Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 30 September 2011

CUKONG CARI PORN STAR BARU

TEE KEAT: SOI LEK TIDAK HARUS JADI CALON BN EKORAN SKANDAL SEKS - minisder


Bekas presiden MCA Ong Tee Keat berkata penggantinya Chua Soi Lek bukan seorang “calon yang boleh menang” kerana skandal seks 2007 melibatkan bekas menteri kesihatan itu akan menjadi liabiliti besar bagi Barisan Nasional (BN) dalam pilihan raya umum ke-13.

Dr Chua (gambar), yang menewaskan Ong pada pemilihan ekoran krisis dalam parti 18 bulan yang lalu, tidak mengesahkan sama ada akan bertanding meskipun minggu ini mengumumkan beberapa pemimpin tidak akan diturunkan pada pilihan raya umum kali ini.

Khabar angin tersebar sejak Februari lalu bahawa Ong juga akan digugurkan daripada bertanding mempertahankan kerusi Parlimen Pandan.

KAH AKH AKH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI BERITA BAIK... kah kah kah..

kah kah kah..SIAPA GANTINYA?..... kah kah kah


JANGAN BUAT TAK KENAL





HANYA ORANG KUAT KENAL BAKAL CALON INI











7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mat bisul & mat syarikat 2 ringgit ni nak jadi calon porn star jugak ke?

eee... tengok pun tak lalu.
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Muka zul nordin tu sejibik dgn muka sagat tu bro.. kah kah kah


Malaysian Classifieds

Tanpa Nama berkata...

Eh ini pelakon tarzan

pakchu Cheng berkata...

muka yg last tu tau ke berlakon??
kalau main mcm kayu baik panggil budak sekolah jer...

zman berkata...

tt,
Gambar kat atas sekali tu paling layak sebagai muka baru.Pengalaman memang lebih sebab dah lama berkecimpung dalam industri porno!

KAH!KAH!KAH!

ishhamm berkata...

aauwww auwwww, hensemnya

Revolusi_Malaysia berkata...

rocco! kui kui kui!

WOI ISHAMMMMMMM!!!

Buang la iklan travel to china, made in china, trade in china...

apa ni?

kata sosialis... ini dah jadi kapitalis! macam-macam iklan... gua kena install mozilla baru bole bace blog hang!

cam taik ah... IE tak bole pakai...

sapa programmer ko yg bodoh buat coding tapi carca merba tu?

cam cibai!

tiu na seng!

error script je memanjang!

bongok la programmer ko!

JANGAN JADI CAPITALIST BASTARD!