Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 2 Oktober 2012

PROGRAM POTONG LANCHOW PEMUDA GEROMBOLAN





HANYA INILAH SAHAJA YANG SANGGUP DILAKUKAN OLEH PEMUDA GEROMBOLAN




INI KALILAH...maka fahamlah saya akan fe'el sebenar Khairy Jamaludin.adapun hari ini dikeluarkannya statement dari kajiseldik akan pengundi muda 50% sokong memanda PM selepas memanda bentang bajet hari Jumaat lalu.

arakian begitu hebat lagi cekap kajiselidik boleh dibuat dalam masa yang singkat,gamaknya apakah metodologi yang digunakan.

syahdan,tak usahlah masyhgul lagi kerana rupa-rupanya baru bersunat alias berkhatan mereka ini,jadi apalah boleh diharap dari mereka yang baru masuk jawi?
 

PROGRAM MENGHASUT DI HULU BERNAM

PROGRAM BERHIMPUN KELANA JAYA

7 ulasan:

bunbinban berkata...

lu hisham pun termakan gak keletong dr nizam hamid loyar bangang kaki bodek anwar nih. Lu kalau jumpa dia pesan sket suh turun wat keje klau nak menang. Jgn perasan bole menang dgn sentimen je.... ni manusia paling hipokrik dlm sejarah bangsa melayu...hahaha...kalau anjing2 umno bro

Tanpa Nama berkata...

Memang pelik sekarang nih! Laporan audit belum bentang lagi tapi belanjawan dah bentang dulu. Logiknya, kita kena check poket dulu sebelum berbelanja

Tanpa Nama berkata...

Sokongan orang muda terhadap BN memang terbukti. Hasil feedback memang boleh dipercayai sebab respondan bagi kajian KJ ada 10 orang muda-mudi : 5 orang dari MPP UITM; 3 orang dari permuda unit amal dan 2 orang mat rempit kat federal highway.

Tanpa Nama berkata...

ada lagi progeram pamuda....karnibal pekerjaan....khairy ajar lepasan kolej dan u cara nk buat cv dan cara kelentong masa di temuduga...adey..adey..adey

Tanpa Nama berkata...

khatan najib kaki membureet sekali lagi.....
kah...kah....kah...
khatan kahiry...
dan jgn lupa khatan shaikh (gambar mat itam) kaki kasi kurang selera makan....
kah...kah...kah....

GEMBIRA berkata...

jom kita berGEMBIRA.

http://www.facebook.com/GerakanMembenciNajibDanRosmahgembira

zack berkata...

kahkahkahkahkah..betul ke apa yang terjadi ni??..betul ke laporan berita ni??..kahkahkahkah...bro..aku setuju dgn ban bin bon tu...kalau nak menang..suh turun buat kerja..kalau dia bertanding sekali lagi..aku jamin..parlimen temerloh akan kalah...kahkahkahkah..manusia kat temerloh ni 50-50 bro..tgk calon..kahkahkahkah..aku yang sebagai pengundi PR ni..akan lari kalau dia bertanding..kahkahkahkah