Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 14 Februari 2012

GAGALIST SEDUNIA BERSATU LAH!
















SENARAI YANG GAGAL MENCARI TEMAN DI HARI VALENTINE


dengan penuh kesedihan tukar tiub
mensenaraikan nama nama gagalist tahun ini
di harapkan tahun hadapan
mereka akan berjaya mendapat teman
pada hari velentine

para gagalist ini:
bukan takut dengan ketua pemuda pas
bukan takut dengan kempen pas
bukan takut dengan kempen jawi
bukan takut dnegan kenpen jais
bukan takut dengan muis

gagalist ini gagal kerana mereka sebenarnya gagal

GAGAL SEPANJANG ZAMAN
rozaimin elias - penang
pak wan - penang
shamila ariffin - penang
zamrul - penang
sayuti sayur - gombak
hillman - klng
rahmat harun - ampang
alex - taman seputeh
budi hikayat - taman seputeh
ling - pejabat syed husin
adi penjual buku - gombak
alin anarko - ampang
azi - pj
ayam - tak ada rumah
bard - shah alam
chin huat - pj
danny lim - pj
sharad kutan - pj
dewa - shah alam
din petai - gombak
faizal mustapha - pj
boy - shah alam
faizal melinnium - batu caves
haris ngo aktivis di penang
haziq kami - klang
james wong - pj
jimadi mkini - bangsar
mansor puteh - pandan
rat - setapak
saifol car wash - sungai buluh
wantong - melaka
nami nami gelas besar - bangsar
mesin cetak - ukm
ven - pj
salman - mcoba
jig - mcoba
kecok - mcoba
chibo - mcoba
suhaimi sulaiman - mcoba
serah - mcoba




GAGAL KERANA JUAL MAHAL
fadiah lawyer
faeikah husin political sec khalid
affa press sec khalid
mas jaliza

GAGAL KENA KELENTONG AWEK
farid abdullah - kuantan
ini kes sedih!

GAGAL TAHUN 5 TAHUN BERTURUT
charlie peters - taman seputeh
angela - melaka

GAGAL 3 TAHUN BERTURUT-TURUT
syafiq sunny - gombak
eli wong - damansara

GAGAL TERBARU
jannie lim

BERPOTENSI TAHUN HADAPAN
ekmal pkr - ( kerana dah ada kerja)

NOTA:
untuk servis mandi bunga
sila hubungi pak tam
03-91-80-71-00





INI TERBUKTI GAGAL SEPANJANG ZAMAN - CADANGAN DARI PEMBACA

Tt.. Tolong jgn masukan nama dikin ya... Tolong ya.... Dr- org klg sayang dikin
By Anonymous on SEMUA PASANG LUKAH - PAU DUIT ATAS NAMA AGAMA on 2/14/12

Sadiqin omar..adakah ada yang baring di jalanan itu.. Oh tidak... Jangan diqin..Jangan begitu diqin.. Org kluang masih sayangkan kamu.. Hahaha
By Anonymous on TOLONG SELAMAT KAN KAWAN KITA INI on 2/14/12

Sadiqin omar.. Adakah anda gagal... Hehehe
By Anonymous on MASIH ADA BEBERAPA JAM LAGI on 2/14/12

KESAH VALENTINE DARI NEGARA ARAB

Tak boleh nak keluar pun kalau ada date nak menyambut sebab kerajaan Bahrain mungkin nak umumkan ada curfew dan kawasan kediaman saya adalah tempat yang paling sangat nak dituju oleh Demon'stators ni sebab betul-betul mengadap use to be pearl Roundabout dulu (500meter) dari rumah.

Valentines day last year mereka buat camp kat bawah tu. Dah sebijik macam duduk concentration camp kat kawasan ni. Nampaknya esuk satu hari dari pagi akan saya celebrate dengan my 300 sexy-mexy heroes ''This is SPARTA!!!'' dan kemudian akan berdate dengan my universal HEROES: P.Ramlee dan Nordin Ahmad via You Tube. HAPPY VALENTINES DAY to all. Yayyyy!!!
By SheildRahim on MASIH ADA BEBERAPA JAM LAGI on 2/13/12




PENGUMUMAN
untuk semua yang gagal
di jemput ke brickfeild
datang malam ini jam 9.00
kita makan sireh
dan minum abroconov


agenda:
1 - strateji untuk dapat awek cun
2 - strateji untuk dapat mamat jambu
3 - teknik dan taktik meng ayat
4 - cara terbaik mengayat dalam face book
5 - pengunaan bomoh
6 - tempat tebaik untuk mandi bunga
7 - misc dan chat line tempat bertemu

KITA BERTEMU DI KUANTAN




NOTA:
jangan putus asa
pada 26hb ini kita
semua turun ke kuantan
pasti ramai minah cun
pasti ramai mamat jambu
pasti ramai jantan kacak
jika cuba nasib
tak cuba tak tahu


NOTA:
diharapkan kalau nama
disenaraikan tahun ini
tahun hadapan tidak tersenarai

disenaraikan dlam tt
adalah cool!

11 ulasan:

Cob Nobbler berkata...

nama nami tak masuk dalam senarai gagalist tahun ni yer.

saya ada date. dah ada girlfriend.

selamat hari valentine gagalist.

Tanpa Nama berkata...

TT..tak masuk pon dalam gagalist? biar betui..atau pon dah masuk senarai dudalist..hehehe

fadiah nadwa (lawyer) dgn genie lim ok dan cun maa...apa masalah mereka ek?

aku boleh tolong mereka nie,,,sbb aku bujang 3...hehehhehehe

mat romeo

Tanpa Nama berkata...

1CARE apa cerita?

Ketua Pengarah kata lain. Menteri dah mula flip flop, tukar cerita. Income tax campur GST campur 1CARE, apa yang tinggal untuk berbelanja dalam alam inflasi yang mencanak?

PRUdah dekat berkata...

Haniya said, "If there is a real project that aims at resolving the Palestinian cause on establishing a Palestinian state on 1967 borders, under full Palestinian sovereignty, we will support it."

kenapa isu anwar & "2 nation state solution" ni keluar sekarang? tiada "kebetulan berlakunya sesuatu"....sebenarnya, ni lah kerja APCO..wrong question (by the reporter) at a wrong time to many of us, but actually it was a "good well-planned question, as advised by u know who..."

Tanpa Nama berkata...

Ramainya budak macoba sokong Pakatan Rakyat...no wonder Mahathir tak suka budak Macoba

Koleq 91

mek berkata...

agenda malam ni yang no. 5 penggunaan bomoh tu memang paling klasik la bro.

nak join malam ni boleh?
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

pegi mampus la nama nami.

Mat Lendir berkata...

nama2 gagalist yang tersenarai tu sila masukkan kepala anda dalam mangkok tandas dan tekan pam... tak perlu jumpa Pak Tam mintak servis mandi bunga untuk buang suwey.

termasuk tt sekali...

skedaddle berkata...

Ala...Gagal means Single Horny and available ma!!!
Gagal means, NO STRINGS ATTACHED!!!
hell yeah!

VEN - BUKAN PJ TAPI USJ !lol

Zamirul berkata...

kah kah kah... aku bukan gagal bro hisham.. aku cuma gagal memilih yang terlalu banyak kah kah kah

Faizal Riduan berkata...

Baru perasan saya disenaraikan! Oh tidak tahun ini pun saya gagal juga!