Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 18 April 2011

CARA MEMBACA TERBALIK




KEMPEN ANTI GEROMBOLAN



BACA TERBALIK





nota:
kempen baca akhbar terbalik
oleh anak anak muda hujung minggi ini
ini adalah proses memberitahu orang
ramai bahawa cara untuk memahami berita
yang dibaca adalah terbalik

kalau di nafikan: ertinya ada
kalau lapoarn kata ada: ertinya tak ada
kalau laporan kata selesai : ertinya tak selesai

ini membaca terbalik kah kah kah



9 ulasan:

ShiNKaI berkata...

Pergh...mahu putus fius kat kepala otak aku....

Tanpa Nama berkata...

Uncle TT, terima kasih kerana meninggalkan benih nasionalisma kpd warga Sarawak.....harap2 ianya berterusan dan kekal...harap uncle TT dapat menyambut hari gawai yang akan tiba tidak lama lagi....datanglah begawai ke sarawak....rakyat akan klik iklan untuk TT sebagai tanda ikhlas perjuangan anak bangsa....Tangkap Taib Mahmud

mat saga berkata...

hahahahaha...

ish...ish...ish...
jangan lah merajuk sampai macam tu sekali..... kalah menang adat pertandingan.... SPR tipu ke atau apa ke.... tu hanya alasan jeee...

kalah tetap kalah brader.... menang tetap menang... sabar lah yeekkk....

nanti kalau baca paper terbalik kat public orang kata bukan simbolik... tapi bodoh atau bangang pulak... kan ke malu namanye tuuu...

sabar yeekkk...

Tanpa Nama berkata...

mat saga...

diaorang tak baca la bro. act aja la. kalu nak tunjuk bodoh pun man2 la bro.

p/s: mcm mana nak tunjuk protes anti org bodoh mcm mat saga ni eh? apa nak buat?

Tanpa Nama berkata...

jgn ler kerek sgt menang!

dah menang.....janji dan tanggungjawab kena tunaikan brader....

dah kalah....usaha lagi ler!

sebagai rakyat, aku jadi hakim utk tengok betul ke tidak pemimpin aku...

kita tetap kena cari rezeki, tetap kena bayar cukai, tetap kena hadapi kenaikan harga brg...

pemimpin yg menang akan ada gaji & elaun...

yg makin kaya tetap bukan org melayu....org mcm mat saga tetap jadi tin kosong....sokong tak dapat apa, bangkang pon tak dapat apa!

kau tengok TT tu...dapat masuk TV jugak....kahkahkah

TT berdentam dentum pon tetap ada org suka....kahkahkah

kalo mat saga ckp yg sokong TT, semua org bodoh....kahkahkah

yg sokong TT cakap pulak...mat saga dah jadi mat tiga suku kahakahkah....

nama pon demokrasi!!! demokrasi terpimpin....kahkahkah

aku tetap sokong TT!!!

nak hidup braderrr....kahkahkah

orang lama berkata...

baca terbalik pun masih tak berkesan. kalau betul2 nak berkesan pakat kumpul semua jenis akhbar pro rejim, termasuk segala banner lambang dacing b-end, manila kad tulis besar2 tv1/2, tv3, media prima,astro sumbat semua dlm 1-2 lori lepas tu letak kat satu tempat pakat RAMAI2 KOYAK-KOYAKANN DAN BAKAR BAKARRRR BIAR MARAK HANGUSSS!!!, panggil wartawan yg pro pakatan, ambil gambor letak dlm blog,facebook masing2, buat video upload kat youtube.

dark berkata...

Tanpa Nama 3:26 PM..
hahahahaha..wa salute same lu!..

mat saga,mgkn nampak kbodohanny ble bace terbalik..pada kau lah yg bodoh xphm maksud!!..

kahkahkah...

tp dri penulisan ko...lagi la bodoh btmbh jahil kerana mmpercayai gerombolan slame2ny..hahahahahahah.

abangskudai berkata...

mat saga=peminat no1 TT

Tanpa Nama berkata...

Mat saga....
BUTUH, hehehehehe