Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 Februari 2011

TERKINI DARI BANGI




DEMO MALAM INI DI UKM JAM 8.00 MALAM


jawatankuasa mpp ukm gagal dengan tugas

jk mpp telah gagal mengistiharkan dua
calon apirasi - calon pro gerombolan -
sebagai hilang kelayakan

dua malaon ini telah tidak datang
ke bengkel calon - yang diwajibkan

kalau calon pro-mahasiswa yang gagal datang
ke bengkel sudah pasti akan dibatalkan
pencalonan

kerana itu mahasiswa akan mengadakan demo
jam 8.00 malam ini membantah pekara ini

pelajar diminta berkumpul pada jam 8.00 malam ini
di hadapan pusat penjumlahan undi



KONSPIRASI KANTOI MANTOI


INI TILAMNYA



nota:
tak lama lagi tilam
akan sampai ke mahkamah
bulu sudah sampai
air mani sudah sampai
seluar dalam sudah mari

takkan ngentot atas lantai
mak cik felda pun tak caya
kah kah kah



LAGI MISTERI DNA DI LUBANG JUBUR SAIFUL , SELUAR : PEGUAM BELA


Anwar Ibrahim’s lawyers today continued to cast doubt on a government scientist’s DNA profiling report, claiming that it failed to include two more unknown DNA profiles.

“It seems like half a football team’s DNA is found but you chose not to report it,” defence counsel Ramkarpal Singh said today.

He accused forensic scientist Dr Seah Lay Hong of failing to comply with basic international guidelines of DNA profiling, saying that the chemist report was “biased”

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI PASOKAN BOLA MANA SUDAH SUTUT JUBUR SAIFOOL…. kah kah kah..

kah kah kah…PEGUAM SUDAH KATA…. HALF FOOTBALL TEAM…. kah kah kah..

kah kah kah…INI KES TONGGENG TONGENG BALON….. kah kah kah..

woit… NAK BUAT KES… BUAT LAAA BETUL BETUL…. kah kah kah..

kah kah kah... NAK BUAT KONSPIRASI...BUAT LAAA CEKAP CEKAP... kah kah kah

kah kah kah…. BIAR ORANG PERCAYA…. kah kah kah…

kah kah kah…INI BUAT LAWAK SERAM…. kah kah kah


INI SELUAR DALAM


nota:
ciput punya seluar dalam
tak erotik langsung
kah kah kah









SATU JEMPUTAN



17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Biar betul!!!!!!!!!!
Si Apoiii ni orgy ker?
Atau dia ni kena balun dan membalun sekali?
Adakah kemungkinan main balun dengan SU Najib yg macam pondan tu? Bukan main lagi mat tu bergambar dgn adik Apoiii ni di depan Pejabat PM.
Biar betul Apoi oiiii
Kalau ko nak tibai Uncle Nuar ko ni, takkan ko ajak Uncle Pet sekali menibai atau ditibai?

style berkata...

wow sluar dalam saiz q.. kahkahkah

chelsea skipper john terry berkata...

kah kah kah......ni mesti 1 team chelse tibai..terry bini team mate sndiri pon dia tibai......tambah2 bontot mantap saifool......kah kah kah.....3some plak ngn cole....jadahnya 3some.....10some laa.......kah kah kah....apsal laa lawak sgt mahkamah msia ni...kah kah kah

Non-Governmental Individual berkata...

YUP, MALAM NI ADA DEMO. kemungkinan besar keputusan malam ni.

17 Aspirasi, 17 GABUNGAN MAHASISWA, 3 Bebas,

Himpunan Besar-besaran ini utk membantah campur tangan Pentadbiran UKM !

Jam : 8.00 malam
Tempat : Dewan Anuar Mahmud....

Seterusnya bergerak ke Dewan Gemilang (DG) pukul 9 malam!..

jemput dtg!!!! kita berpesta...

Tanpa Nama berkata...

