Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 24 Mei 2012

JADI KAN DEMO BUDAYA POLITIK KITA




AMARAN 24 JAM DITUNAIKAN





PAS AKAN DEMO DEPAN NST ISU BAPAM KAFIR
- mkini

Pemuda PAS akan mengadakan demonstrasi depan ibu pejabat New Straits Times (NST) di ibu negara pada Jumaat ini ekoran penyiaran laporan yang menggelar mursyidul am mereka Datuk Nik Aziz Nik Mat sebagai "bapa kafir".

Setiausahanya Khairul Faizi Ahmad Kamil (kanan) berkata, dewan itu telah berjumpa dan meminta NST menarik balik dan memohon maaf atas laporan itu tetapi akhbar itu didakwa masih berdegil berbuat demikian.

"Setiap ahli PAS diminta untuk hadir bagi menyatakan bantahan terhadap kebiadapan kenyataan New Straits Times iaitu (berkaitan laporan) 'Nik Aziz is father of kafir' (Nik Aziz bapa kafir) dan juga kedegilan mereka untuk memohon maaf," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI TERBAIK.... kah kah kah..

kah kah kah...WALAU PUN DAH LEBIH DARI 24 JAM... kah kah kah..

kah kah kah...INILAH BARU SATU TINDAKAN TERAIK...kah kah kah..

kah kah kah...BAGI GEMPAK SIKIT... kah kah kah.....


NOTA:
kepana demonstrasi itu baik
kenapa demonstrasi itu tepat
kenapa demomnstrasi itu betul

jawabnya:

kerana madey tak suka demonstrasi
kalau madey tak suka ertinya itu baik
kah kah kah


radio bangsar menyokong budaya demonstrasi:





3 ulasan:

kakayaya berkata...

nasib baik ada TT... he he

Pemuda Bebas berkata...

bagi aku pemuda pas tak payah layan la isu ni. tak beri kesan sikit pun pada nik aziz. orang dah kenal sapa nik aziz. sapa rahim noor. lagipun nik aziz dah kata nak saman.

pemuda pas carila isu lebih penting untuk lawan UMNO. bongkarkan segala penipuan mcm si rafizi buat pasal NFC, debat ptptn dll. pemuda PAS lebih kurang jer dgn pemuda PKR. balik2 demo, report polis. kalo che gu bard jadi kp PKR, mau 4 tiang kena tinggal pemuda pas..eh, rafizi bukan pemuda pkr kan. dia pgrh strategik. hahaha..

Tanpa Nama berkata...

haram jadah !!!awat lambat habaq??mana sempat aku nak turun....