.

Ahad, 28 Mei 2017

MISKIN DI KUALA L;UMPUR





MISKIN 
KUALA LUMPUR
Aku simpati pada keluarga buruh ibukota. Tulus. Macam tt, aku pun tak tau bagaimana mereka dapat mengharung hari-hari yang semakin memanjang setiap purnama. Aku saran tt berbuat baik dengan pakcik dbkl samada pengutip sampah atau tukang kebun atau tukang sapu jalan (bukan tukang sapu duit rakyat!) 
dan bertanya persoalan ini direct pada kumpulan ini, barulah kita semua dapat tahu keperitan mereka terutama yang ada beberapa tanggungan. Perlu juga ingat, keperitan ini bukan terhad pada buruh ibukota, tetapi juga merantai buruh desa tanpa mengira warna kulit. Kesian :( lebih lagi bulan puasa ni. on 
HARI KE DUA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:31 PM





--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nama dah "Kay Hell"
mesti macam NERAKA..........................

p.s. ada "whY Hell' ke "Zack Hell" tak?