Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 Februari 2011

FACE BOOK BIK MAMA DIGODDAM




SIAPA SABOTAJ FB BIK?



nota:
sedih
sedih
sayu
air mata berderai derai
siapa jahat mengodam fb bik mama









KENYATAAN MEDIA
BAHAGIAN FLOM
PEJABAT PERDANA PERDANA MENTERI
20 FEBRUARI 2011


Saya kesal dan kecewa dengan tindakan pengurusan Facebook (FB) yang memadam laman FB rasmi BIK MAMA. Laman tersebut dikendalikan secara peribadi oleh saya sendiri dan bertujuan untuk memudahkan interaksi serta memupuk hubungan mesra antara saya dengan semua lapisan hamba rakyat.

Menurut siasatan daripada pihak Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM), difahamkan tindakan pihak FB adalah berdasarkan kepada laporan yang dibuat oleh beberapa penyokong parti pembangkang kononnya laman tersebut telah digunakan bagi tujuan memburuk-burukkan tokoh pembangkang terutamanya Anwar Ibrahim, Nik Aziz Nik Mat dan Lim Kit Siang.

Tindakan terdesak pembangkang ini jelas membuktikan bahawa mereka gentar dan takut dengan pengaruh serta karisma saya selaku Wanita Pertama Negara yang semakin hari semakin mendapat tempat di hati hamba rakyat.

Penerimaan meluas di kalangan hamba rakyat terhadap gagasan 1Malaysia yang dicetuskan oleh isteri saya atas nasihat dan tunjuk ajar syarikat perunding dari Israel iaitu APCO Worldwide turut menjadi punca keresahan pihak pembangkang yang semakin hari semakin hilang arah dan menuju perpecahan.

Maka, saya dengan ini menggesa agar penyokong pembangkang supaya menghentikan tindakan terdesak sebegini dan menerima hakikat bahawa pengaruh dan karisma saya selaku Wanita Pertama Negara tidak akan dapat digugat walaupun dengan menutup laman FB saya.

Sekatan dan sabotaj sebegini tidak akan mematahkan semangat saya untuk terus mendekati dan berinteraksi dengan hamba rakyat selaras dengan konsep 1Malaysia yang meletakkan kepentingan hamba rakyat mendahului segala-galanya.

BIK MAMA
Suami kepada Perdana Menteri Malaysia
Bahagian FLOM
Pejabat Perdana Menteri
Jabatan Perdana Menteri
Putrajaya
Tel: 03-8888 8037


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"Saya kesal dan kecewa dengan tindakan pengurusan Facebook (FB) yang memadam laman FB rasmi BIK MAMA. Laman tersebut dikendalikan secara peribadi oleh saya sendiri dan bertujuan untuk memudahkan interaksi serta memupuk hubungan mesra antara saya dengan semua lapisan hamba rakyat."

Pecacai UMNO/BeEnd saja yang jadi hamba luuu!

Gua merdeheka maaa!

Tanpa Nama berkata...

cessss
hampir tertipu aku
ingat kenyataan media betul tadi
cam haremmmmm

Tanpa Nama berkata...

Sepatutnya tajuknya berbunyi,'FB BIK MAMA KENA DOGGY'

Lebih mesra bukan?

Tanpa Nama berkata...

hamba rakyat ngan rakyat bukankah ada berbedaa?

Tanpa Nama berkata...

macam pelir jer lawak bik mama hari ni..

Roslan Alan berkata...

HAHAHAHAHAHA...
KAH..KAH..KAH..KAH..KAH...

aku tak tau dah nak kata apa...

hehehehehehe.....

Tanpa Nama berkata...

Biar betul, kahkahkahkahkahkah.....

adi berkata...

This is really funny stuff from (fat)²...(short)²...(dark)² bik mama lips.

Tanpa Nama berkata...

Kih..Kih.. lawak giler, aku tertipu separuh jalan... terbaek la ko Bro Isham

tuyuk berkata...

kahkahkahkah! cool lah kena block

Tanpa Nama berkata...

tak salah lagi yg hack page bik pasti keje indon ank haram ...buat bru laa hisyam...kehkehkehkeh

Tanpa Nama berkata...

ni dah cam kes hassan skodeng kena saman isu tnb je hehe berita karut dulu tu?

john berkata...

lucu mu isham..keh2