Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 10 April 2010

BERI AMARAN ORANG LAIN -MINTA MAAF ORANG LAIN




AMARAN INI APA JADI ?








WIRA PERKASA GANDA WANG ANDA - APA JADI DENGAN AMARAN 48 JAM ?




NOTA:
dont talk talk
make do nating



PERKASA: NOH TIDAK PERLU MOHON MAAF
– malaysiakin

Pertubuhan Pribumi Perkasa (PERKASA) tidak bersetuju dengan tindakan Menteri Pertanian dan Asas Tani Noh Omar memohon maaf berhubung ucapannya di konvensyen BN Selangor kelmarin.

Ketua Wira PERKASA Arman Azha Abu Hanifah (bawah) berkata ucapan Noh - yang memetik mendiang Tun Tan Siew Sin dan Sambanthan - bersandarkan "satu fakta sejarah".

Sebaliknya beliau mendakwa ucapan Noh yang juga timbalan pengerusi perhubungan Umno Selangor telah "disalahtafsirkan" oleh media berbahasa Cina.

"Petikan ucapan itu merupakan fakta sejarah kerana ia termaktub dalam sejarah Malaysia. Adakah cakap fakta sejarah adalah salah?" katanya ketika dihubungi Malaysiakini semalam.

Ditanya tindakan pihaknya selepas ini berhubung permohonan maaf Noh itu, Arman berkata pihaknya tidak merancang untuk berbuat apa-apa tindakan.

"Bagi saya jika berlandaskan gagasan satu Malaysia, seharusnya pihak-pihak media yang salah petik ucapan Noh Omar seharusnya memahami, di mana beliau berceritakan (tentang)sejarah silam.

"Datuk Noh meminta maaf atas dasar menghormati prinsip BN terhadap semua lapisan masyarakat, seharusnya mereka menilai dengan matang ucapan Noh," katanya.

Kelmarin, Noh (kiri) yang juga ahli parlimen Tanjung Karang dilaporkan memohon maaf berhubung ucapannya di konvensyen BN Selangor sekiranya ia menyinggung perasaan mana-mana pihak.

Katanya, beliau tidak berniat untuk menyinggung perasaan mana-mana kaum, sebaliknya mahu mengukuhkan lagi semangat kerjasama dan setiakawan di kalangan ahli dan pemimpin parti-parti komponen BN.

KAH KAH KAH…

woit…. SUDAH KANTOI…. kah kah kah…

kah kah k…. WIRA PERKASA SONGKOK MENDEWA DATANG LAMBAT…. kah kah kah..

kah kah ka… MALAON ADIK SEMBAB SUDAH MOHON MAAAF… kah kah kah..

kah kah kah...KETUANAN MELAYU TAK ADA TENAGA BATIN... kah kah kah..

kah kah kah... HANYA ADA TENAGA BATAK... kah kah kah...

woit… WIRA PERKASA GANDA WANG ANDA… 48 JAM APA CERITA… kah kah kah…




17 ulasan:

asyMok_Aambo berkata...

KAH KAH KAH!
formation mereka dah kucar kacir ....

Nostalgia abkk berkata...

Samdul ni BRO.pakai songkok atau tarbus.Melayu punya songkok mana ada tinggi macam ni.
Dia ni Melayu dari mana.....

Tanpa Nama berkata...

kah..kah...kah...blog ko nie mengarut..kah..kah...kah...
adik ak pon bleh tulis...kah...kah...
kah..btul x adik??....kah..kah...kah..(btul3x)..
nah komen mengarut utk org berblog secara mengarut...kah...kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

woi , UMNO bodoh !! lain kali kalau nak buat apa-apa statement pasal kaum, tolonglah kasi rujuk sama 'Perkasa' dulu !!!

UMNO kenalah report sama Perkasa, pasal kini 'Perkasa' tu boss UMNO !!

memang power 'Perkasa' ni !!

Tanpa Nama berkata...

48jam dah berlalu...mana Perkasa ???

telor sudah kecut ke ??? cibai punya Perkasa, cakap tak serupa bikin !!

mana Ibrahim katak ?? meeting dengan Vincent Tan ke ?? ada projek baru ??

kah..kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

pukima perkasa...Najib dah bawa masuk Israelis APCO masuk kerajaan Malaysia , si Musang IGP pulak bawa agen Israelis masuk PDRM , hancurlah negara kita !!

