Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 28 Mei 2010

BERITA DARI KOTA BARU

LAPORAN KONGRES AMK, DARI KOTA BHARU


Berita dari Kota Baru. Perasmian Kongres AMK ke-6 malam tadi oleh Syed Husin Ali. Hari ini anak muda akan meneruskan perbincangan. Tradisi reformasi diteruskan.

Suara dari AMK mula kedengaran menuntut agar dibuka pekong Adun dan MP yang lari. Desas desus di dewan mengatakan agenda 'buka pekong' akan dibincang di kongres peringkat nasional.

Kota Baru makin sibuk. Ditambah dengan kehadiran wakil PKR yang sedang berkongres. Hotel penuh. Chalet dan bilik di Pantai Chinta Berahi penuh.


nota:

lagi berita akan menyusul..

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT ta dapat tunggu berita tentang pembukaan pekung ADUN & MP yang lari dari parti PR. cepat cepat ta dapat tunggu nanti pencut ini..LOL

dariana berkata...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الله اكبر الله اكبر الله اكبر ولله الحمد

SELAMAT BERKONGRES. Sementara di KB jangan lupa kuliah Tok Guru di Dataran Ilmu. Jangan lupa Air Halia Kg Sireh dan Nasi Tumpang sedap.
Jangan lupa mencari keredaan Allah. Selamat....selamat. Insya Allah.

وَلا حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّـهِ

mama rosmah gemuk berkata...

ok laa tu.. biar rakyat tengok gelagat dan perangai org yg tak amanah!

Tanpa Nama berkata...

Kongkres penuh dengan ahli PKR atau penyamar dari Special Branch?

Lang berkata...

tt...
bermalam dimana
sarapan dimana
makan dimana

cakap-lepas berkata...

TT..

siapa dia taik jolok aka taek jho low?

penarek becha berkata...

fuh, panas2..

ayamtido berkata...

bogel kan semua yang memberi sumbangan kepada ke-bangrakpan negara

k0m4nd3r berkata...

tv3 cakap syed hussin sekat kemasukan ahli baru.. betulkah wahai pemecah berita?

Tanpa Nama berkata...

Baguslah
Bukak pekung katak-katak
supaya rakyat tahu
mengapa mereka menjadi katak

supaya katak mati kutu
tidak lagi menyalak menipu rakyat
supaya rakyat tahu
katak lompat bermasalah

jangan bagi peluang pada katak
kerna katak hanya layak
jadi umpan ikan toman
toman yang sentiasa lapar kuasa
toman itu UBN

isham berkata...

Boring la yob, hari ni satu citer jer

bila-edris-menari berkata...

isham..sempena ko kat kelantan ni..rasa cam nak jumpa jer ko???macam mana leh jumpa ko ek??

Tanpa Nama berkata...

Jangan didedahkan sekarang. Tunggu PRU 13, baru best.

imas berkata...

Dariana;

Air halia Kg. Sireh sudah pindah ke Restoran Katil, Jln Dato Lundang (Jalan bertentangan Balai Islam, Lundang). Harap Maklum.