Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 18 April 2011

KEMPEN BOIKOT KEDAI KIMMA TELAH BERMULA



MELAYU JAGAN KENA TIPU



nota:
syed adalah keturunan nabi
susur galur datang dari arab
yang syed ini adalah syed tipu
mereka ini ee yang lahir pada
hari jumaat lalu dinamakan syed

cuba tengok berapa kotor pakaian mereka
cuba tengok berapa kotor dapur mereka

jangan kena tipu dengan ayah ayat quran
yang berselirat dalam kedai mereka
lagi banyak ayat - lagi besar kelentong!



KEMPEN BOIKOT KEDAI MAMAK


Berita ni terbaik.Ok, lps ni kita ajar skit diorg ni.boikot! diorg ni mmg dh naik lemak. pttnya geng ni yg pertama kita halau dulu. Bongkarkn sume bro TT. ada peluang nnti aku n d geng akan bg info jugak. pinggan tak bsh, pekerja bau hapak, keling paria ngaku islam etc. kita pulun dia abis-abisan lps ni.tp cara tu kena hati2 skit, jgn bg diorg peluang diorg counter.

Oleh Murujib pada KEMPEN BOIKOT KIMMA pada 11/04/18

Ha ha ha. Mat Saga, Jangan makan kedai Mamak Syed aje ..kedai mamak lain boleh ..so pilihan ditanggan anda..apa susah.. Aku dah lama tak makan kedai mamak ni ..harga dah lah mahal...bukan sedap sanggat pulak tu .. kadang-kadang bukan bersih sanggat pun......Khaaakk Ptuihhh..ha ha ha. Depa tak merajuk , cuma terkilan aje..pasal depa kesihan, walau Mike tak dapek ayor dalam bosi, Api dalam kache, Depa tetap mangkah Daching...ha ha ha...aku heran bebenor...

Oleh Tanpa Nama pada KEMPEN BOIKOT KIMMA pada 11/04/18


saya ini mamak juga tapi saya tak percaya kimma ini. Meraka semua (Kimma) penipu, Bro Tukar tuib jangan kondem semua mamak di Malaysia.

Oleh Kamal pada KEMPEN BOIKOT KIMMA pada 11/04/18

restoran Pelita,DInas dengan Nasmir ahli Kimak jgak ke aa?? sapa leh konpomkan? kalau pelita pun kimak tak syok aa..set tandoori nan depa sedap ooo.....

Oleh PeminatFLOM pada KEMPEN BOIKOT KIMMA pada 11/04/18

17 ulasan:

mamak PR berkata...

woit..

korang jgn balun semua india muslim be..KIMMA nie 5 orang ja...korang nak noikot pon yang tu sudahlah..

Tanpa Nama berkata...

5 tahun lepas aku kerja hotel di area Prai so share holder Pelita selalu datang ke hotel lounge untuk minum arak... kalau tak salah aku dia nye CEO mmg beragama Hindu and kebanyakkan share holder beraga hindu... Yang Islam ada gak mamak tapi tak ramai... Nashmir confirm CEO dia Mamak Islam... Dinash tak dapat any info...

anti hipokrit berkata...

di pulau pinang orang cina boikot restoran KAYU NASI KANDAR sehingga tutup restoran itu.taada langsung pelanggan pergi.

TETAPI adakah semangat begitu pada orang melayu?rasanya TAADA.orang melayu lebih suka makan air peluh
orang-india dan tetap akan sokong MAMAK.

mamak korek hidung kemudian ambil makanan.hidang makanan.buat roti canai.lap meja kemudian terus ambil roti tanpa cuci tangan.kain lap meja punya cantik entah apa-apa.anti melayu kutuk orang melayu dalam bahasa mereka,INI CONFIRMED.

talam 14 muka.perkauman tapi tak nampak mereka pandai sembunyi.orang melayu tak pekena air tangan/peluh mamak tidur tak lena.

saya cabar pembaca tt yang berbangsa melayu bolehkah mereka boikot MAMAK atau hanya NATO.

