Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 13 April 2010

WASHINGTON DC BERGEGAR - PERTUNJUKAN KETIAQ



LAGI GEMPAQ LAGI GEDUAQ - STAR ATTRACTION - ONE FACE OF MALAYSIA





KEPELBAGIAN KAUM, BUDAYA ASPEK PENTING MASYARAKT MALAYSIA – ROSMAH
- melayau

WASHINGTON 12 April - Kepelbagaian kaum dan budaya di Malaysia merupakan aspek penting dalam masyarakat di negara ini, kata Rosmah Mansor.

Dia berkata, ini adalah identiti rakyat negara, imej, selain kekuatan yang sebaliknya, menyediakan asas yang kukuh untuk kejayaan politik, sosial dan ekonomi negara.

Dia berkata demikian ketika melancarkan Festival Wajah-wajah 1Malaysia anjuran Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan di bangunan National Geographic Society di sini, semalam.

Festival dua hari itu bertujuan mempromosi makanan kegemaran di Malaysia, lagu-lagu dan persembahan kebudayaan pelbagai kaum, dilengkapi dengan demonstrasi kraftangan serta promosi pelancongan.

Duta Esther Coppersmith mewakili kerajaan Amerika Syarikat hadir pada majlis itu, yang digelar sebagai “Lambang persahabatan antara dua negara.”

Mengenai festival Wajah-wajah 1Malaysia yang julung kali diadakan, Rosmah berkata, selain memaparkan kekayaaan warisan tradisi yang menjadikan Malaysia sebuah negara yang sungguh istimewa, festival itu turut membuktikan keakraban, persahabatan dan kesetiakawanan Malaysia-Amerika Syarikat.

KAH KAH KAH

woit…. PERTUNJUKKAN CUKUP PANAS…. kah kah kah…

woit..LEBIH HEBAT DARI HEBAT... kah kah kah..

kah kah kah… TAK PERLU RABA RABA BONTOT…. kah kah kah..

kah kah kah... TAK PERLU MENJARJIS JARJIS...kah kah kah

woit…. TIKET SOLD OUT… HOT HOT HOT…. kah kah kah




22 ulasan:

dr lalo' berkata...

fuyoo..! Gambar ni lagi dasat drp Elizabeth wong.
Kalu sape2 tertelan zakar buaya tolong jauhkan diri...
Kalu 69.. mau lemas atas darat ni

Tanpa Nama berkata...

http://kumanddieaf.blogspot.com/2010/04/perjanijian-iblis-malaysia.html

bro ni mane datang ni!! hahaha

Tanpa Nama berkata...

Exotic striptease lap dance by d/o Mansor Katas Gomoncheh

Explicitly concealed in the land of Ketuanan Melayu

Tanpa Nama berkata...

kalau dapat showgirl macam ni... wa minta duit refund balik. ngabeh kan boreh je....

Tanpa Nama berkata...

http://promahasiswausm.wordpress.com/2008/10/27/halliburton-yahudi-zionis-di-johor-mahasiswa-digesa-peka/

Tanpa Nama berkata...

kahkah..

digger berkata...

kah3...mau bengkok tiang tu...pagi2 dh buat aku gelak...u make my day!

pau yut loi berkata...

terkluo balik tose teman ngk gambo nih.... ilag slera ... anyway tt, UR D MAAAAANNNN!!!!!

Tanpa Nama berkata...

dasat dasat... memang dasat

Tanpa Nama berkata...

cayolah2..
idop2..

Akaloid berkata...

KAH KAH KAH
INI MEMANG TAK BLEH BLAH
INI SAH KONSPIRASAU
MAU MENYUMPIT BACA LAWAK NI
KAH KAH KAH

ABESLAAAA....
KANTOI....
INI KOJE BIK MAMA YE..
KAH KAH KAH
LINGKOP!!!!

mosabit berkata...

apa la lu bro...apa barang ni??

barang baik ka??

barang baik maa......boleh mati atas perut ni..

kah kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

seswaiii sgt gambar tu dgn orangnyer...huhuhu...

Faizal Haji Ali berkata...

Kuat besi tu... Keluli tahan karat....Kahkahkahkah...
http://faizalsubang.blogspot.com - Subang Galaxy Hardcore Crew

dariana berkata...

Pada cempedak baiklah nangka,
bukan saja ketiaq, paha pun ada....
Hi...hi..hi..

Sivakumar berkata...

Apa ini bro?!

Wajah Rosmah dah tiba-tiba bertukar menjadi cantik dalam foto-foto yang di ambil di Amerika!

Tengok sini kalu tarak percaya!

matstimketum berkata...

wow,kak mah buat pole dancing, boleh poplarkan kegiatan ini bila balik nanti!

Tanpa Nama berkata...

lashat betul laaa bik bik mama nie

ayein UBU berkata...

buleh sasau aku kalau masuk tgk show cam ni .., huahuahua ..

Tanpa Nama berkata...

minggu lepas kawan aku berpeluang melawat karangkraf kat shah alam...sempat ler berbalas senyum ngan fauziah gaus

apa yg menariknya dari cerita staff karangkraf sendiri, antara akhbar paling laris di malaysia adalah harakah.sejak utusan bikin panas main isu rating harakah mendadak naik.melayu tanya harakah,'itu pepar halakah ala ka?'tanyer org cina/india...syabas harakah

sementara antara blog paling hot masa kini adalah tukar tiub....wakakakaka

Tanpa Nama berkata...

gila la gambar. dasyat sungguh!

punk rock 101

(punk is not about having spiky hairs. but it is an inner self. an attitude)

storm62 berkata...

Dulu, Rose Chan....strip queen.

Skrg, Rose Mah ke? Rose tarak Chan?