Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 16 Jun 2011

MANA ZUL NORDIN PEJIHAD ISLAM?




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...MANA PUKIPM...kah kah kah

kah kah kah..MANA GPMS...kah kah kah...

kah kah kah...MANA BRAHENG ALEEEE.... kah kah kah..

kah kah kah....MANA PERLASA.... kah kah kah..

kah kah kah...CUKONG INI REMBAT DUIT.... NAPA SENYAP... kah kah kah..

kah kah kah...CUKONGBUAT FACEBOOK ... KENA 1.8 JUTA RINGGIT.... kah kah kah


DENGAR DAN DENGAR


TURUN BERPESTA



12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pandi kutty punye nyonya!! die bazirkan duit cukai rakyat macam gitu je? rakyat bersusah payah kerja tanpa gaji minima, kena cukai lagi. last2 duit rakyat nyonya ni gune wat lap taik kat bontot die!!

Tanpa Nama berkata...

zul kulum tengah menyorok dalam kopek bik mama! tengah nenen!

Tanpa Nama berkata...

1.8 JUTA RINGGIT.... Mana pergi suara-suara yang perjuangkan HAK org melayu...

ada kasi Kontrak untuk org melayu ke...

Tanpa Nama berkata...

"PKR MPs want to show off. Before today, it was peaceful," Rembau MP Khairy Jamaluddin said on his Twitter.
Kah kah kah...dulu kito boleh tidor rehat selepas merembat..sikalang kito susah wow..

Tanpa Nama berkata...

Laaaa...itu nyonya speking London...Pukida, Perkatak,zul bisul, GPMS, NGO Melayu Umno...tak faham ma...dari banyak perkataan lu cakap nyonya....gua rasa...itu NGO Melayu Umno hanya faham satu perkataan aja....MONEY...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Melayu x sedar sedar lagi, ckap berdegar2 rak yat diutamakan,tipu kanan tipu kiri.....sial

Tanpa Nama berkata...

Zul Bisul dan Brahim katak mulut dah kena sumbat. Kecut dgn amoi ni. Mungkin kroni depa dpt prokel drp amoi ni.

sri hartamas

macang hutan berkata...

mcm barua! cakap berkelintau.. cakap bm lintang pukang, cakap BI tunggang langgang.. mcm ni menteri? kasi laa laporan perbelanjaan.. baru laa rakyat puas hati.. ini main sebut juta-juta je.. semua round figure.. woi! betina kalau kau tak expert, kau jgn jadi menteri laa.. kau blowjob laki kau hari-hari lagi bagus.

Tanpa Nama berkata...

apa beza kit siang n guan eng yang tipu melayu?
dua2 apek tu pun ckp bahasa kebangsaaan toggang terbalik.

kah kah kah

korang kena tipu dgn dua apek tu sampai tergadai negara yop oiiii

tunggulah bila apek dua ekor ni dah pegang kuasa besar...tunggu

Tanpa Nama berkata...

Kenapa menteri2 kita suka buat kerja BODOH?

Orang lain buat FB percuma, dia bayar 1.8 juta. Orang lain buat email percuma, dia bayar juta2. Dok umum ETP beratus bilion, tapi tak nampak apa2 pun yang muncul. Dulu umum potongan istimewa tol, tapi kalau nak dapat kena lalu tol 8-10 kali sehari, orang mana yang kerja lalu tol 8-10 kali sehari... tak ka bodo punya offer? naikkan harga minyak, kata utk membantu rakyat... macam2 lah benda yang dibuat, diumumkan... tapi semua nampak turrrr...

REVOLUSI_MALAYSIA berkata...

Tanpa Nama 17 Jun 2011 2:35 AM

Kenapa kau dilahirkan bodo begini?

Itu dua ekor cina, belum tentu lagi gadai malaysia, dan kalu gadai, dia cina...

Ini UMNO BABI TONYOK, SUDAHHHHHH TENTTTTUUUUUUUU GADAI... DAN GADAI DAH PUN... SAPA YANG PEGANG MALAYSIA DARI DULU SAMPAI SEKARANG?

SAPA YANG BAGI SINGAPORE KAT CINA KALO BUKAN TUNKU ABDUL RAHMAN BABI TONYOK?

SAPA YANG BAGI IC KAT CINA/INDIA KEMUDIAN KATA-KATA DIORANG PENDATANG KALO BUKAN UMNO MAHA BABI?

Kenapa kau mesti anak haram bodo begini?

Tanpa Nama berkata...

Kepada Mr. "Tanpa Nama 17 Jun 2011 2:35 AM"

Ya, kita org mmg x sabar lagi nk tunggu apek Lim kit siang & apek guan eng pegang kuasa di Putrajaya..

Bila apek 2 ekor tu pegang kuasa, rakyat semua dok tunggu sebab nak tengok bik mama & isterinya kena masuk penjara.

Bila apek 2 ekor tu pegang kuasa, rakyat dok tunggu nak tengok menteri2 yg belanja juta ringgit duit rakyat utk iklan di fb & buat portal 1 sen tak guna tu jawap di mahkamah.

Bila apek 2 ekor tu pegang kuasa, rakyat tunggu tengok...puak2 kroni ameno akan merana & meroyan...