Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Mei 2010

TUNGGU DAN NANTI - HANYA TUKAR TIUB MEMBAWA BERITA





SIAPA MINAH CUN INI ?



nota:
siapa yang mengambil gambar ini?
hanya tukar tiub yang mengolah berita
tunggu dan nanti kan kah kah kah


SIAPA JANTAN INI?


nota:
kenapa jantan ini?
hanya tukar tiub mengulas berita
tunggu dan nanti kan kah kah kah


Sila ikuti perjalanan percintaan tukar tiub di : http://twitter.com/ishamrais

26 ulasan:

Mohd Izzatt berkata...

Salams..untuk yang ada anak-anak umur 7 tahun dan ke bawah sila layari ini http://gamespendidikanonline.com Games Pendidikan bercirikan Islam Untuk Anak Anda

Tanpa Nama berkata...

arr bro,,gambar bik mamam mana satu??yg atas ka yg bawah??kalu atas wa tak caya maa,kalu bawah mungkin wa caya,,,hahhaaha

Tanpa Nama berkata...

Semalam Mat Ezam pergi buat lawak kat Kota Bharu. perhimpunan katak2 sedunia (PeKak)..

Sepukal berkata...

Christine Keller ni macam Matahari la...double agent!

gambar bawah tu mirip bini Bik Mama je? kah kah kah

apakah kaitannya dengan cerita Christine Keller? jeng jeng jeng

Tanpa Nama berkata...

TT tlg letak gambar SemiValue...n anak nya SemiValue Ikan Pari.. mencandat sotong..mesti best seller..

Umno is not involved in the gathering by the so-called Gerakan Anti-Samy Vellu (GAS) at the Putra World Trade Centre (PWTC) on Sunday, Umno executive secretary Datuk Abd Rauf Yusoh said today.
Umno did not book the Dewan Merdeka in Putra World Trade Centre as claimed by MIC Youth chief T.Mohan, he said when contacted.

But PDRM issue PERMIT...kah kah kah

wooo hooo!!! berkata...

model mongolia? dan juga the brilliant chap..who must be turning in his grave over what's going on in the country right now! apakah percintaan ini? ceritala..

esok cuti! yahooo!!

teratailiar berkata...

kah!kah!kah!
yang satu ada skandal ngan menteri britain...
satu lagi tukang wat filem...
kah!kah!kah!
mesti citer best nih...
bro icham...
berapa lama mau tunggu...
48 ka...
24 ka...
kah!kah!kah!

Peguambela? berkata...

Gambar klasik Christine Keeler dan John Profumo..

Asas kepada konvensyen bahawa seorang YB yang berbohong di Parlimen harus meletakkan jawatan..

Tanpa Nama berkata...

Apa tarok gamba Bik Mama? Marah le Alfred Hitchcock.....hau hau hau hau ...gamba Hitchcock lagi comel!!!

Tanpa Nama berkata...

Yang gambo bowah tu tengok dahi macam kenal jer....

jD

Tanpa Nama berkata...

Skandal John taruk model call girl Christine Keeler era Supermac kabinet. Macam sama je dengan KL cuma pelakon berlainan.

Tanpa Nama berkata...

laa tak kan tak tahu, yang atas le. kan big mama tu cun melecun...ha haha haha haaaaa

Johan 23.01.84 berkata...

kau ade jumpe Lewis Morley kat Australia ke?..

Mikhail berkata...

bik mama biknajib bikruk

Tanpa Nama berkata...

//arr bro,,gambar bik mamam mana satu??yg atas ka yg bawah??kalu atas wa tak caya maa,kalu bawah mungkin wa caya,,,hahhaaha//

kedua dua sekali!!lol!!

Tanpa Nama berkata...

double chin fella alfred hithcock..the gambar of the gadis cun involved in profumo scandal that rocked britain kot?

kpasu guy berkata...

wanita tu telah menggemparkan kabinet britain sedikit masa lalu dan jantan tu Alfred Hishcock agaknya...

Kucing Parsi berkata...

bagus dan berjaya
gambar atas memang best
salut la

visit
http://melodymockers.blogspot.com/

Suku Samdol berkata...

waaa bro TT pun dah pandai twitter ka?
aiseymannn ... nih yg wa kempunan nak main twitter gak!

Lang berkata...

yang amek gambar baginda raja razak... kenapa jantan tu?... dia lah yang berebut pompan dalam gambar tu dengan baginda raja razak... sori tt lupa plak... hanya tukar tiub boleh ulas gamabar2 itu.... erkhhh...

Salleh PJ berkata...

Young & Innocent.

Kahkahkah.

Tq

Vicky berkata...

Hahahaha!
You nie hebatlah buat suspen!
Minah tu Christine Keeler, model 60'an yang jadi double agent atas katil ala Mata Hari masa perang digin. Itu gambar dia yang terfamous.
Bayangan tu, Alfred Hitchcock yang punya. Tapi saya rasa bayangan Hisham pun boleh jadi, sebab banyak buat suspens.

mistr berkata...

Jantan 2 macam Avram Grant jek..

Tanpa Nama berkata...

Bro, saspen ni! Share la cepat, apa news gempak ni. Minah tu nampak cun je, mcm penah nampak pulak, wakakaka...jeng jeng jeng...

scandal ke ni, bro? Oooo, I laik scandalzzzz!

Sham Pengecut Lari berkata...

minah tu modal lancap lau masa belasan tahun ke, sham?

kesian kau ni. sampai tuo, lebih melancap dari bersetubuh.

komunis dan sosialis lain hidup senang lenang ... keh keh keh

bangang bangang ... teruslah pertahankan si penjubo. kurang2 dia dapat juga jubo.

Tanpa Nama berkata...

itu bukan atantuya ke tur?
bawah tu al-mongkoli kan?
Elleh TT, jangan nak berahsia plak!
jgn nak buat saspen plak la!