Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 14 Februari 2012

SELAMAT BERJUMPA KEKASEH MALAM INI




ROSES ARE RED - VOILET ARE BLUE




NOTA:
roses are red
voilet are blue
bila dah kahwin
baru hang tahu






GAGALIST SEDUNIA BERSATU LAH


setakat ini tt menerima
3 kesilapan dalam senarai
yang lainya dianggap saheh
sesaheh rumah merah di brickfeild

danny dari brickfeild telah berjaya
nami nami gelas besar dah berjaya
dan ling waran singh menafikan dia gagal

NAMA BARU YANG WAJIB DI MASUKKAN

adam adli - penang
ismail - ukm 4
muhammad nazreen - ukm
aqil - ukm

YANG TERUS MENGAKU GAGAL
rozamin - penang
mesin cetak - ukm
hilman - ukm

NOTA:
jelas nampaknya
terlalu ramai gagalist dari ukm



6 ulasan:

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

pebende ni bro..tak faham aku..yang aku tau ko ni bukan hishamuddin rais..ni pehal ni bro crita2 valentine day ni..tak lihat sejarah dan asal usul valentine day ke bro? muslim apa korang ni bro?

Tanpa Nama berkata...

pada jumpa kekaseh malam ni
baik kita bawak joran
pegi tangkap ikan raja peacock bass
dapat sekor kita goreng kunyit

jumpa kekaseh buat hapa
balik pakcucing jugak...

cuba tt tanya menteri
hari ini sudah berapa orang dia kasi tangkap?
Cakap sama dia
pergi Lanchowwww la

Juasseh Cafe berkata...

boring boring pakcucing pegi la kacau minah Arab kat bukit bintang banyak, mana la tau boleh caquat

Tanpa Nama berkata...

wa semakin meminati tt..
bos...kasi pusing jln jauh.. kalu shortcut cepat smpai..

Tanpa Nama berkata...

Lingswaran Singh menafikan dia gagal? Apa bukti? Mana boleh menafikan diri gagal tanpa menyerahkan bahan bukti? Lings lawyer. Dia pun tahu prosedur. Desak Lingswaran tunjukkan bahan bukti! Kalau tak ada bahan bukti, Lingswaran tetap dianggap GAGALIST !!!

Tanpa Nama berkata...

TT biar betul senaraikan si adam adli tu ..bukan awek2 duk semua pakat minat dengan dia ..tak percaya check FB we are all adam adli , berapa ramai awek yang like page 2 compare dgn lelaki.