.

Khamis, 19 Mac 2009

ANWAR KE TAIPING UNTUK MAKAN LAKSA KUALATAMCeramah yang bermula jam 9 malam akan diadakan di Jalan Kuala Kangsar, Simpang dekat Taiping.

Ketua polis daerah Taiping, ACP Raja Musa Raja Razak berkata ceramah tersebut tidak sesuai kerana tempat itu berdekatan dengan jalan utama dan boleh menjejaskan lalulintas dan keselamatan orang ramai.

Anwar, yang juga ketua pembangkang di Dewan Rakyat, dalam sidang akhbar di bangunan Parlimen petang ini berkata "ia sering berlaku seperti itu."

Beliau akan tetap menghadiri majlis makan malam di situ, tambahnya.

Esok nama calon untuk Bukit Selambau akan diumumkan.

Dari sumber yang bileh dipercayai besar kemungkinan calon ini bukan Ali Rustam kerana beliau telah tidak dibenarkan bertanding.
12 ulasan:

LeeSlimShady berkata...

PERHATIAN KEPADA SEMUA PENGUNJUNG TUKAR-TIUB,SEBELUM ITU SAYA MEMINTA LALUAN DARI PEMLIK TUKAR TIUB UNTUK MENGHEBAHKAN TENTANG HAL INI.......

ADA SATU PEMBERITAHUAN DALAM BLOG

http://federationofbloggers.blogspot.com/

HARAP PEGUNJUNG - PENGUNJUNG TUKAR - TIUB SUDI BERTANDANG....

pengliporlari berkata...

bukan kt situ la,dah ubah kt bukit cempedak

FRUs berkata...

Trak FRU dalam perjalanan ke tempat ceramah nak wat huru-hara terbalik bro... TAKBIR!!!

hilux berkata...

wakakakakaka...

anarqiyELLow berkata...

Mereka bergolak lagi. Sesama sendiri. Tiada campur tangan dari Pakatan Rakyat. Mereka bersama mereka. Antara Ali dan Lembaga Disiplin. Antara Ali dan lain - lain. Antara mereka dan mereka. Kesian Ali. Kambing hitam mungkin istilah sesuai. Ali dikambingkan kerana menyelamatkan kambing biri - biri yang lain. Kambing biri - biri yang lain senyap memerhati dibalik kandang. Menikus. Ketua kambing sekali - sekala memberi komen. Timbalan kambing asyik menjawab. Timbalan kambing juga sedang menghitung hari untuk menjadi Ketua kambing. Kambing - kambing lain juga kelam kabut. Kambing nak bersiap untuk Himpunan Keluarga Kambing minggu depan lagi kemudian nak lawan harimau dalam pilihanraya kecil lagi. Keluarga kambing semakin berpecah. Ada juga wira kambing nak bawa Keluarga Kambing ke mahkamah. Entahlah kambing - kambing sekalian. Kita lihatlah apa akan jadi beberapa hari lagi menjelang Himpunan Keluarga Kambing.

Saf Badar berkata...

Heh!Heh!Heh!Heh!Heh! Bro Isham lu nakal la! Dah la orang tu dapat bertanding,kena perli lak. Kesian kat dia nooo.

Don Karldon berkata...

"Dari sumber yang bileh dipercayai besar kemungkinan calon ini bukan Ali Rustam kerana beliau telah tidak dibenarkan bertanding."

hahaha..sinis betul..tepat ke muka...

btw,thanks for comment my post..

:-)

Tanpa Nama berkata...

Bro, Anwar nak makan kueyteow Dollylah! Ketam goreng kola sepetang pun best! melaka punya lagi kow tapi ketam dah tukar jadi kambing hitam, camno?

keylee daud berkata...

tapi lepas buat rayuan.dapa tandingkan,lepas jumpa mr presiden..keke

Tanpa Nama berkata...

dengar citer Ali Ketam akan lawan habis-habisan...org Melaka tolak Najiss dan Wak Sembab

org Melaka dah lama tolak Madey

adik na berkata...

satu laporan bersahaja yg bernada sinis tanpa belas kasihan..kah kah kah

mamai72 berkata...

Ali Rustam tak boleh bertanding so saper calon kita kat perak yer...tak sabar nak tahu nie....

bagi orang melaka yang belum berubah marilah sama-sama kita berubah tolak umno ( ikut cam mamai ni orang melaka anti BN and UMNO )