Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 18 April 2011

KEPUTUSAN SENADIN - TIPU!





nota:

pembantu yb eli wong telah di tangkap
jelas mamat yang kena tangkap ini
tak tahu kenapa dia ditankap
kah kah kah





34 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

anak haram jadah punya polis.....itu saja yang aku boleh cakap.....

Tanpa Nama berkata...

abang tt, pa elizabeth wong mmg takut!! takut sampai nak kencing...mana tau...dia kena soal siasat dgn macc....Sei lo!!! hantu teoh beng hock masih belum settle lagi....takut jatuh dari tingkat bawah pulak.

Tanpa Nama berkata...

hahaha kena tangkap~

Tanpa Nama berkata...

memanglah tipu... mana ada betui semua tipu... sandiwara be end sampai kesudah tipu rakyat... pengundi sarawak dah palau pening kena langkau dan tuak percuma ehsan taib mahmud kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Zombie2 yg pakai uniform..

mat saga berkata...

hahahahaha....

dah kalah kata tipu pulak....
kalau menang kata menang pulak...

hahahahahaha.......

confirm lah.... otak dah kena liwat dengan mat liwat...

hahahahahahha....

sabarlah yek..... lain kali bila ada pilihanraya.... PKR suruh lah brader OMEGA pergi berkempen...

mesti hancur gile babi punya kali nie.....

slogan baru PKR.... "Kalau takut menanggung risiko.... jangan pancut 2 kali"....

hahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Inilah POLIS MALYSIA yang LAHANAT, berotak BABI, berhati SYAITAN...

POLIS MMG LAHANAT DARI DULU KINI SELAMANYA

Kucing Parsi berkata...

woi tt, aku kat sana lepas balik kerja...
tiba2 pusat penjumlahan undi black out siot, bukan sekejap lima minit.. hahahaha...
dalam black out macam2 boleh jadi.
suruh re count tak nak pulak...
kat lambir, zulraidah dah dapat 2800++ undi pukul 3, ripin mamat baru dapat 600. tiba2 announce result ripin mamat menang besar, Zulraidah dapat 3100 undi je...
kalau pilihanraya boleh mengubah apa2, pasti ia di haramkan!!!

rina berkata...

jahatnya polis Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

Kenapa nampak macam tak professional jea tangkapan ni? Kah Kah Kah. Sampai lebih lima orang pegawai menangkap. suspek tanpa senjata pulak tu. Kah kah kah. Adakah polis serba salah menerima arahan? Kah Kah Kah. Memalukan! Kah Kah Kah.

Tanpa Nama berkata...

ni la namanya anjing BN..

Tanpa Nama berkata...

Murah betul pengundi di serawak.. dengan rm 30 leh dapat satu undi :)

Patut la Taib Mahmud yakin leh menang memang boleh menang sangat.. dia dah lama memperbodo2kan rakyat serawak semua lam tangan dia..

nak buek camno serawak kawasan sebesar semenanjung dengan kebanyakan rakyat leh cucuk hidung memang beribu hektar tanah leh rembat la.. untuk kepentingan kroni.. negeri paling kaya tetapi rakyat paling miskin.. - sengaja untuk tidak dibangunkan supaya mudah digula-gulakan..

pr kena kerja keras nak buka minda mereka2 neh.. Kalu 5 tahun sekali baru pi kempen lamo lagi la nak menang.. :)

Tanpa Nama berkata...

1.woi!woi!woi!
2.hangpa yang komen diatas tu!!gila ke apa!!
3.pelakun blue film pulak yang hangpa puja!!

peminatFLOM berkata...

seriously Hisham,what do u hope to achieve sebenarnya ni?
Ko hari hari dok bakar semangat penyokong PR,hari2 dok dedah segala bentuk penyalahgunaan kuasa di malaysia.Hari2 dok kata pemerintah zalim la itu ini la.Nak tukar humban gerombolan la apa la.Aku nak teruskan type pun dah tak reti.ntah la hisham.
Nak tunggu menang pilihanraya,aku rasa aku mati dulu kena radiasi loji nuclear najib.
u're starting to look 'poyo' la hisham.Ni bukannya perjuangan lawan HEP UPM ni oii....

