Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 25 Mac 2011

OOO MAK DATUK





OOOOOH MAK DATUK





nota:
ada beberapa pekara dalam dunia ini
yang tidak dapat dirungkai
dan di terangkan melalui ilmu sains
kajian bilik makmal gagal
kajian empirikal gagal

contohnya:
zul bisul dapat datuk
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah



telah gagal

24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mak uih keluar parti (tak kira la parti mana pon) setelah mengkianati pengundi pon boleh dapat datuk.

Tanpa Nama berkata...

Apakah jasa dia ni? Datuk beli ka?

Tanpa Nama berkata...

hanya orang bangang saja mengiktiraf orang yang bangang!

kamu jangan jeles ya TT!

nikman berkata...

haaa berbaloi la die lompat!
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ait,Zul bisul dah tukar jadi Zul 110%??...hebat2...dlm blog perkataan yg diguna mcm budak bodoh pun leh dapat title Datuk..nak kata dia bayar utk dpt title ni x mungkin sbb hutang PRU lepas pun lum bayar...rosak malaysia camni...sapelah yg mula2 perkenal gelaran Datuk Datin kat msia ni..kat Jepun x de gelaran ni Maju je depa..

Tanpa Nama berkata...

TT..up load vedio best...dato T & anwar conspiracy...ada di you tube & terengganu kite....gerenti pecah panggung

siti harapan berkata...

rasanya memang banyak perkara-perkara yang berlaku kat dunia ini tidak dapat kita fahaminya. Ini adalah salah satunya!!!!!!!!!!!!!!!!

bandabalukulom berkata...

hanya anjing2 kurap je nampak babi bangngang ni ada akai..dia ni (+ezam)sbenarnye barua yg palling paria. setakat dato pahng/(senator) x heran beb...belambak kt dlm longkang.. lu org bukan kerna kewibawaan tpi kewabakan...jgn kau angan pru13 mukakau jadi wakil.
wakil kulim gi kulum pipit njeeb
tempatkn dia di PUKISHIMA(Rektor 2)
pakai kopia lagak alim..
bela janggut mcm muka kambing ..

aku dr bndr baru..
kalu kau anak jantan
ada telok mai turun kawasan
nak rasa kena baling taik kat muka hng ..mai turun cepat

rakyat hakim negara berkata...

datuk datin ni diperkenalkan penjajah british supaya org terus tunduk kpd mereka.macam sir duke dll tu la.yg aku nampak datuk datin tan sri ni la yg banyak mengkhianati negara.seolah olah bintang tu jadi lesen melanun la tuh.

matstimketum berkata...

kah,kah,kah........geng mat saga tentu jeles sebab geng bisul dapat latuk. geng mat saga doh main tembak pistol kayu lagi! tak ade kemajuan lansung bebudak main saga ni, kih,kih,kih.

Tanpa Nama berkata...

Datuk loyar al-lebai wal-lucahi
bahasa kat blog lebai ni dah macam bahasa manusia sesat tak beragama

mat saga berkata...

kah kah kah....
tukar tiub jeles nampak...
ikut anuar berpuluh tahun...
siap lari duduk london lagi....
apa yang dapat....

mahfuz yang bingai tu pun dapat datuk... tu yang tukar tiub jeles...

lain kali jangan ikut je anwar tu...
tunggeng la sekali... baru la bole dapat dato.... macam mahfuz tuu

Tanpa Nama berkata...

Tanya anak aku yang di tingkatan 2 secara tiba-tiba. Abah! Sesiapa yang pengkhianat akan diberikan gelaran Dato ke? Memandangkan serba salah aku nak jawab, maka Isteri aku tolong jawabkan begini; Hanya pengkhianat kepada pihak pembangkang aje yang diberi gelaran Dato, kalau khianat kepada UMNO/BN, silap haribulan gelaran akan ditarik sepantas kilat lagi. Baru aku tambah sedikit; 2 x 5 aje yang beri dan yang dapat, maruah bangsa tolak tepi. Sedangkan institusi tersebut seperti telur berada di hujung tanduk dan yang mempertahankannya hanyalah maruah dari rakyat sendiri. Tapi sampai bila rakyat nak jaga maruah institusi yang tak habis-habis nak menjatuhkan maruah sendiri? Lu fikirlah sendiri!

Tanpa Nama berkata...

dato dari pahang cehh... apa kelas...murah beb! rm 10,000 jer...dato zulkepeliaq a.k.a zul kulum....hahahaha...pejuang "Islam" bermulut jubur!!!! tahap paria... peh pundek...penipu..pengkhianat dan pemutar belit... lawyer kelas bawahan.. makan duit haram...sikit pun x jealous...

Tanpa Nama berkata...

ayuh orang melayu semua, institusi raja ni, tak boleh kita harap apa2 lagi, cuma membuang masa saja ada raja2 mengarut semua ni..

lepas pru13, make sure tiada raja2 lagi di malaysia.. hampeh belaka sultan2 bangang ni..

datuk temberang berkata...

dpt datuk T agaknya...

Tanpa Nama berkata...

DATUK 110%...KAH...KAH...KAH...KAH....KAH...

orang lama berkata...

lawyer buruk dah dapat komisyen impian...tersengih sampai tak ingat lobang kuburannn

pakwe berkata...

apa lagi lintah darat oi..claim la rm 15k..

harharhar

Tanpa Nama berkata...

bodoh piang punya raja yg bagi gelaran dato kat mulut puki zul 110% tu,dr bg gelaran dato,adalah lebih afdal bg kepala butuh

chot berkata...

makin meluat aku dgn zul bisul ngok stupid haram ni..

janggut berkata...

mai pakat2 ramai kita kata
(Y.BABI )moga doa kita di makbulkan...jenis tak tua di untung....mentedarah duit haram....haranjadah punya binatang

org biasa tapi mulia berkata...

sultan pahang beri dia? wahhhhh......murah punya...hehe..

hamba rakyat berkata...

apa hal bangsat ni dapat pingat? apa jasa dia? jangan lah rendahkan darjat si pemberi.