Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 24 Disember 2009

PALING COOL - TRENDY - CHIC 2010



TRES COOL DAN LE MONDE




PENGUMUMAN
tim tukar tiub sedang bekerjasama
dengan le internationale kool indacator
untuk melihat:
apa yang cool
apa yang trendy
apa yang en vogue
apa yang chic untuk 2010
juga melihat apa yang cool tahun lalu

pembaca tt sila hantar cadangan
senarai akan muncul sila tunggu


nota:
vogue bunyinya bukan bogiu
vogue bunyinya vook




19 ulasan:

Johan 23.01.84 berkata...

yang pasti pakaian dan kasut dari boutique le bundle tetap cool sepanjang zaman!

zurairifm berkata...

Bukak akaun Twitter untuk Tukar Tiub? Please?

Asparados berkata...

1.peserta kursus BTN yang membongkar rahsia ke resisan btn kepada pengetahuwan umom adalah super kuul!!!

2. Penjawat awam yang tidak membaca utusan malayu,berita harian dan harian metro serta kosmo adalah kuuulll dan vooog!

eagle22 berkata...

bro.. itu "reservoir dogs" .. cool movie. bayangkan kalau pemimpin kita dalam movie itu. Semua ekor mesti di tangkap sebelum sempat merompak.

ini saya ada satu cadangan. Siapakah di Malaysia yang paling layak untuk award dibawah ini?

http://www.youtube.com/watch?v=ZXaxE42OTA4&feature=related

seliparjepun berkata...

SALAM...

PALING COOL...

> MOBSTER
> GOODFELLAS
> MEAN STREETS
> BUGSY
> ONCE UPON A TIME IN AMERICA
> ROAD TO PERDITION
> DONNY BRASCO
> THE DEPARTED
> DOG DAY AFTERNOON
> PUBLIC ENEMY
.
.
.
* [1 MALAYSIA] MOBSTER..?

Sam berkata...

bro apa yg trendy tu, tak sabar nak tunggu dan lagi satu tak berapa jelas english campur bahasa, me no speak english r...

ha ha ha berkata...

Ha ha ha ha,,

Pesen Mak Badak paling Cool..ho ho ho..

iezat n hobbes berkata...

bik mama VOOGUEEE!!!!

sila undi untuk bik mama!!

Ahmad Chin berkata...

mane korang nye best...yg best enjit kene curik nie...mr santa ker curik???tak tak...

pegawai kereta f1 kotus yg baru tue curik nak wat enjin F1!!!!hahahaha

aswadmustaffa berkata...

enjin jet hilang...memang cool dan najib memang "chic" tetapi rosmah tetap "trendy"

Jongki berkata...

bung muktar bogiu bukan vook for 2010...

Tanpa Nama berkata...

Datin Seri Rosmah Mansor paling cool dan vogue ... The rest, kah kah kah ...

Truckster berkata...

pak samad, pyan habib & rahmat haron cool!

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

ooo. vook. ;)

Tanpa Nama berkata...

Sham, Kau boleh terima cadangan orang ker??? Macam tak caya ajer aku pada kau....Hahahaha!!! Cadangan aku biar banyak orang hentam, henyak kau...Dari itu kau lebih banyak muhasabah diri kau....hahahahaa!!! Muhasabah utk kebaikan rakyat!!! Tak gitu Mat Lendir...Hahahahaah

Siber labukau

Keylee Daud berkata...

album dangdut

Tanpa Nama berkata...

bik mama kurus..
tt slalu kutuk..sian2..
hak3..

Tanpa Nama berkata...

2009 - paling cool dan vogue - Apa nama? Dr M, Melayu mudah lupa... Toya je nipu.

paraok berkata...

rambut panjang
seluar pendek
pergi gig
pergi demo
pergi forum anak muda
simpan jambang, janggut
tak pakai minyak wangi
benci ketuanan melayu
boikot akbar umno
tak pakai baju batik
pakaian bundle
chow kit
pergi club
baca buku kiri
menulis

-ini cool