Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 16 Jun 2011

LAMAN GEROMBOLAN KENA GODDAM




ANAK MUDA PENGGODAM ANTI GEROMBOLAN





KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… DIBAWAH INI SENARAI OPIS GEROMBOLAN YANG KENA GODDAM…. kah kah kah..

kah kah kah….PADAN MUKA…. kah kah kah..

kah kah kah… ANAK MUDA TELAH BANGUN MELAWAN…. kah kah kah..

kah kah kah…ANAK MUDA LAWAN ORANG TUA KAKI RASUAH…. kah kah kah..

kah kah kah…ANAK MUDA MULA BERANI LAWAN MAT MONGOL KAKI MAKAN FREE…. kah kah kah..

kah kah kah…ANAK MUDA MULA BERANI LAWAN BADAK BERENDAM…. kah kah kah





OPERSAI MALAYSIA

"Greetings, Malaysia, We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable.

You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear.

Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country.

We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favour."


INI SENARAI LAMAN GEROMBOLAN YANG TELAh DI GODDAM


Malaysia Official Government Website (DoS / Switched off)
Other Malaysian wesites:
SabahTourism.com - Hacked + leaked
Tour Malaysia (Not Tourism Malaysia) - Hacked
Tourism Malaysia - Up
UiTM Penang - Hacked
JBiotech - Hacked
Social Welfare Department (Ezi2Care)- Hacked
CIDB - Hacked but back up
Land Public Transport Commision - Hacked but back up
1Malaysia - DoS / Switched off
ASEANConnect - DoS / Switched off
Malaysian Meteorological Service - DoS / Switched off
Ministry of Education - DoS / Switched off
Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia - DoS / Switched off
Bomba - DoS / Switched off
TMNet - Up
Perbendaharaan Malaysia - DoS / Switched off
Kementerian Kerja Raya Malaysia -DoS / Switched off


ANAK MUDA PENGGODAM



30 ulasan:

ayie_30191 berkata...

hahhahaa...padang muke...

ygbenor berkata...

Padan muka kamu Rais Yatim. Ingat kamu bijak ya, anak muda skrg lagi bijak. Amaran dah dibagi tahu tapi kamu Rais ingat main main ya. Rasakan Rais. Mana telor skrg. Pegi bagi tahu Boss kamu tu. Anak muda dah tak boleh tahan lagi dgn rasuah dan kerja kerja kotor UMNO tu.

Anti Telan berkata...

kah kah kah...Padan muka UMNO Bangang ni...kah kah kah

UMNO Bangang ini fikir 'Human Right' itu macam BURIT

UMNO Bahlol ini fikir 'Human Freedom' tu macam KONDOM

Kalau Burit dan Kondom bolehlah disekat-sekat ikut sesuka hati...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Padan muka mat monggol.Dia ingat dia boleh tipu 1Malaysia yang dia tak kenal Altantuya. Tapi sumpahnya telah memakan dirinya. Ada manusia lain yang lebih pandai dan berkuasa dari dia yang hanya kerja menipu melayu dan islam. Kah..Kah..Kah. Banyak laman web KERA jaan dah kena hack dari hari Rabu lagi.Kah..Kah..Kah. Mat monggol hari-hari awak sudah berakhir.kah..Kah.Kah.

yb berkata...

THANK YOU! THANK YOU! THANK YOU MIGHTY ANONYMOUS!

Tanpa Nama berkata...

Padan muka kau, Setannnnnnnn !!!1

Tanpa Nama berkata...

hang nih isham cam keling gak ari tu hang kata yang nak hack tu apco yang suruh ni hang kata anak muda pulak, kira apco suruh anak muda la hack ek macam2 la hang nih main cakap jer cam pandy kuty flip flop gak ker bang...

