Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 24 Disember 2009

NAK MENIPU LAGI




ADAKAH INI CARA KAPAL TERBANG DI SELUDUP KELUAR ?


HANYA GUNA KOTAK PLASTIK ?



PEGUAM NEGARA JAMIN SIASATAN PENUH KEHILANGAN F-5E - melayau

Sambil menyifatkan kehilangan dua enjin jet pejuang F-5E sebagai “perkara serius”, Abdul Gani Patail hari ini memberi jaminan pejabat beliau akan berusaha habis-habisan bagi menyelesaikan kes itu.

"Ini perkara serius. Setahu saya, ia melibatkan dua enjin dan apa yang lebih teruk lagi ialah kehilangan itu hanya diketahui kira-kira setahun kemudian. Saya mahu siasatan penuh dibuat. Saya berpendapat orang ramai berhak mengetahuinya,” kata beliau.

Laporan yang tersiar minggu lepas tentang kehilangan dua enjin pesawat pejuang F-5E Tentera Udara Diraja Malaysia (RMAF) itu mendorong pihak berkuasa menjalankan penyiasatan mengenainya.

KAH KAH KAH…

woit… HAIRAN...HARI INI NAIK JADI DUA ENJIN…. kah kah kah…

woit… KELMARIN CAKAP HANYA SATU…. kah kah kah..

woit…. BERAPA RAMAI SEBENARNYA YANG HILANG…kah kah kah..

kah kah kah… INI PUN NAK TIPU SATU MALAYSIA…. kah kah kah…

kah kah kah… MALAOAN INI KATA AKAN ADA SIASATAN PENUH ! .... kah kah kah…

kah kah kah… ERTINYA ADA SIASATAN TAK PENUH…. kah kah kah…..

nota:
orang melayu masih lagi bodoh.
masih lagi nak sokong ketuanan melayu
tak sedar sedar. kalau enjin kapal terbang tentera udara
boleh di curi uuntuk di jual – bayangkan apa lagi agaknya
harta negara yang dirompak.


nota:
kalau malaysia perang tak jamin kereta kebal
yang di beli dari poland dapat bergerak. mungkin
enjin dah kena jual. kereta kebal ini hanya pakai
enjin kancil kah kah kah




15 ulasan:

jamrussia berkata...

siam punye jet baru terhempas... model sama F5E...sape-sape ade contact ngan Royal Thai Army boleh la buat inquiry...mane tau enjin tu kite punye

Tanpa Nama berkata...

Kalau pi perang 100% akan kalah BRO ISHAM... Habis semua jet pejuang pi terbang ke Amerika Selatan dan sampai sana terus jual kapalterbang tu kah kah kah...

aduhai najibtuya...apalah kepala bana ngko ni..

Tanpa Nama berkata...

..berkat doa tok guru semua akan terbongkar .habis la pok jip....aminnnnnnnnnnn

baginda® berkata...

bro... ang tau kenapa enjin tu kene curik? sebab nye boleh bukak2... bayangkan teloq najib tu buleh bukak2 pasang... sure da ilang.. kehkehkeh

Tanpa Nama berkata...

ZAHID KATA DIA SERAH 100 PERATUS KEPADA POLIS...
Siapa polis dan siapa ketua polis ?

LEPAS SIASATAN AKAN HANTAR PULA KE PENDAKWA RAYA...
Siapa Peguam negara ?

LEPAS TU KATALAH SAMPAI KEMAHKAMAH...
Siapa hakimnya ? adakah hakim yang dilantik dek mr korek ?

http://loveperak.blogspot.com/2009/12/yang-ini-lebih-sundal-dari-pelacur.html

Adnan M

MAT LENDIR KG LONEK berkata...

Teka-teki minggu ini:

Soalah: Mula-mula tak tau, lepas tu tau satu, lepas tu tau dua. Apa bendanya turrr?

A.telur
B.labukau
C.tuan TT
D.taik kambing

Tanpa Nama berkata...

Siasatan atas siasatan atas siasatan..Semua siasatan penuh. Penuh laci dengan siasatan tetapi tak ada hasil.. Stadium runtuh siasatan dibuat tapi tak ada hasil..Altantuya; Teoh Boon Hock; Bala; Rajagopal; adek ali; Edward semua siasatan hasilnya hilang atau mati..itu saje hasil..