Pukima Perkasa... bila nak bagi amaran kat Najib dan Musang IGP ?? takut ?? ataupon Perkasa ni penyokong Israelis , wang sudah masuk kot !!!

Sudah tiba masa rakyat semua mesti bangun menentang UMNO/BN, IGP Musang dan Perkasa....hancurkan mereka sebelum terlambat !!

Hidup Rakyat !!

Tanpa Nama berkata...

ni....yg tulis ni apebenda ni...

huaaaaarrrgghhhhhhh.......

basi gile doh lawak bodo mung

Tanpa Nama berkata...

48 jam tu, aku rasa sudah kene amaran dengan orang2 PM ataupun polis, sbb tu PERKOSA sonyap ajo jang.

songkok senget itu tanda apa? itu bukan tanda nak pegi semayang, itu tanda masih budak sekolah.

apa sulah jadi dengan makkal sakti brader...sudah kenyang ka brader?

Tanpa Nama berkata...

Ketua Wira PERKASA Arman Azha Abu Hanifah ....

Wira ?? ptui,ptui,ptui !!

Woi Wira, bila nak pergi jahanam sama Najib dan Musa IGP ?? Israelis dah masuk Malaysia tahu !!

tarak guna punya 'wira', baik pergi mampos aje !! mampos 'wira' perkasa !!

Anak Chegu Pin Pangkor berkata...

fakta sejarah berlaku 13 Mei jadi ceritakan Fakta sejarah Ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

Dalam Malaysia ni bermacam benda yang pelik ada, macam iklan dalam TV dulu ada orang tua tu kata, "macam-macam ada".
Ada satu tulisan ana baca, yang pelik di malaysia ni dalam bahasa orang Putih le, maklumlah dah pandai pasai belajar sains dan math dalam bahasa orang puteh hari tu, depa kata,
sodomy without penetration,
jet without engine,
submarine without diving capability,
murder without motive,
clinic 1 Malaysia without doctor.

Yang lagi peliknya, tak boleh bukti dalam mahkamah, tangkap dan kurung bawah ISA,
( bukan Israel Security Agency) dimana salah seorang bekas boss dia tu jadi orang kuat APCO yang Malaysia ambil jadi penasihat depa, tapi Internal security act.

Apa yang jadi masalah lani, ambil syarikat yang orang Yahudi jadi tekong dan bawa balik masuk kelambu tak apa, tapi bila sebut One Malaysia adalah idea One Israel , pasal depa tak boleh nafi, maka akan dirujuk ketua pembangkang ke JK Hak dan Kebebebasan Dewan, kata depa fakta tak betul.
Inilah agaknya kut antara nasihat APCO yang dibuat dimerata dunia termasuk kepada pemimpin Kazashtan, dan Abacha dan ramai lagi pemimpin besar dunia , kalau tak boleh jawab, gantung depa. Sebab tu depa marah sangat bila rahsia depa rakyat tahu.
Nasiblah hampa wahai APCO oii, dapat menasihatkan orang yang memang melenting marah bila sebut Israel takluk bumi Palestin.

Saiful berkata...

songkok tu ada geng dia ..geng pukida pon pakai songkok senget tu..ssiang pakai songkok ..mlm pi dangdut..buat malu org melayu saja..termasuk la mamak madey tu..yg sokong sgt..mamak tu mmg suka bagi org gaduh..

aku berkata...

Ni melayu gila nama,publisiti,pangkat.press confrce je lebih.
Org camni mana bela Islam ke?,bela melayu ke?bela perut jelah nampaknya..ceh wira aeroback 1.3 btol..sok ni muncul la status adik beradik,salam spesen tapi tibai bangsa n agama sendiri

Susu Punya Nama Sapi Dapat Nama berkata...

Songkok besar macam tu Melayu palsu pelarian dari Indonesia mali la, macam itu Khir Toyol.

Orang Cina + India ada yg duduk Malaysia 3 generasi, tapi Mamak Mahadey dgn Khir Toyol baru 1 generasi dah boleh jadi bumiputera wira Perkasa..... ptuiii!

pisau belati berkata...

Orang dalam gambar tu seekor mamak tak? Bila masanya "mamak" diterima sebagai Melayu? Mamak tu mamak la! Keturunan keling! Mengapa nak jadi Melayu?

Rosak le Melayu!!!

Tanpa Nama berkata...

Wow, meremang bulu roma aku tengok songkok tinggi tu...

Tanpa Nama berkata...

fhdkjsa.