.

Isnin, 19 Jun 2017

SEMUA KAPIR HARBI






TANGKAP

TANGKAP

SEMUA 

KAPIR LAKNAT


PKR 'jumpa' 7 akaun Twitter, laman web burukkan Rosmah

PKR mengenal pasti tujuh akaun Twitter dan laman web yang secara jelas cuba mengaitkan isteri perdana menteri, Datin Seri Rosmah Mansor PM dengan skandal 1MDB.

Jelasnya, tujuh akaun Twitter dan laman web itu ialah :
1. Twitter AJ+
2. Twitter Tom Wright (Wall Street Journal)
3. Twitter Reuters
4. Twitter Bradley Hope (Wall Street Journal)
5. Laman web The New York Times (US)
6. Laman web The Guardian (UK)
7. Laman web The Straits Times (Singapura)

TUJUH PORTAL

HINA ISLAM

HINA MELAYU

GUGAT 

AKIDAH 

JADI MURTAD

MINAT SEX

RAMBANG

SEMUA INI

AGENDA

KRISTIAN

KAPIR HARBI

KAH KAH KAH



----------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tunggu hari jumaat nanti saman 7 penfitnah itu sebab mlm jumaat malam sunat berancok kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Woiii jangan tahu menyimen aje... Pegi menyaman la pulak... Ko reti ke tak reti... Saman laaa... Samanñ....

Tanpa Nama berkata...

Najib demands for Opposition to name their candidate for PM post
Kahkahkahkah najib pekak tak dengar ke sejak dah berapa lama dah pakatan demand kau debate live uncensored uninterrupted dengan mediator/pengerusi majlis yang neutral! Jadi selagi kau buat pekak taknak ikut demand tu, takyah la najib kau nak demand nama calon PM pakatan pulak kahkahkahkah haramjadah

Tanpa Nama berkata...

kerja ?

Tanpa Nama berkata...

TERUK!
HINA!!
BISA!!!

kerja siapa ni?
mak bapak tak ajar HARAM HALAL!
akidah dah PUPUS?

Tanpa Nama berkata...

akidah? apa turrr? msia ada ajidah ker? tunjuk satu muka yang ada akidah? sapa haram? sapa halal? sapa tulus ikhlas? sapa sapu semua? kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

takyah tangkap bro...saman je cukup..hantar lawyer2 liwat umno g lawan doj..suh tuan penasihat dpt kan bantuan allah agar laknatullah dan kafir harbi amerika dimusnahkan dgn burung punai dlm jubah atau allah hantar ayam2 din ayam utk sebar flu kat doj..