Enjin F-E5 akan disiasat habis-habisan hingga tak ada disiasat..hasil..tidak ada siasatan!!Gani Patail bongoh punya orang!

Doa Tok Guru Nik Aziz kan menjana hasil apabila penyelewengan dan rasuah satu per satu akan keluar untuk pengetahuan rakyat yang inginkan pemerintah PR dalam PRU13 akan datang.

Allahuakhbar Allahuakhbar!

mosabit berkata...

aku ingat kat malaysial ni keter dengan motosikal jer boleh hilang?........

cekapnya pentadbiran umnGok..kah kah......tak sampai hati nak gelak....

koboi berkata...

Mat Lendir,
tambah satu jawapan
E. Badak Berendam

Tanpa Nama berkata...

Bukan main beria-ia Peguam Negara nak dakwa kes injin hilang??? Yang lain lebih besar tak sebok pun???. Apa-apa pun kalau approach dan niat yang ikhlas sudah tentu baik kesudahannya.

Tanpa Nama berkata...

undang2 ditangan geng2 penyamun.senang2 la dia org nak jual enjin ka,jual orang ka..ada depa kisah.?.bas2 sekolah yang buruk2 nape x nak diganti enjinnya?tolonglah buat kebajikan sikit utk rakyat jangan ashik nak minta balasan je..aku doakan berkat doa tuan guru pecahlah perut tok jib dan kroni2nya ...makan duit haram!

Johan 23.01.84 berkata...

cakap jela ade toyol curik..kahkahkah

soalan lama pun belum dijawab,mcm mana bom C4 milik kementerian pertahanan boleh diguna letupkan minah mongolia??sape kasi atau arahkan??

Tanpa Nama berkata...

rakyat malaysia kena tipu jer ler dgn malaun-malaun tu...nak siasat ke nak serah sat no...kah kah kah.
nanti yg kena prebet2, kesian dia org tu..pelik sungguh undang2 kat malaysia ni.

Tanpa Nama berkata...

TT, aku rasa tak lama lagi akan keluar satu kenyataan akhbar yang mungkin berbunyi sebegini:

Kenyataan akhbar mengenai kehilangan engin jet.

Pihak kami telah menjalankan siasatan dalaman dan siasatan luaran(Internal and External Investigation), Audit dalaman dan audit luaran(Internal and External Audit)dan quality assurance and quality control(QAQC) terhadap kes kehilangan enjin jet pesawat dan pihak kami mendapati enjin tersebut tidak hilang.

Apa yang berlaku sebenarnya adalah,semasa pemeriksaan oleh syarikat penyelegaraan keatas enjin tersebut, didapati salah satu komponen enjin iaitu "Hidrolic suspension gear box" telah rosak dan untuk mengantikan komponen itu, enjin tersebut telah dihantar kesebuah syarikat penyelegaraan kapal terbang di Amerika Selatan yang bernama "SPEEDY GONDALES AIRCRAFT MAINTANCANCE LTD".

Tetapi satu perkara buruk telah berlaku dimana syarikat itu telah jatuh bankrap dan diletak dibawah perentah mahkamah. Jadi, untuk mengambil kembali enjin tersebut, pihak kami akan membayar RM100juta untuk tiap-tiap satu enjin tersebut.

Jadi, rakyat malaysia diminta bersabar kerana kami akan mendapatkan kembali enjin tersebut.

Segala pertanyaan melalui talipon, surat atau e-mail tidak akan dilayan.

Sekian...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Sham....??????? Aku tak terlibat???...Ini semua fitnah dari Mat lendir pada aku. Jgn prasangka yg buruk2 ler...Aku tgh studi bab aeronautical nih!!! Semua salah faham ajer ttg kehilangan tu. Memandangkan bajet yg ciput...kemungkinan besar enjin tu akan digunakan utk hantar angkasawan kedua ke bulan. Hahahahaha!!! Hati2 mungkin enjin Sukhoi dan F-18 akan digabungkan sekali....Apa punya turrrrr lah ini cerita. Hahahahaha!!! Yg penting makcik & pakcik kat labukau tetap coolllll!!! Hidup ketuanan Melayu!!!

p/s: Mat Lendir....jgn mare yer pasal Jeneral Sham Sempoi dah kawtim ngan aku....Hahahahaha

siber labukau