mat saga berkata...

hahahahaha...

block komen aku....
takut kena komen...
kata kebebasan bersuara....

hahahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Dulu, kini dan seterusnya:

1. PRN Sarawak tahun 2006, BN dapat 63% undi popular tapi PRN kali ini tinggal 55%.

2. PRN Sarawak tahun 2006, BN menang 63 kerusi tapi PRN kali ini tinggal 55 kerusi.

3. PRN Sarawak tahun 2006, DAP menang 6 kerusi dan PKR menang 1 tapi PRN kali ini DAP menang 12 dan PKR menang 3.

4. PRN Sarawak tahun 2006, PAS hilang deposit tapi PRN kali ini tidak lagi.

5. PRN Sarawak tahun 2006, BN menang di negeri itu tapi kalah di 5 buah negeri di Semenanjung pada PRU ke-12. Selepas PRN Sarawak kali ini, bagaimana BN pada PRU ke-13 nanti?

Tanpa Nama berkata...

KAH...KAH...KAH...KAH....

KALAU DAH KALAH..BUATLAH MACAM ORANG KALAH..KAH..KAH...KAH...

TSUNAMI GALAL....TSUNAMI GAGAL...

KAH...KAH....KAAAAH...KAAAAAH....!

LEAS TU...MARAH POLIS PULA...KAHH...KAAAHHH


CAKA JAHAT SAMA POLIS....KAH....KAH....KAHAAAH!

Tanpa Nama berkata...

Maka berkatalah pakcik ku penyokong tegar UMNO akan keputusan pilihanraya Sarawak, "UMNO takkan kalah"

Maka kataku, "kalau kalah juga?"

Pakcik ku diam tidak menjawab...

Hebat juga keyakinan penyokong UMNO nie yee

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH PDRM! ANDA BERJAYA JALANKAN TUGAS DENGAN SEBAIK2NYA

SYABAS!
TANGKAP SEMUA GEROMBOLAN PENJAHAT2 DI MALAYASIA..MEREKA SUKA BUAT KACAU!


POLIS YANG AMANAH!...KAH...KAH..KAAAAH!

KAH....KAH...KAH..KESIAN PR...LANTIKLAH POLIS SENDIRI...KAH..KAH,..KAHHH

Tanpa Nama berkata...

jangan tertipu oleh video pada tahun 2009!

Pakar putar belit..
Patutlah mereka tak mengaku Video Seks?


Tahniah PDRM!

SAPA MAKAN GARAM DIA RASA MASIN!

Tanpa Nama berkata...

Mengakulah... Terimalah hakikat bahawa BN telah memenangi pilihanraya negeri Sarawak dengan pencapaian yang merosot.

Daripada 63 tinggal 55 kerusi. Kah kah kah

Terimalah hakikat, walaupun guna media perdana, guna politik wang, guna jentera kerajaan dan guna demokrasi terhad tapi BN masih gagal menang cemerlang.

45% tak undi BN. Kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Bagaikan Si-Luncai terjun dengan labu-labunya.... biarkan... biarkan...

PRU 2008: BN hilang 5 negeri

Penyokong: Biarkan... biarkan...

PRU ke-12: BN hilang majoriti 2/3

Penyokong: Biarkan... biarkan...

PRN Sarawak 2011: BN hilang lagi 8 kerusi DUN.

Penyokong: Biarkan... biarkan...

Tanpa Nama berkata...

xtau nak cakap apa lg.. darah dah menyirap.. sib baik aku x ada kat sana kalu x ngan aku2 tido balai.. eli wong wakil rakyat kawasan aku dan aku mmg marah kerana YB kawasan aku diperlakukan seperti itu.. xkira apa bangsa dia.. p****mak ^*&!%(#%!&# punya polis.. hormatlah skit wakil rakyat.. isk tuhan je tahu perasaan aku skarang nih..

