Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 November 2012

SURAT CADANGAN DARI PEMBACA



NOTA:
cadangan dari pembaca tentang mee kampua
memang akan diikuti esok
tt telah mendata tahu
kedai mee ini yang terbaik 
ialah diatas pasar sentral sibu

INI PASAR SENTRAL SIBU


SEMUA PEMBACA CADANGAN MEE KAMPUA

tt, kalau je sibu jangan lupa try mee kampua... tgh tgh town ada restauran cina tapi dalam tu ada satu gerai melayu... on SURAH AL SIBU WAL SIBU pua kumbu at 8:55 PM

 tt, kalau je sibu jangan lupa try mee kampua... tgh tgh town da restauran cina tapi dalam tu ada satu gerai melayu... on SURAH AL SIBU WAL SIBU pua kumbu at 8:44 PM

 bro, lu nk cari kedai makan melayu pegi kampung bandung, situ mcm kg baru on SURAH AL SIBU WAL SIBU Anonymous at 8:43 PM

 tt, kalau je sibu jangan lupa try mee kampua... tgh tgh town da restauran cina tapi dalam tu ada satu gerai melayu... on SURAH AL SIBU WAL SIBU

4 ulasan:

Sedara_Udin_Rais berkata...

KENAPA TT TIADA DI PERHIMPUNAN KAT SEREMBAN?

Adakah kerana TT sudah dipinggirkan oleh barisan kepimpinan PR sehingga TT lari ke Sarawak sehingga meninggalkan perhimpunan yang dia sendiri gebang?

Kalau terer, publishkan la soalan-soalan ini...

KAH KAH KAH Sudah kene pinggir KAH KAH KAH

KAH KAH KAH Hantuk je kepala ke dinding KAH KAH KAH

KAH KAH KAH Nak awek cun, tapi bolehke awangku gagak berlari lagi KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

hey, tt di sibu! jgn lupa sup power di gerai harmony, tanya saja sup power jimbow by anak biak

Tanpa Nama berkata...

hati-hati masa naik kapal kat sungai sarawak
kat situ buaya banyak
dah banyak orang semenanjung kena ngapp

**tolong bawak balik gambir sarawak barang sekilo kat aku

didi kota belud berkata...

SEREMBAN PROBLEMMMMM........SEREMBAN RESPON COOL COOL NAIL.....DIMANA MANA FIESTA....DUIT 4 LORI DICURAH.....SEREMBAN....ANTARA DUIT DAN PERJUANGAN.......MANA DIRIMU....?