Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 14 Februari 2012

MAKLUMAT GAGALIST TER KINI - TER NOW




SURAT BARU MASUK JAM 6.30

tim tukar tiub menyembunyikan kebenaran. sidiqin omar dan lee slim shady tidak disenaraikan sebagai gagal! boleh blah! tukar tiub telah dibeli! ceh..
By Anonymous on MAKLUMAT GAGALIST TER KINI - TER NOW at 6:35 PM

kenapa sidiqin omar tak termasuk?? adakah dia sudah membayar tim tukar tiub untuk menutupi kegagalan beliau? dia adalah gagalist sepanjang zaman,malah langsung taknak borak pasal awek ketika bersama teman nakal yg lain.
By Anonymous on MAKLUMAT GAGALIST TER KINI - TER NOW at 6:31 PM



HOT TER KINI JAM 6.12 PETANG



NOTA:
laporan terkini
minah ini menerima hakikat
gagal tahun ini

tapai bertekad
akan memancing keanu reeves
untuk tahun hadapan

syabas!


TERIMA HAKIKAT GAGAL TAHUN INI



NOTA:
minah cun ini telah memberitahu
wartawan tt bahawa dia menerima
hakikat gagal tahun ini

terlalu sibuk dengan kerja
sampai tak sempat manadi dua hari

kes terakhir: hamzah kashgari



TERKINI JAM 5.45 PETANG


DARI FACEBOOK: Isz D'Barney
Saya menyeru kepada mereka yang bernama Anak Muda supaya mencontohi beliau.. Kepada Gagalist sekalian, Hilman Idham, Rizal 'Syeikhryz' Hamdan, Mesin Cetak, Muhammad Nazreen, dan lain2... Kita buktikan sapa gagal malam nie dalam Futsal!!!!!!! kahkahkah

s/k: Rozaimin Elias!
salute: Tukar Tiub


TERKINI JAM 5.40


Lingswaran Singh menafikan dia gagal? Apa bukti? Mana boleh menafikan diri gagal tanpa menyerahkan bahan bukti? Lings lawyer. Dia pun tahu prosedur. Desak Lingswaran tunjukkan bahan bukti! Kalau tak ada bahan bukti, Lingswaran tetap dianggap GAGALIST !!!
By Anonymous on SELAMAT BERJUMPA KEKASEH MALAM INI at 5:35 PM


TT...Masukkan nama Rizal Hamdan, penulis blog diskopi, ukm. Semalam dilihat sedang berpelukan dengan mamat Mesin Cetak (juga gagalist dari grup diskopi). Apa barang malam valentine berpeluk dengan balak? Sah GAGALIST !!!
By Anonymous on GAGAL TAPI TERUS BERJUANG MENCARI KEKASEH at 5:28 PM


SURAT KLASIK UNTUK VELENTINE TAHUN 2012

Woit! Gila punyer hot awek din petai ni! Berapa kali din petai mandi bunga utk dapat awek cenggini punyer hot?
By Anonymous on MAKLUMAT GAGALIST TER KINI - TER NOW at 5:22 PM





BERJAYA DI SAAT AKHIR


shafiq sunny ada date malam ini
ini buktinya
dia tidak gagal lagi tahun ini

din petain juga
ada date malam ini

dua dua memperlihakan bahan bukti

NOTA:
nama dua balak ini
tidak lagi dalam senari gagalist!


INI DATE DIN PETAI









INI DATE SHAFIQ SUNNY




13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woit! Gila punyer hot awek din petai ni! Berapa kali din petai mandi bunga utk dapat awek cenggini punyer hot?

Juasseh Cafe berkata...

alah balik main sabun jugak la ni, sabun, sabun, sabun dibilik mandi, sabun

Tanpa Nama berkata...

kenapa sidiqin omar tak termasuk?? adakah dia sudah membayar tim tukar tiub untuk menutupi kegagalan beliau? dia adalah gagalist sepanjang zaman,malah langsung taknak borak pasal awek ketika bersama teman nakal yg lain.

Tanpa Nama berkata...

tim tukar tiub menyembunyikan kebenaran. sidiqin omar dan lee slim shady tidak disenaraikan sebagai gagal! boleh blah! tukar tiub telah dibeli! ceh..

Tanpa Nama berkata...

ini bukan gagal ini kantoi:

Ketua Pendakwa Syarie negeri Perak dipenjara 8 tahun, denda RM55,000 atas kesalahan rasuah

KUALA LUMPUR, 13 Feb — Ketua Pendakwa Syarie Perak hari ini telah dijatuhkan hukuman penjara 8 tahun dan denda RM55,000 atas empat pertuduhan meminta dan memperoleh suapan sebagai dorongan untuk tidak meneruskan pertuduhan atas satu kes khalwat.

Shahrunnazri Abdul Samad, 40, didakwa melakukan kesalahan tersebut semasa beliau bertugas sebagai Ketua Pendakwa Syarie yang merupakan jawatan tertinggi Bahagian Pendakwaan Syariah di negeri Perak.

Beliau dituduh di bawah seksyen 10 (a)(bb) Akta Pencegahan Rasuah Malaysia 1997 dan Seksyen 11 (a) Akta Pencegahan Rasuah Malaysia 1997.

Tanpa Nama berkata...

Tt aku dah cuba pkai coli baru tapi tak dpt jugak. kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

Adi Distro Buku gombak juga tidak gagal. Ada date bola malam ini. Sidiqin Omar dikeluarkan sebab sekarang beliau sudah pandai tweet dengan gadis. Wasalam

Non-Governmental Individual berkata...

eli wong nak pancing kenu reeve? kah kah kah! dahsyat sungguh cita rasa dia.

Tanpa Nama berkata...

Woi tt,
kepala bana apa yg gagal? Sebenarnya bukan gagal tapi bangang. Nak takle awek pung tak reti pa lagi nak beracuk. Nie sah gang2x sabun. Geng2x Bachocheng.

Tt, hang gagal malam nie. Buang karen aku je tengok blog hang.

Tanpa Nama berkata...

BUTOH LAH....!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

tt, ko tak minat ke nak menapai dengan minah pakai tudung kat leher ngan berspek tu

kalo ko dapat....
jangan ko sia-siakan....
ko beleklah satu persatu!

kihkihkihkihkihkih

Tanpa Nama berkata...

TT,tuan empunya diri pula bagaimana?berdatingkah kamu hari ini dengan sang kekasih? bertemukah kamu dari lorong2 litle india brickfields,atau minah saleh petaling street,atau barangkali aweks kerinchi atau anak2 dara kenaboi....

hahahaha.....apa ada pada VD....lupakan semua cerita dongeng itu...persetankan budaya ini...
ingat!kapitalis akan menjual apa sj demi keuntungan hatta kekasihmu!!!

berkasihlah kamu pada bila2 masa, bercumbulah ikut kamu suka asalkan tahu adab susilanya,bebas dan batasnya....seperti kamu tahu dan paham bahawa kamu akan disepak jika berdisco atau berdangdut dengan berselipar jepun, atau memikul durian tembaga dlm lift legend hotel...hahahaha

ikutlah peraturan....necaya kamu selamat

Tanpa Nama berkata...

TT.. din petai guna minyak kasturi syifak tu ker??? tahniah din petai.. hati2.. jangan kira nak balun jer tow.. relax2 dulu..