Tanpa Nama berkata...

bro, aku orang muda. aku tengah tunggu bila kita nak turun jalan raya. kamon lah. ayuh! jangan kecut telur lah orang malaysia semua.

Tanpa Nama berkata...

Sebab ini ramai org benci dgn polis kalau nak tangkap beritahu atas sebab apa kena tahan, kalau aku polis 2 kena tunjuk sebab kerana menjatuh integriti polis silap2 boleh gantung kerja, p/s kata, org Malaysia kaya budi bahasa...... ye ke.....hahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

apa salah saya???

kahkahkah.....

lu tgh skodeng peti undi ler tu...

atau lu dah kantoi kan black magic kot....kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Cina macam pukimak ni dah la degil..meronta2 lepas tu kata polis ganas..haramjadah betul..polis malaysia bukan polis bapuk nak lemah gemalai dgn org2 cam ni..salute to pdrm!

orang lama berkata...

barua2 b-end nie nak cover line geng sendiri, diorg dah tau masa black out tu peti undi lain masuk cover, so sapa bantah kena sumbat jail..demokrasi apa nie? demokrasi cuma acuan inggeris zionis..ada pilihanraya atau takda sama aje..

dari zaman si kitol sampai skg nie setiap kali ada pru ke prk aku dah tak percaya lagi, tak kira sapa pemenangnya.Utk BEBAS kita tak perlu bergantung pada politik, kita mesti BEBAS DARI SISTEM ZALIM ACUAN PENJAJAH

malaysia hanya merdeka atas kertas sahaja, laungan merdeka di stadium merdeka belum bererti kita semua benar2 BEBAS!

Tanpa Nama berkata...

Era police state makin hampir... Kalau korang tengok kat hollywood, drama bersiri pun dah mula rancak dgn kisah2 kepolisan nih.. Macam nak adjust persetujuan rakyat tentang polis state.. dgn APCO ni lagi.. ibarat sudah terang lagi bersuluh...

Tanpa Nama berkata...

ni kira ok le ni, kalau polis amerika haramjad dh la apek ni mkn tapak but polis nih hahaha

Tanpa Nama berkata...

AMAT2 SETUJU KALAU MALAYSIA KITA INI JADI NEGARA POLIS!
SEMUA JADI POLIS,PENJAHAT SEMUANYA TAK ADA...
KALAU ADA PUN SUDAH TENTULAH POLIS YANG BUAT JAHAT!
SEPATUTNYA BUDAK BAHALOL KENA BELASAH BETUL2 BARU PADAN MUKA
KAKI KACAU....
LESING BARU TAU!(NASIB BAIK HAJI BAKHIL DAH TAK ADA)
kAAH...KAAH...KAAAAHHHHH!

Tanpa Nama berkata...

MEMANG PR HARAMJADAH,MAGKUK AYUN,KUALI TUNGKUP...!
MEMANG KURANG HAJAR...BUDAK PKR TIDAK HORMAT LANGSUNG YB DATUK FADILAH YUSUF KAT DEWAN MARPATI JEPANG TEMPOH HARI...GERAMNYAAA....!
TIDAK LANGSUNG HORMAT ORANG TUA,DAH TU TIMBALAN MENTERI PULA...BADAK BERHINGUS MEMANG KURANG ASAM!

LUBANG PERUTNYA MOLAH MENTERI KEDA YA!

Tanpa Nama berkata...

TOLONG JANGAN MARAH MACAM TU..

BUKAN SEMUA POLIS TIDAK BAGUS

DAHLAH BAPA AKU POLIS,EMAK AKU

POLIS, AKU PUN POLIS,BINI AKU
POLIS,ANAK-ANAK AKU SEMUANYA POLIS

MEMANGLAH KELUARGA AKU,KELUARGA POLIS

AKU INGIN SANGAT NEGARA INI...

'NEGARA POLIS'...BARU AMAN HIDUP!

Tanpa Nama berkata...

pukimak anjing punye polis..
mampus la korang sume