Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 Mac 2011

SALUT UNTUK YANG BERANI




LIHAT DAN DENGAR







YANG INI KLASIK






NOTA:
ini adalah langkah
awal untuk mengolah
persetujuan agar internet
dikawal

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

2 ekor binatang SKMM tu :

1. Mohd Syukri Jamaludin
2. Mazlan Othman

Kalau jumpe, belasah...dasar barua...ptuih!

kgpadangbalang berkata...

Bro hisham,

aritu gua ada post komen kat posting berita terkini ter now, tak approve ke?

Tetapi saya memang salut anak muda berani malaysianews. Inilah semangat Mohamed Bouazizi yang diperlukan di negara kita sekarang.

Jangan takut pabila berdepan bahaya!

shah berkata...

Woi. Mak korang main romen dengan bangla..

Sabar2..

Jangan marah dulu.

Ini freedom of speech.

Berani kerana.. er..

Kahkahkah

alfian berkata...

hahaha siap ada suara kucing lagi meoww meooww hahaha style

wali nikah berkata...

aku x kisah if goverment nk kawal internet, tapi plese jangan block Tukar Tiub. blokspot...kalu block jugak,kita turun jalanraya..

sape stuju?

kahkahkah,hidup islam,hidup TT!

Tanpa Nama berkata...

anak haram dua ekoq tu kerja apa ha? jadi barua menteri ka? ni contoh anak haram makan gaji buta

James Iha berkata...

kahkahkah..aku agak terkesima dgn cara depa interrogate si hanief nih. Yg lebih lawak lagi ialah kebodohan mereka sendiri terserlah. Mcmmana SKMM boleh recruit mangkuk yg bodoh tak blajar abis psl IT utk jd barua. Yg pasti tujuan depa hanyalh utk dptkn password utk remove blog contents saja tp dia punya putar belit mengalahkan madey kutty. Aku ingatkan geng SKMM ni mamat2 hacker atau cracker tahap pro. Rupa2nya setakat ilmu makcik felda jgk. kahakhakah..taksangka SKMM pon nk berlagak jd Gestapo...

pengundi generasi baru berkata...

apa lagi yang mereka sanggup buat untuk pertahankan gerombolan. tak tahu lah... sebagai rakyat apa tugas kita ?

Tanpa Nama berkata...

LEN KALI SUH JGN BG PASSWORD BRO.....DIE NK SUH DIE MNTAK KAT GOOGLE LAH.....HAAAA, NH DA MELANGGAR PERLEMBAGAAN NH, DEPRIVE OF PROPERTY......BWK COURT PN MENGANG...HEHE

Tanpa Nama berkata...

nasib baik tak jadi beng hock 2
klu tak misti kes lompat tingkap jugak

Tanpa Nama berkata...

mintak password pulak..
mamat ni tak belajar cara nah hack ke

nganggg tolllll

mdanieltay berkata...

Saya try nak masuk blog Hanief td tp macam dah kene kacau.....boleh sesapa bagi penyelesaian dia.

mdanieltay berkata...

Bro, sy try bukak blog Hanief td, tp pastu asyik keluar mesej macam dah kene kacau lah. Boleh sesapa tolong??

Tanpa Nama berkata...

last skali lupa password...hahahaha...patut awal2 lg time mamat 2 ekor tu tanya ckp je saya dah lupa password...kompom diorg balik terus...

Tanpa Nama berkata...

http://hanief.blogspot.com/

ImNeO berkata...

Mana boleh mintak PW dan akaun. Kalu akaun bank, habis duit depa kebaskan.
Way to go ..hanief. I caya lu. Activist muda. Malaysia got hope!
Pak Isyam,
Lu aktivis lama, kena bagi tips sama budak hanief nie handle puak gerombolan.

Tanpa Nama berkata...

steady hanief...lu rock!!! lawan tetap lawan..mcm la bdk2 skung bodo cam depa...sapa tau no plat keta dia..kita bako..kita bako...

1. Mohd Syukri Jamaludin
2. Mazlan Othman

cari dlm facebook...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah bodoh gila komen2 dalam nih. freedom of speech tapi takda tanggungjawab nak guna. ptuih