.

Selasa, 20 Jun 2017

SELAMAT BERSAHUR








SELAMAT

BERSAHUR

KETIKA KITA BERSAHUR
KETIKA KITA BERPUASA
AMERIKA TELAH MENEMBAK
JATUH KAPAL PEJUANG SYRIA
AMERIKA MEMPERTAHANKAN 
GEROMBOLAN PENGGANAS
YANG SEDANG
DIBOM DAN DI MUSNAHKAN
OLEH JET PEJUANG SYRIA







3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

amerika atau rusia selalu perang di luar, tidak di tanah sendiri, bukan rakyat sendiri terkorban banyak, ada faham....vietnam, japan, asia, iraq, afghanistan, dsbnya...pabila pearl harbour dibom jepun..terus amerika bom nagasaki dan hiroshima dgn atom...jadi jangan main main dgn amerika...kalau rakyat amerika mati akan terus dibom semua...kali ini pakai nuklear...baru ada akai... pon ramai suka mc d, kfc, star buck...ulatmak pon ramai jugak kah kha kah

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Siapa yang sebenarnya seLamat berbuka TT, siapakaH puLa yg seLamat bersahor TT, Amerika kerjanya memburit saja TT mo1 beLi Rantai pun d campurtangan, saLah ker beLi Rantai saLah kaH org gemOk. Penghasut Dan pendakwaH taK semesti tinggi panjang2 org pendeK pun nak Kaya bergaya dengan jawatan spad jawatan FGV feLda org pendek pun tak nampaK bergaya samo Rantai intan baiduri berLian Emas karat Duit bilyun2. Aminnnnn

Tanpa Nama berkata...

Dulu us dah bertembung dengan russia masa konflik taliban afghanistan. Tapi tak melarat libatkan orang lain. Jadi tak menyebabkan world war. Aku harap kali ni serupa jugak. Cuma kali ni suasana agak volatile sebab korea utara tegang, china tegak, negara teluk yang memang bergolak dah semakin merebak. Is merata. Suicide bomber/driver everywhere. Sentimen white supremacy dan islamophobia di us kencang semula. Risau...batinku risau...