Bro isham,

cari la jalan camne nak buang 'Warning' mase nak masuk blog lu. Buat menyemak mate la. Ape kate lu buat domain sendiri. www.tukartiub.my setahu gua xde org gune lg

Tanpa Nama berkata...

suar dalam pun URUSAN SERI PADUKA BAGINDA ke ???

kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sahabat,

balas stock kunyit mana pakai tilam. tak practical langsung.

kepala bana apa dorg nie. nak kelentong pung jgn la pakai kepala pelir.

kalu stock kunyit worg selalu tahan dinding.

wakakakakakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

bro tt,

aku bajet tu spender beli kat downtown jer kot..huhu

Karmic berkata...

Content Warning

Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blog's content is objectionable. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog. For more information about our content policies, please visit the Blogger Terms of Service

kah kah kah .. dah ada road block nak masuk kat blog lu bro sham ..

Snake Killer berkata...

Peguam Anwar dakwa air mani Saiful dikesan di dubur sendiri http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/peguam-anwar-dakwa-air-mani-saiful-dikesan-di-dubur-sendiri/ Kemungkinan yang timbul 1) DNA yg diambil dicampurkan dengan air mani Sialfool 2) Batang Sialfool terlalu panjang hingga boleh masuk ke dubur Sialfool sendiri. Walaupun panjang tapi halus, sebab itu tiada kecederaan di dubur Sialfool

Tanpa Nama berkata...

ini kes macam aku naik Bukit Gasing petang2, ada minah kera yang dok main kat situ, time lalu je sekor kera jantan, tak pasal2 dia balun minah kera tadi kot belakang..

minah kera merayau2 lagi, datang pulak jantan lain, balun lagi... minah kera jalan2 lagi, ada jantan lain pulak datang balun lagi..

haha, memang penat la anak kera nanti nak kenalpasti bapaknyer kalo bersatus2 bapak kera dok balun emasknyer... kene test DNA jugak la camni..

Khun Pana aka johanssm berkata...

Ini bukan kes Sodo Mee dah.
Ini dah tukar ke kes Gang Bang
Rogol berpasukan....hahaha.
Kalao dalam sukan ada acara Lari Berganti-ganti..
Ini ialah kes bontot saiful dirogol berganti-ganti.

Mungkin air money Auntie Pet pon akan ditemui..hahaha
Jangan lupa auntie pet pet..

Tanpa Nama berkata...

kah..kah...kah....boleh jadi orang yang meraba tangan seyfool, orang yang mengatakan tangan dia sejuk...orang yang jenis botak gini bukan boleh percaya sangat, hahahhaha

Tanpa Nama berkata...

tak lama lagi tilam
akan sampai ke mahkamah
bulu sudah sampai
air mani sudah sampai
seluar dalam sudah mari
takkan ngentot atas lantai
mak cik felda pun tak caya
kah kah kah

Woiiiit!! baik punya ayat!!!! takkan ngetot atas lantai!!kah....kah....kah...kah....kah.

Stupid University berkata...

Dengan gaya Eminem, "Siapa yang sutut jubur Saifool, sila berdiri". Kah! Kah! Kah! Kah! Pasukan bola mana yang dah sutut bontot Saifool tu? Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Air mani kita di bontot kita?

pelik jugak
susah nak cari kes contoh macam ni
air mani sendiri ada kat dalam bontot sendiri
boleh sapa-sapa kat sini bagi kaedah nak meletakkan mani sendiri dalam bontot sendiri dengan cara tidak melukakan?

kalau aku doktor
aku pun penin

Kucing Parsi berkata...

ak lama lagi tilam
akan sampai ke mahkamah
bulu sudah sampai
air mani sudah sampai
seluar dalam sudah mari

takkan ngentot atas lantai
mak cik felda pun tak caya
kah kah kah

aku taknak ketawa...
tp memang nanti takde tilam pun anwar kena jail. nak jatuhkan gerombolan tak boleh melayu je turun ke jalan, tengok penamaan calon MCA pun KIMMA dgn UMNO yang turun, gitu gak calon DAP, PAS dgn PKR yang ramai turun, diaorang ni cina ni malas pg kat jalan, kalo dgn diaorang mesti ramai kat tgh jalan tu...