Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 25 Disember 2009

BERSEDIA UNTUK KEJALAN RAYA



HAPUSKAN GEROMBOLAN - MAKA ISA AKAN HAPUS !




ENAM SESI PERTEMUAN AWAM, KDN SETUJU ISA DI KEKALKAN- mStar

Kementerian Dalam Negeri (KDN) telah mengadakan enam sesi Pertemuan Awam dengan pihak berkepentingan bagi membincangkan isu Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) 1960 dan masing-masing bersetuju akta itu dikekalkan bagi tindakan pencegahan awal sebarang perbuatan atau tindakan keganasan yang boleh mengancam keselamatan negara.

Hishammuddin Hussein berkata, lima isu pokok telah dikenalpasti yang menimbulkan rasa tidak puas hati sesetengah pihak terhadap penguatkuasaan dan pelaksanaan akta tersebut.

Aspek-aspek tersebut melibatkan kuasa-kuasa menteri, tempoh tahanan, hak-hak dan layanan terhadap orang tahanan, persepsi umum bahawa pelaksanaan akta itu bagi tujuan politik dan penahanan tanpa bicara, menurutnya dalam satu kenyataan di sini.

KAH KAH KAH…

woit… BUKAN MAIN HEBOH… NAK BUAT PINDAAAN… kah kah kah..

woit… BUKAN MAIN HEBAT…. NAK JADI DEMOKRATIK…kah kah kah…

woit….BUKAN MAIN HEBAT….NAK TUNJUK ADIL…kah kah kah

kah kah kah… POOOOOOOORAAAAAAHHHHHH….. kah kah kah..

nota:
seperti yang di ramal oleh tt
tidak akan ada berlaku apa apa
perubahan. ini kerana isa adalah
pembantu untama gerombolan untuk
meneruskan kuasa dan merompak negara.

cakap cakap untuk dipinda dan di ubah
bertujuan untuk menipu rakyat yang naik
angin. nak meredakan kemarahan rakyat
yang beribu ribu turun ke jalan raya.

semua tipu!

hanya ada satu jalan untuk isa di hapuskan
hapuskan gerombolan maka akan hapus isa kah kah kah.




2 ulasan:

Sudin berkata...

Untuk terus bekuasa dan kepentingan kapitalis,British,Amerika.....anak didik British ini tidak akan sesekali menghapuskan Akta Zalim ni...!!!

Lanun gerombolan Umno,Chukong MCA dan ular MIC akan memastikan Akta ISA,OSA,AUKU,Akta Polis Sek.27,Akta Mesin Chetak....dll terus kekal.

Woit...lidah kontot !
Tolong cherita sikit Akta Darurat 1948....!
Dan "Operation Cold Store" hak milik Lee Kuan Yew di Singapura.

Kepala babi dan darah anjing tak mahu buang dalam masjid ke lagi..?
Keturunan Onn kan suka guna taktik ini untuk "Ketuanan Melayu".

Kah,kah,kah...."Ketuanan Melayu" menipu melayu hari-hari sampai kiamat !

Woit...lidah kontot !
Perniagaan buku-buku sekolah apa cherita ?
Tak laku ke atau dah kenyang ?
Dasar melayu Johor tak tahu malu...!!!!!!!

MAT LENDIR KG LONEK berkata...

Tuan Isam;

Itu hari gua rasa macam mau berak.
Tup-tup ini hari gua tak jadi berak!

Kes gua ni ada serupa dengan kes yang lebai sauh tu cakap tak tuan?

Nak berak tak jadi berak, taik simpan kat kepala!

Dulu lagi gua sudah cakap, itu lebai sauh habuk pun tarak!

Kalau rasa nak terberak lagi, tak payah la nak pergi jamban. Gua sudah tau mesti tak jadi berak punya. Sebab? Taik sudah otomatik masuk dalam kepala!

Contohnya? Berak BTN, BERAK SPRM, BERAK Mahkamah, Berak rasuah dan semua jenis berak yang telah dilebongkan kepada perut rakyat!

SEKARANG SUDAH PERCAYA?????