Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 25 Mac 2011

TERKINI TERNOW !!!





INI DIA MAT BOROI







DUA KENA TANGKAP TAPI DIBEBASKAN DENGAN JAMIAN

Police have arrested two men in connection with the sex video allegedly featuring Anwar Ibrahim and a female prostitute.

The men are believed to be businessman Shazryl Eskay and former Malacca chief minister Abdul Rahim Tamby Chik, who have both openly declared they were behind the video.

Bukit Aman police secretary Deputy Commissioner Ghazali Md Amin confirmed the arrests and added that several items have also been seized from the two.

He also said the duo had revealed where the sex video was filmed and that a forensics team has been sent to inspect the scene.

Ghazali, however, did not confirm the identity of the two. Both have been released on police bail.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah…MAT BOROI DAN MAT ROGOL KENA TANGKAP… kah kah kah..

kah kah kah…MACAM MANA DENGAN MAMAT MAMAT YANG LAIN… kah kah kah..

kah kah kah…MAT MOGOL.. MAT EZAM… MAT BISUL… MAT LIDAH KONTOT…. kah kah kah..

nota:
producer filem ini senyap saje
tak kan naik kuda di argentina kut
kah kah kah


DUA MAT BOROI DITANGKAP


nota:
pelik tak tahu bila ditangkap
apa tuduhan?
apa dakwaan?
berapa jamin?
di mahkamah mana?

ini macam mat boroi dua ekor
ini orang gerombolan saje
kalau ahli pakatan pasti
banyak gambar
gambar kena gari
gambar isteri
gambar di bawa ke mahkamah
ini macam dah kautim
kah kah kah



30 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT,

producer sedang duk relaxx.....

dia angkat jari jer, gamai mai....bukan kerana rela....tapi terpaksa beb......

producer ni nak ikot yusof haslam.....serahkan teraju kepada anak!....

so gamai ler yang kena TERKORBAN!.....

The MIND!!!

p/s: anak razak dan anak hussein.....jaga2.....

Tanpa Nama berkata...

Hello Bro...
Bukan tahan tapi ajak sembang
Ini semua tipu.
Kononnya kena tahan ..
Masuk dalam minum teh pastu keluar.
Gelembong semua tu

Tanpa Nama berkata...

TT,

Jamil khir udah mula buat citer baru....ucapan DSAI pasal pluralisme agama di UK tahun lepas.....khabarnya JAKIM sudah buat keputusan...DSAI sudah terpesong pandangan agamanya.....

bab ni sat nanti itu mopti akan tambah kicap!

The MIND!!!

Tanpa Nama berkata...

ala bro...ending cite ni dah boleh baca punya...sama mcm 1998..sama mcm kes sedang bicara...sama juga yang ni...dato T kena tahan konon, ni salah satu plot dalam skrip ni..selagi kita rakyat tak tukar pengarah dan team produksi maka filem sama akan diulang2..sampai aktor utama dikalahkan,,,

Tanpa Nama berkata...

"Police have arrested two men in connection with the sex video allegedly featuring Anwar Ibrahim and a female prostitute"

AIK...INI SUDAH TAK BETUL.

Tanpa Nama berkata...

betul2 sdh kautim ni. Jahanam betul.

Tanpa Nama berkata...

lawak la.. kata je kena tahan.. tapi LEBONG! sembang2 kat warung bawah balai...

Sudin berkata...

Siapa tak kenal producernya....

Mamak munafik tu....

Ciri-ciri munafik,bila bercakap menipu.
Bila berjanji.......

Ini yang orang melayu nak ikut dan berketuakan orang macam ni...???
Udahlah bodoh kena tipu dek mamak pulak.....
Sampai bila nak jadi melayu bodoh kena tipu dengan mamak haram jadah ni....??????

Nak bukti mamak Mahathir haram jadah ni munafik ?

mat toss ™ berkata...

TT,kasi tgk sikit video ni...tarbaek !

http://www.youtube.com/watch?v=6eQrHpuB8pE&feature=player_embedded

Tanpa Nama berkata...

paling2..dua ekor kambing hitam yg kena tangkap

Tanpa Nama berkata...

kalau mat ganja yg kerja keluar masuk pusat serenti, pergi balai polis utk buat laporan tentang basikal bapa dia kena curi.
awal2 lagi polis akan tanya mat ganja tu "lu mau masuk serenti lagi?"

dan kalau seorg mat rogol pi balai polis utk laporkan kes rogol yg bukan melibatkan dia,tentu polis akan tanya "kali ni lu rogol sapa pulak dan di mana?"

dan kalau bekas perogol budak bawah umur dtg buat laporan yg dia ada video lucah org kuat politik. takkan polis tak tahu nak tanya apa kat bekas perogol budak bawah umur tu.paling2 tanyalah "video yg lu punya sendiri takda ka?"

pengikut reformasi berkata...

bro hisyam kalau ada forum lg sila update..forum kebangkitan dunia arab hari tu sangat berjaya dgn kupasan2 bernas oleh para penelist...tahniah

suaramerbok berkata...

Betoi2 macam muka penyangak.

Tak faham macam mana muka macam ni boleh dapat tan sri ngan datuk.

P. Ramlee kalau dia hidup pun, tak dia kebulog gelaran tan sri ni.

Tapi nak heran apa...orang kabinet semua dah tak dak Nur.

Belah la UMNO!

pengikut reformasi berkata...

bro hisyam (tukar tiub) bila nak datang kg bdr dalam lg?

