Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 13 April 2010

PESTA POLITIK MAKAN MALAM ANGKATAN MUDA KEADILAN



HARI SABTU MALAM AHAD INI - MAKAN MALAM AMK




(klik untuk membesarkan iklan)

nota :

dapat kan tiket dari :

saudara juzarim - 012 - 372 - 96 - 02

puan zara - 017 - 391 - 01 - 67

bersantai sambil membantai !

nota: beli tempat sekarang kerana malam itu jamin tak ada tempat makan. ada beribu ribu orang
yang datang dari seluruh malaysia !





7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bro, Gua suggest menu kampung spt lempeng kelapa, cokodok pisang awak, cucur udang dsb. Kena plak panas-panas.. perghh. Marbelooos wa cakap sama lu.

Tanpa Nama berkata...

nasi lemak & nasi tomato..bawak meja and jual ja, takyah ada apa2 building structure..hahaha

Tanpa Nama berkata...

PKR dan pakatan rakyat tolong seribu kali tolong jgn buat silap...jgn janji bukan2...jgn ikut stail umno BN...PAS tolong pantau stail kempen PR..sila pantau anak muda...pastikan ghairah kempen solat x mis,nak adil sama manusia tapi ngan allah yg bagi kite kaki tangan kite lupe...

pesta boleh tapi ada batas susilanya...ada dunia ada syurga ada neraka...

undilah PR!!!

dr lalo' berkata...

apasal nak kena tiket pulak bro....takkan acara bantai membantai ni nak kena bayar, ni projek lanun kapitalis jugak ke? Mana ada marhaen nya kalu mcmni..

Tanpa Nama berkata...

Dah start ikut perangai gerombolan nampaknya AMK ni? Menda mcm ni pun takkan paclong TT sokong buta2 kot? Xcool la buat jamuan rakyat yang kena beli meja...

Tanpa Nama berkata...

Seronoknya! Seronoknya bantai membantai! Memang haprak!

Tanpa Nama berkata...

Kesianlah sikeT PR ciput duit kitalah
kena tolong terutama yang mampu beli tiket tu sambil bederma yang tak mampu tu terjun je kePRK Ulu Selangor
tolong buat kerja jangan banyak komplen (songeh)!