.

Ahad, 11 Jun 2017

SUSAH NAK DAPAT BIDADARI





BRO

LU INGAT

SENANG NAK

DAPAT

BIDADARI

LU INGAT

SENANG JADI

BANI MELAYU



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tak guna tarawih 40 rakaat sekalipun, kalau akhlak menjengkelkan! Knp bani melayu tak habis2 dok bangkitkan isu ini. Isu rasuah berleluasa dikalangan bani melayu tak dipedulikan

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Burung Tiong hapaK Quran banyaK TT. Aku pernaH Jumpa sekor, muLa2 terperanjat juga Aku sapa yg ngaji Quran rupa2 nya Tiong, tapi yg viraL Di muLut Tiong tu adaLah @@ass saLam mu aLay Kung eh eh madey bodho eh why ass saLam mu aLay Kung eh ehh madey bodho ass saLam mu aLay Kung eh ehh madey bodho ass saLam mu aLay kung madey bodho iLa akhir ruu ayat

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Agent pahaLa, zamihan bukan agent saH, abang zamihan bukan pengedar saH pahaLa2 Dari Tuhan, 8,11,20 Rakaat TerseraH. Mengharmoni-kan Perbezaan2 adaLah tuntutan wajib, teraweh sunat onLy berbaik-baiK adaLah wajik sesama isLam, isLam Dan agama2 Lain, atheists Serta kapir yg baiK taK kacau kita adaLah wajiK. Saya kaLau mampu saya Lebih Suka ribu2 Rakaat. Aminnnnn

Tanpa Nama berkata...

Maza sempoi ja bg ceramah. xdak suara meninggi memaki menjerit jerit. hahaha....

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Maza tak Ada Buasir Brooo... Masha Allah

Tanpa Nama berkata...

MELAYU dah PUPUS, kata si MADEY dalam blog dia tuuuuuuuuuuuuuu