Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 Mei 2010

LOGO ANTI NUKLEAR




KOTAKAN APA YANG DI KATAKAN




GERAKAN ANTI NUKLEAR

Logo anti kuasa nuklear telah muncul.
Semua blog dan laman web yang menyokong
gerakan anti nuklear boleh menngambil
logo ini untuk tanda setiakawan dalam
perjuangan untuk menyelamatkan malaysia
dari bencana radioaktif nuklear.

Sila ambil dan sebarkan


15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro,,wa nak amek logo ni tp yg masalah nye wa tak de blog maaaa,,kalu wa print out pastu wa tepek kat warong makan mak wa leh tak?

Siswa berkata...

Blog perjuang isu radioaktif / nuklear

http://sisaradioaktif.blogspot.com/

arr berkata...

Tanpa Nama 2010 Mei 13 02:54

Itupun nak tanya ke?

Hashim berkata...

Buat Tshirt dgn logo...aku akan beli.

C++ berkata...

Bhai TT,

Gua dah amik dan publishkan kat blog gua.... Thanks

Tanpa Nama berkata...

huhu..gua mau amek tempek kat tiap2 selang 20@30 pokok getah gua pagi nih... musti jiran2 yang gi motong pun manyak tergezut woo pokok gua ada bawa radioaktif.

Kilau Saladin berkata...

cun.wa sapot.tidak di bumi cukong

E=mc2 berkata...

Tahniah Hafiz Hashim & the rest of the Malaysian babminton team !!!

Tapi, apasal pulak MAMA BOSAR tu ado kek stadium...tercemar pemandangan dalam stadium tu...potong stim betul la!!!

eden ni rabbi umno wakaka berkata...

woreih...den dah tampa kek moncirit sepol...

wakakaka...

Lang berkata...

huahuahua...

dimana kan ku lari lagi....
seaman yang dulu....

"adik2 jangan main2 dengan logo tu ye.."

Tanpa Nama berkata...

bagussss.....
lepas nie buat demo pulak....
cukong2 ini bukan ada akal....
janji duit masukkkk.....

mahaza berkata...

Sudah amik dan pakai kat blog dan FB.

Tanpa Nama berkata...

dilaporkan oleh malaysia-today:
Written by Asrul Hadi Abdullah Sani. The Malaysian Insider

KUALA LUMPUR, May 13 — Putrajaya has identified Pahang, Johor and Terengganu as the possible states for a proposed nuclear power plant due to availability of remote locations that are close to water sources, in line with international rules.

However, it is understood the plans remain on paper and have yet to be submitted to the Cabinet, sources said...


aku sebagai seorang rakyat yang sebenarnya boss kepada kabinet yang diamanahkan mentadbir negara, cuma benarkan kerajaan UMNgOk-BoNgok bina loji nuklear kalau keseluruhan binaan ditempatkan dalam kawasan rumah najib di pekan pahang (dan boleh juga dibahagi dua, fasa 1 di rumah najib, fasa 2 dibina dalam kawasan rumah chin fak kui - di miri ke di kuching ke di mana?)

-average joe-
klakka-la.blogspot

Tanpa Nama berkata...

gua sudah lekat d FB gua

Tanpa Nama berkata...

hahaha.. kelakar bile bace tulisan drpd org xde ilmu lngsung psl teknologi nuklear...hahahaha


ntah2 maksud di sebalik radioactive sign tu pon korg xtau..haha..al maklumlah kan,org malaysia ni ilmu x tinggi mane tp ckp mcm hebat..sume bnde nk tentang wlpn xtau pe bnde di tentang tu..haha