah2 kat sepol, sebab juboq dia yang kena sondol bukan juboq hampa yang kena, betol atau bohong hanya dsai dan sepol yang tau cerite sebonarnya.

juboq kena sondol pada 26 jun, kata pertama kali kena sondol, jumpa najeb 24 jun kata kena sondol bontot, mana nak pakai ni, kata penyokong kuat ameno, tapi undi PR, mana nak pakai ni.

Kalau kata sepol betol, hakim takut pencen hilang, kalau kata dsai betol, hakim takut Masuk Neraka, lebih baik Hakim letak Jawatan, mungkin Ada Hakim India yang sanggup ambil Kes ni.