Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 3 November 2012

SIRAH SIBU WAL SIBU




KELAB KELAB
aku tak tahu nak gi mana
pusing punya pusing terjumpa kelab melayu
inilah satu satu kelab dalam dunia ini yang wajib dilawati
sekali pun dlam hidup sudah mencukupi
kalau di new york ada CLUB 65
kalau di london ada HEAVEN
kalau di praque ada BUNKER
kalau di brusels ada GARAGE
di sibu ada kelab ini tak ada nama

tak dapat nak tuliskan kelab ini
lalu karaoke 
lagu tekno 
lagu dang dut
lagu house
dan wajib ada sibu style

dalam hidup ini kita cari kegumbiraan
ada kala kita bertemu
ada kala tak bertemu
tapi perjalaan wajib diteruskan

ESOK ESOK
akan cari minuman pagi
yang tebaik 
tak ada pilihan kena bangun pagi

diluar hujan masih turun
sibu basah
tak lebat tapi menyakitkan hati

ESOK AKU NAIK INI KE KUCHING

NOTA
petang tadi aku nampak
ianya berlabuh di tepi jeti

2 ulasan:

didi kota belud berkata...

cuma yang berhati BLUES mengenal ROCK AND ROLL.........aik tt...takan tengok je yang dekat lilin turrrrrr.....hehehehehe......

Tanpa Nama berkata...

Botol beer mesti tak tinggal ya TT?