Selasa, 5 Februari 2019

ULAR MAK DUNIANG







 BETUL SOKONG

SETUJU 

SEMUA FITNAH

KAPIR LAKNAT
MUSTAHIL PRESIDENG
PARTI  PENJAGA PANTAT BIDADARI
BERCAKAP BOHONG




SPRM, polis mesti selesaikan misteri RM90 juta, kata Kadir

PETALING JAYA: Penasihat media dan komunikasi kepada  Dr Mahathir Mohamad berkata pihak berkuasa harus selesaikan misteri RM90 juta yang didakwa dibayar kepada pemimpin PAS, susulan penyelesaian luar mahkamah antara Presiden PAS  Tuan Haji  Abdul Hadi Awang dan editor Sarawak Report, Clare Rewcastle-Brown.

Kadir Jasin berkata kebenaran dakwaan dalam artikel Sarawak Report hanya boleh diketahui jika polis dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) membuat siasatan.

Beliau berkata dakwaan oleh Rewcastle-Brown dalam saman itu menimbulkan keraguan terhadap kesungguhan pemimpin PAS pada prinsip Islam.


TUANG HAJANG

HADING AWENG

ULAR MAK 

DUNIANG

MUTAHANG 

DIANG CAKANG

BAHANG

KANG KANG
-----------------

12 ulasan:

Habib Haron berkata...

Wow kematangan ulasan politik yang luar biasa.teruskan menyembah tuhan mahathir kutty anda.

Tanpa Nama berkata...

Lambat la ..kasi sumbat terus la...ke kencing hancing..kah kah kah..jilat madey isap daping

DatoPidi berkata...

Kau cakap bahasa apa nie jilakeeee?
Asli jakun Rusila pong tak cakap mcm nie

Tanpa Nama berkata...

jumpa ular jumpa hadi jumpa isham rais,
ketuk ular bagi dua2 makan sorg skit.
kot2 lah bleh jadi contoh orang tua bg anak2 muda skit dri dok jadi tua xguna.

panglimo potaseh berkata...

Kita patut kembang bontot dengang Tuang Haji Hadi ni ..dalam planet bumi dia di nobatkan orang teralim nombor 2 ..pinggak perok tu ..taqbeer. Najib jatuh no.1092 ..kira ok lah tu 1092 dari 10 billion umak islang. Rosmah Puti Rhino dapek no. 9007 ..markah byk ilang sebab suka maing bomoh. Abam dari nombor 9 billion naik no. 696,969 setelah dapak pengampungnang dari X Agong. X Agong pulok dari no. sembilang turong ke no 69juta ..turong tak tahu sebabnye.. tak adil kang .. jiwa rakyak pong turong.

azam berkata...

TT suka layan propaganda ancuk bini orang.
Kenapa tak sibuk kisah Pak sheikh ancuk bini AA?
Takut ke?

Tanpa Nama berkata...

org kampung memali dulu terpengaruh dgn amanat sesat hadi bawang, sanggup angkat senjata lawan kerajaan sampai ada polis yg mati. ko rasa la kan, kalau hadi dipanggil sprm atau mahkamah atau tiba2 ditakdirkan dia bersalah oleh mahkamah agak2 2 juta ahli pas angkat senjata tak? puak pas ni pelik sikit, puja pemimpin mcm syiah. mcm2 boleh jadi bang, agama pun sanggup dorang jual.

Tanpa Nama berkata...

Ishhh pak kadiaq ni potong stim betul la. Eddy wang baru jer tarik balik saman sebab takut kantoi. Pak kadiaq pi simbah petrol buat apa? Tak sempat nak bernafas eddy wang tu. Tunggu la jap lepas prk semenyih ke, baru la simbah petrol. Muka nick abuduh pun dah kembali pucat! Kesian dorang. Ermmm... mcmana ek? Sprm nampaknya kena tempah jubah oren la, kan?

Tanpa Nama berkata...

Sebagai menghormati ketokohan tuan guru haji hadi dan tuan guru nik abduh, adalah dinasihatkan agar sprm menempah siang2 jubah dan serban berwarna oren. Hormatilah keimanan tokoh2 agama berkenaan. Sekian, terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

Tahung ning tahung babing... Woitt natang babing bewak.. Cilakang semua nak entot bidadaring.. TT tau tak ada kah sama macang miss universe or miss Moscowing

kiedentech berkata...

Tukartiub jangan buat bangang kat sini, tiada kesalahan daripada sudut undang-undang untuk menerima duit umno atau duit orang umno. Telah menjadi rahsia umum PAS menerima duit umno atau duit orang umno untuk kegiatan partinya, Menerima duit umno atau duit orang umno hanya salah daripada sudut etika dan moral sahaja sebab itulah dalam setiap kali perlawanan akhir bola sepak ( PRU 1,2,3 ......) banyak kali kita lihat PAS bertindak menjaringkan gol sendiri. Ramai ulama bersetuju harus menerima pemberian daripada sesiapa sahaja dan tiada keperluan untuk menyiasat bagaimana itu duit itu terhasil. Yang menjadi kesalahan mengikut undang undang negara ini adalah adakah duit yang diterima itu daripada hasil songlap duit !MDB kerana duit 1MDB adalah duit rakyat negara ini walaupun ramai ulama bersetuju tentang tatacara penerimaan duit itu. Tanggung jawab pihak negara ini terutama SPRM dan polis di bawah PH yang sudah bebas daripada .......... untuk menyiasat perkara ini dan menghukum sesiapa sahaja yang bertanggungjawab mengkhianati wang rakyat

BS Lee berkata...

Ya lah, kita respect tok haji . Maka ada lah wajar SPRM tempah jubah and kepiah oren awal.