Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 Februari 2011

POKOK MULA BERGOYANG




FESHEN RAMBUT LELAKI IRAN





nota:
lelaki iran
tidak dibenarkan berambut panjang
tetapi di wajibkan berjangut panjang
kah kah kah





UMMI HAFILDA HARAP SAIFUL DIBERI KEKUATAN -meloya

Ummi Hafilda Ali hari ini mempertikaikan dakwaan pihak tertentu bahawa Mohd. Saiful Bukhari Azlan menerima upah untuk berbohong dalam kes liwat kedua membabitkan Anwar Ibrahim.

Beliau yang merupakan saksi utama kes liwat Anwar pada 1997 berkata, sebagai orang yang bermaruah, sudah tentu Mohd. Saiful selaku mangsa dan bapanya, Azlan Mohd. Lazim yang turut difitnah tidak akan sanggup untuk berbuat demikian.

"Ujian cukup berat bagi beliau, sudahlah diliwat, dimaki hamun, dihina, disumpah seranah, diri pula difitnah kononnya dapat upah.

''Di manakah rasionalnya seorang bapa sanggup mengheret anak ke sana ke mari untuk mendapat keadilan hingga pergi menyerahkan memorandum kepada Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin semata-mata untuk memaklumkan bahawa anaknya diliwat dan mohon diadili seadilnya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI KES SEDIH…. kah kah kah…

kah kah kah…INI KES MERANA BADAN…. kah kah kah…

woit… TAK KAN TAK ADA SUARA LAIN BERI SOKONGAN… kah kah kah..

kah kah kah…INI MACAM TERBERAK TEPI JALAN… kah kah kah…

kah kah kah... TERPIJAK TAHI SENDIRI... kah kah kah..

kah kah kah… BAK KATA KARAM SINGAH WARIAH…. TAK ADA GUNTING JANTAN ROKOK PUN BOLEH ASALKAN POKOK ADA BERGOYANG… kah kah kah

SATU JEMPUTAN


14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

lu punya karim singh waria punya peribahasa cam gampang la bro
kah kah kah kah
tak faham aku
baca 2-3 kali pon aku masih tak faham
kah kah kah

Tukar Telur berkata...

Intro posting TT membuatkan gua gelak terbahak-bahak.

Rambut xleh panjang, simpan janggut panjang boleh. Semua ajaran agama kontradiks antara satu sama lain termasuk 'Islam' yg bermazhab-mazhab ni.

Sebenci-benci gua kt gerombolan tp x sanggup gua nak tgk tok2 serban perintah Malaysia.

Kalau snuker pun suke2 hati die haramkan, camne la pulak agaknye nasib gitar & keyboard gua nanti.

Nanti nak mandi laut pun kena pakai purdah, kahkahkahkahkah........

Melayu dalam dilema, nak pilih orang jahat ke atau orang bodoh sebagai pemerintah? Sedih melihat nasib bangsa Melayu......

-tukar telur-

NEGRO BURKINA FASO berkata...

kah kah kah apa punya karam singh walia :)

Tanpa Nama berkata...

tukar telur, hang baca blog bob lokman: http://boblokman.blogspot.com/

kot2 hang paham sikik apa bob lokman boleh tulung hang.. kesian la aku tengok hang tengah nazak ni..

Tanpa Nama berkata...

tukar telur. kalau lu rasa nak kutuk org islam yg tutup aurat. org yg nak menegakkan islam lu nak hanjing2kan gua rasa baik lu suruh mak akak dgn adik2 pompuan lu mandi laut telanjang bogel je . gua rockers jugak bro tp klau rockers lu igt nanti x mati? lu igt klau mati nanti x kena hisab? Lu jgn igt lu lebih baik dari org lain. Lu x suka cara org lu punya pasal. tp lu xpayah nak pertikaikan org lain punya pandangan, ilmu serta ikutan. Gua berfahaman komunis jugak bro tp gua ada agama. Berfikir pakai otak bro bukan pakai gitar fender.

tukar laki berkata...

kau kacau daun laa TT.. ummi tu nak cari laki.. biar laa dia kenen-kenen dgn si saifool tu.

mosabit berkata...

sapa pun tak pernah sumpah sifool ni.....

dia sumpah sendiri....

sebab tu dia kena makan sumpah....

kah kah kah kah kah kah ....

opisboi berkata...

dah konfom UMNGOK derhaka pada SULTAN...kah..kah..kah..kantoi

Tanpa Nama berkata...

"lelaki iran
tidak dibenarkan berambut panjang
tetapi di wajibkan berjangut panjang."

Mana ada wajib? NI STATEMENT MANA KAU DAPAT? Kau jangan nak MEMBOHONG..BUAT FITNAH......APA NAK PERJUANG KALAU BUAT STATEMENT TIPU? KALAU KAU TAK SUKA AGAMA TU KAU PUNYA HAL...
TUKAR TELUR? PATUT PUN...NAK TUKAR TELUR ANJING KE?

Tanpa Nama berkata...

"Melayu dalam dilema, nak pilih orang jahat ke atau orang bodoh sebagai pemerintah? Sedih melihat nasib bangsa Melayu......"

INI SOALAN ORANG BODOH !!!! KAH...KAH..KAH.....(PERASAN PULAK PANDAI?????...KAH..KAH..KAH...BUDAK TADIKA PUN TAK MAHU SOAL ITU MACAM PUNYA SOALAN....KAH..KAH..KHA..

Tanpa Nama berkata...

tukar telur tu pakai mazhab ape?
mazhab yahudi ker?
ke dia nak suruh mak bapak dia mandi telanjang kat laut?

betol punya bangang
bangang macam telur umngook nih!

Tukar batang hidung berkata...

Tukar Telur - biasa la...
"Melayu dalam dilema, nak pilih orang jahat ke atau orang bodoh sebagai pemerintah" tepat kena batang hidung la.
Aduh....
Lihat apa kata Ezra dalam That Effing Show!
...the dud with the janggut...

Tanpa Nama berkata...

tukar telor kalau lu american sangat

lu suruh mak pak lu buat DOOGGY

kat depan rumah...

American kan free country

kalau lu lahir dari pantat mak lu

islam, jangan lah lagak mengalahkan

yahudilahanat...

MAKAN BOLEH SEBARANG MAKAN
CAKAP JANGAN SEBARANG CAKAP

Tanpa Nama berkata...

bangang nyer tukar teloq,mai aku nak tukaq teloq hang mai..bodo piang nyer komen..kalu bodo takyah nak komen2la ngok..hang jd pembaca dulu..baca pikir..baca pikir..kalu bangang tak yah tunjuk