Tanpa Nama berkata...

hang nih isham cam keling gak ari tu hang kata yang nak hack tu apco yang suruh ni hang kata anak muda pulak, kira apco suruh anak muda la hack ek macam2 la hang nih main cakap jer cam pandy kuty flip flop gak ker bang...

serenity9260 berkata...

kate xgentar brader,awat shutdown??berjuta wat website tetiba shutdown.lu goyang ka apa???hahahhaha


Ni best bro!!!
Giler Aje!Burger Yang Diperbuat Daripada Najis
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Tanpa Nama berkata...

tukar tiub, cuba ko ulas pulak dari segi, kaedah wujudkan asbab minta bajet lebih untuk repair laman web yang rosak, memang kita gembira kene hack tapi kerajaan kene repair juga laman web tu, bila repair ko faham jela malaysia ni, kos email 50juta, kos fb 1.8juta, karang kos repair laman web jadi 3 billion nanti.aku jamin punya.kaedah bagi projek it,hahaha tah2 orag dalam je yang hack.tapi aku harap dia hack PTPTN senang tak payah bayar bulan2 kira free.heheh

generasi bundle

saifudin isa berkata...

SALUTE!!!!

kah kah kah,
aku ketawa dalam keriangan pagi ini..

Stupid University berkata...

Kah! Kah! Kah! Kah! Cara serangan sudah dijangka! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kesian! Menterinya hanya tahu menggodam amah! Kah! Kah! Kah! Kah! Serangan alaf baru nie tak boleh guna kapal selam, mesingan! Kah! Kah! Jadi jangan nak beli kapal selam atau tukar senjata api sebab semua tu tak laku! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Coli saiz XXXXL pun tak laku! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

HALIMI MN berkata...

AKU MASIH TAK PERCAYA . AKU RASA INI ADALAH WAYANG PIHAK PEMERINTAH UNTUK BAGI RAKYAT GELABAH. KUNUNNYA Anonymous ini DATANG DARI PIHAK YANG BAKAL MENAKLUKI PUTRAJAYA. KENAPA DAN MENGAPA AKU RASA SEMUA ORANG DAH DAPAT MENEKA .

opisboi berkata...

anak si yatim hanya pandai hack ROBENGAH laman web popular kat indonesia. nak hack bini dah xpired.

Sang Sapurba berkata...

Mungkin jg ini permainan grombolan utk menarik duit rakyat lagi. Maklum le nk baik pulih laman2 rasmi kerajaaan. Silap2 mau berjuta2 lg yg akan masuk ke poket mereka. Awas, jgn mudah terpedaya. Lg pn takkan lah seorg perompak akan memberitahu tuan bank yg akan dirompaknya... Awas pd permainan grombolan utk melesapkan duit rakyat...

Sang Sapurba berkata...

Mungkin jg ini permainan grombolan utk menarik duit rakyat lagi. Maklum le nk baik pulih laman2 rasmi kerajaaan. Silap2 mau berjuta2 lg yg akan masuk ke poket mereka. Awas, jgn mudah terpedaya. Lg pn takkan lah seorg perompak akan memberitahu tuan bank yg akan dirompaknya... Awas pd permainan grombolan utk melesapkan duit rakyat...

Sang Sapurba berkata...

Mungkin jg ini permainan grombolan utk menarik duit rakyat lagi. Maklum le nk baik pulih laman2 rasmi kerajaaan. Silap2 mau berjuta2 lg yg akan masuk ke poket mereka. Awas, jgn mudah terpedaya. Lg pn takkan lah seorg perompak akan memberitahu tuan bank yg akan dirompaknya... Awas pd permainan grombolan utk melesapkan duit rakyat...

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

ek..eleh..setakat godam tu je pe barang..kalau betul hackers sejati kasi hack PTPTN ngan Imigresen..bagi anak muda bebas dari hutang PTPTN yang x habis2..penuh dengan riba,adapun yg dah habis bayar nama masih blacklist kat imigresen nak ke luar negara pun x boleh..ni taktik kerajaan je ni nak bagi rakyat x berhijrah..kalau kat dalam malaysia ni rakyat kebulur baik merantau di negeri orang lagi baik

Tanpa Nama berkata...

Gerombabilan..insaflah...anak muda dah bosan....please!!!!

Tak semua anak muda bodoh serta bangang

Tanpa Nama berkata...

Takda orang nak saman MCMC ka kalau baca Bill MSC there freedoma nd no cencorship

http://www.mscmalaysia.my/topic/MSC+Malaysia+Bill+of+Guarantees

Tanpa Nama berkata...

Sat laie dia hack jabatan imegresin... semua file org yag keluar negeri hilang, so tak dpt cari sapa org ketiga..... apo ler guna m'sia buat cyberjaya kalau hack nie pun jadi ancaman...sia2 jer panggil bill gate tu dulu...pikir2 kan ler....

