Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 14 Februari 2009

KHIR TOYO DI TAHAN CUBA SERAH MEMORANDUM KEPADA KARPAL – melayau



PULAU PINANG 13 Feb. – Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Seri Dr. Mohd. Khir Toyo hari ini ditahan polis ekoran cuba menyerahkan memorandum bantahan kepada Pengerusi DAP, Karpal Singh kerana mahu menyaman Sultan Perak.


kah kah kah… kah kah kah… kah kah kah..

woit… INI SUDAH SILAP… PASAL APA TAHAN MUNKEE NI ?.... kah kah kah

kah kah kah… MUNKEE NI PATUT DI TANGKAP KES REMBAT TANAH DI SELANGOR…. kah kah kah…

woit… BUAT HEBOH NI NAK KEMPEN JADI KETUA GEROMBOLAN KE ?... kah kah kah



11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cissss..........menantu mat ngantuk tak kena ke?

nami o fish berkata...

Bro Isham,

Drama ni masuk tv ke?
Sape director,Yusof Haslam ke?

Ke dorang cuba nak berteater dan cuba tak nak buat teater sapu-sapu tepi tangga?

kah kah kah!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kenapa ada anjing "tahan " toyol?
Karpal sedia terima apa-apa memo, bimbo dan mambo dengan tangan terbuka.

PR bukan gerombolan yang suka main tahan-tahan, reman-reman, gari-gari, simbar air asid , letup-letup tin-tin gas yang berasap.
PR suka terima memo dan surat cinta.
Kenapa ada anjing tahan toyol?
Toyol di gari ke?
Toyol dari Indonesia buat rumah haram di Selangor, Perak punya pasal dia kecoh di Pulau Pinang..apa ni?

zack berkata...

Tahniah kepada bapak2 polisi di Penang. Sesungguhnya anda menjalankan tugas secara professional...cara berfikiran anda lebih matang...bekerja mengikut situasi jangan ikut bapak2 polisi di Perak, Selangor dan Kedah mereka masih lagi
dibayangi puak gerombolan selama 52 tahun.Penang dah lama dibawah BN tetapi diperintah dibawah gerakan yang lebih bersikap terbuka...itulah
PULAU MUTIARA satu2nya negeri tak boleh dirampas dengan kuasa raja.

yb4all berkata...

Ala TT. Khir berlakon di Pulau Pinang. Melayau pun berlakon juga. Jangan terpedaya.

Skripnya, kerejaan adil. kalau rakyat kena tangkap, pemimpin pun kena tangkap. Maka timbullah watak si Khir berdemo.

Yang kureng, adegan belasah dan semburan asid pemedih mata.

Sekarang masa untuk tambat rakyat.
Tambat hati. Tambat mulut. Tambat kaki. Tambat tangan. Inilah masa untuk suap menyuap dan tolong menolong.

Berapa Khir dapat untuk adegan tu? Watak sampingan?

Ingat TT, baca sentimen rakyat dengan betul.

Siberkop berkata...

Aku ada nampak gambar dlm Melayau. Aku rasa ini berita tipu. Identiti polis yg tangkap di dalam gambar tu agak meragukan. Konon2 kat belakang ada FRU, pakai helmet merah, tapi aku rasa itu helmet moto warna merah.

Tanpa Nama berkata...

Bro,Ingatkkan Michael Jackson pi rumah Karpal utk buat stage show utk promote lagu"it doesnt matter you are black or white" sempena pemilihan ketua pemuda umno yg akan dtg.Kalau lah putri boleh me.ngundi tentu khir boleh menang.Hensem gila dier sekarang.Terpesona sungguh.. Adik2

Tok Uban berkata...

kahkahkah...goli hati den...

Nak tanya khir toyo...masa mahthir buang kekebalan raja dulu tu, wak ada kat mana ye?...ooooo...wak tengah goreng tempe rupanya....patutlah tak tahu...

Bila benggali ni buat hal dengan raja...wak nak tunjuk garang....masa mamak tu buat hal dengan raja...kecut telor wak...pirahhhhhh

Tanpa Nama berkata...

kalau tengok gambar dlm utusan melayau...posing baik dg polis.............tipu tu...blah...tukang sapu sampah....

Tanpa Nama berkata...

pada hari tersebut di pulau pinang:

pemuda-pemuda Pulau Pinang yang punya semangat cinta yang begitu kuat kepada sultan (anehnya penang tiada sultan) telah mula berkumpul seawal jam 1 petang.

memandangkan usaha mereka itu setaraf dengan satu jihad,maka mereka telah dikecualikan daripada sembahyang jumaat.

Khir Toyo ditahan polis dan disiasat.
sejurus selepas ditahan, sebelum beliau masuk kedalam kereta untuk pulang ke negerinya..beliau telah bertanya kepada pemuda-pemuda berkenaan:

"siapa tadi yang join? nah ambik ni!" katanya sambil mengeluarkan sejumlah wang yang sangat banyak hasil daripada perniagaan klinik giginya yang maju.


sumber:

wartawan akhbar bukan melayu tempatan

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

takde ke video klip kat You Tube psl wak jawa ni kene tahan?

Kah kah kah