Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 25 Mac 2011

MINTA MAAF - BAWAH UMUR JANGAN TENGOK KLIP INI




nota:

pak lebai
alim ulama
tt minta berbanyak banyak maaf
klip video ini terpaksa di tanyangkan untuk orang ramai

nota:
sesiapa dibawah 18 tahun
sila jangan tonton klip ini
klip ini tidak sesuai untuk
orang yang lemah jantung!!




LIHAT DAN SAKSIKAN APA YANG TELAH BERLAKU


36 ulasan:

dollah yankee berkata...

Kah..Kah..Kah..BEST!!!

stephen berkata...

hahaha... perut boroi...

Tanpa Nama berkata...

wakakakhkahkahkah kah kah terbaik laaa.

Tanpa Nama berkata...

Terbaik...humor begini begitu dihargai.

Tanpa Nama berkata...

Kalau aku kata korang bangang, kang korang marah aku pulak....

cuba korang fikir tengok
dulu nizar pernah menang, tapi last2 kantoi jugak
dulu 3 barang dah ditolak, tapi last2 boleh naik balik

lepas ni, korang fikirlah sdri....
jam omega ada kat depa walaupun entah jam lelong siapa
tapi dengan sedikit usaha, anwar boleh lepak kat penjara

korang tak peraya???
Tungguuuuuuuuu!!!

Tanpa Nama berkata...

tak abis lg cerita mat boroi terkantoi nih?

ingat sikit ler
pilihanraya sarawak 16 April
bila nak bertolak ke sana?

Tanpa Nama berkata...

terbaeekkkkk... memang real. Lagi power dari video clip seks tuh...

Tanpa Nama berkata...

Betul jugak.
In the absence of strong defense on the Video about "Lelaki Anugerah Tuhan" itu menaji amoi dan tak leh lari lari lagi dah, kenalah resort to Slapstick Comedy yer tak? Tak kan nak sonyaaap jo yo tak?

Itu namo eh ""being graceful even though in defeat".

Adolf

asahar berkata...

kalau anwar kena penjara lagi sudah tentu najib and be end akan hadapi masalah kebangkitan golongan muda pada pru nanti.be end skrang dalam dilema..kalau lepas masalah x lepas lagi la masalah.

wak kajong berkata...

mat taib jer yang best dengan bini muda..hahahahahahahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

patut aku yg kawin muda bukan mat taib....dialog tu terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...ha..ha.ha.....ha...ha..ha..haa..

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

creative.... tbaik dari ladang.... mcm real la....kah..kah..kah...

Nur Farisya berkata...

good one!

Tanpa Nama berkata...

cis,,,,sapa yg bikin video ni???memang handal dlm subtitle..gua respek...bab perut buncit...bab mencarut @#%@ gedempol #@%@ bikin gua tergelak tk sudah..

Tanpa Nama berkata...

lagi lah melayu bertambah meluat dengan tamby dan kutty

Tanpa Nama berkata...

Memang best. Betul betul best. Kah Kah KAH. Syabas pada pengarah filem ini. Saya betul kagum

Tanpa Nama berkata...

TERRBAAEKKKKK WOOKKKKK... SEMUA ORANG PERASAN AKAN KEBENGONGAN MEREKAAA.. WAKAKA.. TUU LAAHH.. APASAL TAK GUNA HD, NIE HITAM PUTEHH.. AM ZAMAN P.ROOOOMLEE

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama(TBS)
Filem terbaik 2011, gelak tak habis
taniah kepada pengarah filem ini....

Khun Pana aka johanssm berkata...

Betul tu TT.
Kalao nak pelakon , carilah shak ruk khan.
Perut shak ruk khan tak boroi sangat,
Lagi pon, Bik Mama suka dia.

Kalao Shak ruk khan yang berlakon dalam Video Seks Lucah Anwar...tak perlu cari ahmoi.
Bik Mama sendiri akan jadi pelakon wanita dan naik katil bersama Shah Ruk kan..

Tanpa Nama berkata...

Terbaek...semua real..salut sama lu

Tanpa Nama berkata...

lu memang terbaek....

putus urat kentut gue

Tanpa Nama berkata...

hahahahha and huhuhuhu...ohohoho negaraku....
skrip terbaik.....hebattt..

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...suko bonar ati nengok klip ni...kah kah kah

elok dibuat siri dan kempen kek sarawak...kah kah kah

Kilat berkata...

suaremerdeka winrar! kelaka kahkahkah

dinhakki berkata...

Kah... kah........... kah....
Betul2 real . Tabik .

Tanpa Nama berkata...

dah 50 tahun hidup, baru kini aku dapat nonton satu sedutan filem terbaik dari pengarah Malaysia. ketawa sambil batuk dan terkentut2
wawawawawawawa...

Tanpa Nama berkata...

Ketawalah sepuas-puasnya....sebelum anda diketawakan..kah..kah..kah..kah..kah!

Tanpa Nama berkata...

perut boroi!...dan dan sorang askar usap perut dia...wakakaka

Tanpa Nama berkata...

tak dapat nak bayang macam mana pegawai mcmc, sb dll yang tengok filim ni mungkin ada yang kekincet dan tekencing

Tanpa Nama berkata...

negarakuku........

Tanpa Nama berkata...

suka yaamat sangat....
filem box office...

Tanpa Nama berkata...

Arthur Charles Norman ialah orang yang bertanggungjawab merekabentuk Carcosa.
Ia mula dibina pada tahun 1896 untuk kediaman resmi Frank Swettenham, Resident General of the Federated Malay States (1904).
Kalaulah kedua2 manusia itu masih hidup tentu mereka menangis dan menyumpahseranah "Datuk T" dan mentempelak Kerajaan Malaysia kerana membenarkan video lucah ditayangkan di situ.
Queen Elizabeth II dan suaminya, Prince Philip, pernah menyinap di bangunan tersebut pada 1989 kerana menghadiri Mesyuarat Ketua2 Negara Komanwel.
Filem "The 7th Dawn" (1964) yang dibintangi William Holden dan Susannah York juga pernah membuat penggambaran di situ, disamping tempat kediaman ketua2 negara yang lain.
Persoalannya, adakah patut bangunan yang begitu bersejarah dijadikan tempat tayangan video lucah.
Di manakah letaknya otak mereka yang dianggap telah melakukan tindakan bodoh dan bangang.
Nama Carcosa sudah tercemar dan tercatat dalam lipatan sejarah sebagai tempat tayangan video lucah untuk menjatuhkan karier politik Anwar Ibrahim.
Nasibmu lah Carcosa.

Anak Muda Bangun Melawan berkata...

Terbaik!!! Best!!! Kite Bako Aje BN..kahkahkah

orang lama berkata...

bayangkan misai kontot hitler tempek kat si kitol nyanyuk tu, rambut plak sikat belah tepi..jadilah DICTATOR PORNO

Tanpa Nama berkata...

Bro, kalau pasang video klip ni kat ceramah2 PR memang gempak dan hebat! kahkahkahkahhh...