Tanpa Nama berkata...

jaual tiket filem Merong Mahawangsa jatuh merudung.KRU sila saman mamat2 bkenaan

Chee Kuan Tai berkata...

Apa boleh buat...terbitkan buku diketawakan orang...jadinya cuba terbit pulak blue film...kot..kot laku...box office. Dei thambby mana mau lari hah.....

Tanpa Nama berkata...

Kalau si Tambi bangkai ni lah yang buat pendedahan satu sen aku tak percaya!

Tanpa Nama berkata...

Ini lah nama tangkap basah! Kalau ikut, patut direman, didakwa, baru keluar ikat jamin mahkamah. Kalau tak dakwa, kena reman lah dulu untuk siasat, lepas tu kalau tak didakwa, lepas dengan jamin polis. Kan gitu?

Tanpa Nama berkata...

maknonyo three stooges dah berjayo membuek cerito lawok tahap gaban bertajuk "mat boroi terkantoi" dan menewaskan kesemuo filem2 lawok peringkat antarobangso

sesapo director filem yang telah mengarahkan filem "mat boroi terkantoi" ini tontu akan jadi kayo-rayo

tu pasal permintaan tiket filem krooh bertajuk "mengkarong maha bangsat" jatuh merundum

sheikhalfarisi berkata...

as salam, nampak sangat filem jubor saiful dah x laku.skrg producer bn buat filem baru pulak yg bertajuk the trios datuk t n the prostitute

tp jgn risau filem ni pun pasti x laku sbb pelakon2nya dah tua kerepot mepot.

jd apa2hal kena concentrate kat sarawak

matstimketum berkata...

kah,kah,kah...........geng mat saga tak ngaku kena tahan sekejap! lepas dengan jaminan polis sebab polis tu geng merah juge! tau malu pulak geng biol ni. eh ngapa dua oghang ajer kena? geng mat saga lain dah pegi nyorok dalam hutan tebal ke? kih,kih,kih.....takut pulak kena tahan.

IbnAbdHalim berkata...

Kena tangkap? Sandiwara semasalah Isham. Takkan itupun tak faham?

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kalao orang biasa ditangkap pada hari jumaat akan kena duduk lokap sampai hari isnen untok jumpa majistret dan buat ikat jamin.

umnolah dalangnya, polis ialah kuli kepada umno.
kalao tak paham sila tidur dibawah kopek BikMama.

Tanpa Nama berkata...

biasalah.... mamat-mamat ni dah salah plan lah... ingat kot kot boleh dapat senator ... inilah penyakit diakhir zaman...

Tanpa Nama berkata...

babi punya polis.

kenapa tak reman 2 bangsat UMNO tu?

kalo orang PKR, tentu di lokap satu malam untuk siasat.

Gedung Akal berkata...

Tolong bagi komen tentang tajuk ini " Seniman M. Nasir bergelar Dato'" Kah...kah...kah...Seniman Jalanan sudah jadi bangsawan...ewah..ewah...ewah... saya ada komen dalam saya punya blog...kah...kah...

orang lama berkata...

Laporan terkini dari bilik media blue media prima productiong sdn bhd:

Menteri lawyer burok menasihati org ramai terutama peneroka risda agar berhati tentang 3 T'rio perogol bersiri yg dah upgrade jadi 'orang minyak'. Laporan mengatakan 3 trio lembaga org minyak tersebut sedang berkeliaran naik mobil di jambatan bengkok. Berdasarkan DNA serta camera litar cctv menunjukkan 3 trio org minyak tersebut telah memperkosa seorg bik boroi di carcosa. Dua suspek telah dikenal pasti berdasarkan dna, seorg ada HIV disyaki melanggan pelacur siam dan seorg lagi adalah child molester...berkemungkinan suspek adalah perogol bersiri yg sedang di cari di ibukota.

Pihak JKK,RELA dinasihatkan agar belasah kaw-kaw jika ternampak 3 TRIO tersebut.

sumber- berita hairan dan the porn STAR.

Mat Langkor berkata...

rahim thambi chik tak jahat la...."tambi kecik" dia yg jahat..kah kah kah..

Tanpa Nama berkata...

wa kena beb!! haha cepat cepat pikir ayat nk putaq!

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...
ala bro...ending cite ni dah boleh baca punya...sama mcm 1998..sama mcm kes sedang bicara...sama juga yang ni...dato T kena tahan konon, ni salah satu plot dalam skrip ni..selagi kita rakyat tak tukar pengarah dan team produksi maka filem sama akan diulang2..sampai aktor utama dikalahkan,,,
25 Mac 2011 3:39 PM


ada jugak nasib baik rupanya bila geng2 UMNgOk-BoNgok ni teramat suke (dah lama dahhhh) dgn cerita putar-alam keling (utk glamour label jadi "bollywood" kunun!) - tengok aje la mcm mana geng2 ni sanjung junjung tahap pelokciom kat sape tu, yg cukup popular kat kubu depa kat melaka tu, yg sampai dapat hadiah cucu free kat situ tu?

nasib baik kenapa? sebab dlm cerita2 keling yg depa suka sesangat tu, hero dia (org baik) kalah dulu, & org jahat menang dulu tapi last2 kalah kaw2 punye!

so bak kata orgputeh "life imitates art" dan "live by the sword, die by the sword", maka golongan depa ni sebagai org jahat sedang menang dulu, tapi akhirnya (tak lama lagi dahhh) akan tersungkur menyembah debu bawah tapak kasut kita!

pegi jahanam dgn UMNgOk-BoNgok!

-average joe-
klakka-la.blogspot.com