90% KEDAI MAMAK SAMA SAHAJA.BOIKOT SEMUA SEMUA KEDAI MAMAK TAK KIRA BERNIAGA APA PUN.MEREKA ADALAH KI..MAK.

Tanpa Nama berkata...

ada mamak ludah air lior dalam air masak yang sedang mendidih..
lepas tu buaT TEH TARIK

Mr.Thinker@Ali berkata...

suruh depa baca surah fatihah dulu sblm tempah. paling macho, minta niat solat skali. kalo x dapat, confirm punya paria x sunat. LOL.

Tanpa Nama berkata...

kalau DAP terlibat dalam kempen ni,sure semua KIMMA akan bungkus

Tanpa Nama berkata...

umnokimak mana boleh xkena teh tarik + air kencing kimak..gerombolanlah yg mengkayakan kimak kat m'sia...bodoh mcm madeeey bapak monkeee kepala botak...kah kah kah...

Been berkata...

Restoran Mamak ni dahlah cekik darah.... ampu UBN pulak tu... dah wajar kena boikot!

bunbinban berkata...

kimma ni antara spesis yg paling kuat belit. member aku bisnes printing kena goreng dek puak ni. Tapi pauk ni ingat org bodoh, member2 printing seme ada link la....sini wat utang pastu lari pegi tempat lain....tara sape nak layan....hahaha....ckp punya manis...errrr... spesis ni same gak ke dgn spesis umnongok?

Tanpa Nama berkata...

Boikot kedai mamak tak pa la,aku sokong...tapi jangan lah hampa terboikot mamak-mamak pula.....ada ramai yg macam aku ni yg tak sokong pun ameno.......
dalam urusan boikot kedai mamak/kinmma ni,jgn lah jadikan isu sensitif kepada mamak-mamak yg setia dgn keadilan.

Tanpa Nama berkata...

apakah kesalahan kaum mamak? hentam sampai mcm musuh 7 keturunan.

refuse.chamber berkata...

Kimma dont worry. Orang orang barisan ramai lagi makan kat kedai lu worang!! Hahahah betol tak bro isham. Bukan ke berjuta pengundi BN laknatullah!!!hahah

melvtec berkata...

PPP ngan KIMMAK mmg PENIPU

Tanpa Nama berkata...

mcm mane dgn nz kari house?nz garden?x bole mkn jgk ke..bistari hartamas?indo mee daging?ataupun leng seng pj?restoran subaidah?bole?nasi lemak paramount?..nak bg hint sket...pelita nasi kandar asal dpt lesen kem kewangan bumiputera kalo dia keling? Indiia muslim yg mintak sedekah tp income rm30k kt kpg baru mcm mane?oh ye..mat saga kau ni presiden pekasam ke?sajee nak menyamar..

Tanpa Nama berkata...

mampus r aku xnak boikot kedai mamak...korang nak boikot pegi mampus korang r...aku tiap2 hari makan kedai mamak...sedap wooo...kedai mamak bersih bukan macam kedai melauyu kotor macam kandang babi...melayu pengotor jenis bawak penyakit ...kahkahkah..rugi r korang xmkan kedai mamak...rugi r, menu mamak sdap wooo.rugi r korang ...kahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Mr.Thinker@Ali and tanpa nama 18 April 2011 2:59 PM

apsal bodoh sgt? apa bukti korang? korang buat ujian kimia ke nak buktikan ada air ldah?

klulah kononnya makan makanan yg dimasak orang bukan islam ni haram, maka klu hidup kat luar negara, mati kebulurlah korang...bodoh sungguh. makanan haram bila ia haram, bukan sebb dimsak oleh orng bukan islam. apa bodoh sgt ni??

Kadeer berkata...

SILA PRINT PAMPHLET A4 POTONG 8, TABURKAN DI RESTORAN SYED DAN YG LAIN.
HARAP SENARAIKAN KEDAI2 YANG MENYOKONG KIMMA.
BUAT GROUP FACEBOOK.

KENA BAGI HENTAMAN YANG BERCIRIKAN CONCERTED EFFORT.