Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 November 2012

AYAH MEMBUREET ANAK MEMBUREET




RAFIZI GESA NAZRI IKUT JEJAK SHAHRIZAT AMBIL CUTI - mkini

 Nazri Abdul Aziz harus mengikut jejak bekas menteri wanita, Shahrizat Abdul Jalil yang "bercuti" daripada kabinet ketika beliau sedang disiasat berkaitan dakwaan rasuah, kata Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli.

Katanya, ini kerana di kalangan pemimpin Umno dan BN yang banyak mengkritik Shahrizat, yang paling lantang adalah Nazri sendiri.

Menurut Rafizi, sekiranya Nazri yang sebelumnya begitu bimbang 
(skandal) National Feedlot Corporation (NFC) akan mengheret dan melemahkan kedudukan Umno dalam pilihan raya akan datang, maka "saya fikir sekarang adalah giliran beliau pula".


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...INI ADALAH HINA YANG PALING HINA.....kah kah kah...

kah kah kah.... RAFIZI SURUH IKUT SHARIZAT.... kh kah kah...

kah kah kah.... HINA BETUL... ADA 600 BUAH TEKSI PUN TAK GUNA.... kah kah kah...

kah kah kah... IKUT SHARIZAT ITU YANG HINA.... kah kah kah...

kah kah kah...LEPAS ITU.... RAFIZI PULAK YANG CADANGKAN.... kah kah kah...

kah ah kah...DUA KALI HINA....kah kah kah..

kah kah kah...JUNIOR  AJAR SENIOR.... kah kah kah..

NOTA:
kalau di jepun yang kena macam ini
pasti sudah minum air kencinh sendiri

9 ulasan:

average joe berkata...

malaysiakini: Scorpene elak berulang 'episod 1511' ke atas Melaka - panglima TLDM

kahkahkahkah ini laksamana laksa sarawak ke laksa sibu ke laksa utara ke laksa mana hah?
takku sangka dia boleh baca lak blog aku rupa2nya, dah tu terus dapat idea bagi kenyataan media kahkahkahkah!

ini yg aku tulis dulu dlm blog aku:
1) klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 3 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 3)
2) klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 2 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 2)
3) klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 1 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 1)

tt selamat meneroka sarawak. kalau tak tau, tanya. jgn segan2, nanti sesat jalan, menyelam masuk laut cina selatan, tak pasal2 terserempak scorpene kebanggaan parti setan kahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot: TANYALAH USTAZ, EH HAKIM 2

didi kota belud berkata...

kan dah kena batang hidung sendiri...amacam...SAKIT TAK......?

Tanpa Nama berkata...

Kah.. kah.. kah.. Syarizat terlondeh masih ada seluar dalam (sbb masa tu dia datang bulan). Mamat nie terlondeh dah nampak kote... kah.. kah.. kah..

Tanpa Nama berkata...

Kalau gu jadi nazri...mesti gua letak muka dalam lubang jamban..lepas tu gua flush sendiri..malu wooooiiii.....

Tanpa Nama berkata...

lagu baru kempen anak muda...

copy paste link ni...

http://www.youtube.com/watch?v=I-bMUUthwkQ

Saiful berkata...

saya cuba la cari nama anak dia ..tanya lebai google ..yg dapat ni..
http://lockerz.com/gallery/5728087
boleh tahan..bahsa dia dok caci org..caci pr, tunjuk kemewahan dia,
tak pa la dia org kaya, dia tak kan jd tau..hidup boleh beli dgn duit..
ceeerr pi tgk web dia ni..

Tanpa Nama berkata...

2 haramjadah......

Tanpa Nama berkata...

membureet, meng arak, membunuh, menipu, meliwat.....
memang kerja 2 botak cibai....

Tanpa Nama berkata...

Memang kenal Chia secara peribadi heh heh heh.. Memang cukup kenal rapat la leh taja anak pakai hummer..

Mana mungkin orang beli kereta 1/2 juta bagi orang pakai free2 je.. :D kalau tak anak tentu ada pulangan lain..