Tanpa Tiub berkata...

KAH KAH KAH, PADAN MUKA

SEKAT LAGI KEBEBASAN

KAH KAH KAH

TAPI BETOL LA

Tukat Tiub, kau spesis mahafiraun gak ker, sembang cam keling

hari tu cakap APCO la, berita hack ni tipu la...

KAH KAH KAH

TT pun sembang kuat, bagi pendapat cam haram..sat camni,sat camtu..hg pun panddy gak la wey

Tanpa Nama berkata...

Isham,

Aku rasa was-was la dengan serangan ni sebab ini semua macam sengaja menayangkan kelemahan kerajaan. Sandiwara semata aku rasa dan ada modus operandi.

Kemungkinan pertama, kerajaan dah tau yang pembangkang punya reputasi dalam internet sangat kuat jadi mereka sedang merancang sesuatu untuk terhadkan kebebasan internet ni untuk melumpuhkan kempen pembangkang.

Ada kemungkinan jugak projek pasang lukah di mana cuba nak bagi projek kat syarikat kroni yang boleh menjaga keselamatan sistem la kononnya.

Teori mengolah persetujuan?

+buruhkasar+

Deadpool berkata...

Aku rasa ini semua konspirasi gerombolan untuk menghalalkan wang rakyat dileburkan bagi mempertingkatkan 'keselamatan' website mereka. Ko jangan la senang kena tipu TT, kalo satu hari sekali banyak website bleh hack, tu dah lain macam dah tu. Ni semua wayang gerombolan je ni, matlamat menghalalkan cara. Cuba ko buat research betul2

Tanpa Nama berkata...

There is a conspiracy theory in which the internet freedom will be blocked.

This conspiracy theory is that the global hidden elite will remove the last bastion of freedom as found in the internet before setting into place their new world order agenda, ie a global government, global money, authoritarian rule....

This is similar to the event of 11 September 2001 in which by destroying the New York World Trade Centre, various restrictive laws have been implemented, eg, unnecessary security check in the name of safety, war on terror, and so on and so forth.

It is a case of Hegelian tactic of situation-reaction-solution.

There are talks of a equivalent of internet 9-11. Wonder what will it be?

But we will see whether the best and the most clever plan of man will succeed.

Non-Governmental Individual berkata...

mula2 aku pun tak percaya.

aku ingatkan ini satu HOAX aje

Anonymous ni ialah satu group

yg terlibat dlm aktiviti 'hacktivism'(hacking activist)

dorg berjuang utk internet freefom dan freedom of speech

diorng ni saling tak kenal satu sama lain

diorg boleh jadi sesiapa saja, dari macam2 tempat dan negara, boleh jadi budak2 local atau foreigners

kalau amaran dah dikeluarkan, semua akan bertindak!

salute utk Anynomous!!

cityfan berkata...

takkan semudah abc je nak terpedaya taktik apco ni,kalau betul,takde nak kabo2 die nak hack,hack je semua laman web,baru ada feel!

Tanpa Nama berkata...

hampeh isham aritu ckp lain arini lain plak... ckp biar la ada research yg tepat.. pas2 siap tukar post ari2 lagi... korang yg dok follow mamat nih research2 la sket jgn main telan jer sume2 mamat nih ckp... x bo pkai gk nih mamat nih tukar2 gk cm salamande... pas ckp2 salah pas2 delete/tukar post cam haram jadah..ckp berdekah2...

Tanpa Nama berkata...

Dah zaman alaf baru ini mungkin kerajaan akan tumbang dgn mengunakan senjata IT sja. Bayangkan ini bolih buat kecoh kalau duit kerajaan dapat di hack. wow kayaa gua. Nak belajar buat hacking...nak hack kapal selam mat jambul nti tembak missile kat putrajaya atau kat s'pore. Baru padan mka. hahaha

Tanpa Tiub berkata...

sapa cakap group ni tak wujud, memang tak reti nak wat research dulu.group nih banyak kali dah hack website2 sekeliling dunia nih,

masa krisis wikileaks, pastu kt india, dan banyak lagi...

google la wey, tak pasal2 kata ni mainan kerajaan..


apa2 pun terbaik la sebab ada group gak wat tindakan