Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 Februari 2010

PETANG AHAD ESOK - DI PASAR SENI CM



SENI UNTUK PERUBAHAN - SEMAU DI JEMPUT DATANG




FORUM : SENI UNTUK REVOLUSI/ REVOSUSI SENI

BILA: AHAD
28hb Februari 2010

JAM BERAPA : 2.00 ptg - 5.00 ptg

TEMPAT : The Annexe Gallery, Central Market/PASAR SENI Annexe
Jalan: Jalan Hang Kasturi
Bandar/Pekan: Kuala Lumpur, Malaysia
Lihat Peta

Forum santai ini akan membincangkan bagaimana medium seni boleh menjadi agen perubah dalam masyarakat dan bagaimana seni boleh diletakkan di sisi yang berpengaruh dan digeruni semua?

AHLI PANEL/PELABON/TOK SELAMPIT

Hishamuddin Rais - NGI/Tukar Tiub
Hasmi Hashim - penulis dan ahli politik
Fared Ayam - penggiat teater
Haekal Taleb - pemuzik, bekas ahli band Komplot

Pengasas Music Forum yang juga aktivis muzik, Mazir Ibrahim akan menjadi moderator

AKAN ADA PERSEMBAHAN AKUSTIK DARI:

Nikbindijan
Meor Yusof
Beeha
Liyana Fizi


nota:
semua boleh datang kecuali ezam mat nor
masuk percuma




10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah . . . kah kah kah . . .

lu anti giler dengan adik ezam lue syam kah kah kah . . kah kah kah . . .


sayangilah ezam anda tu kah kah kah . . .

Tanpa Nama berkata...

kasihan ezam..bertambah parah penyakit kks dia..jumpa lu bro ahd ni..

Tanpa Nama berkata...

gaduh adek bradek ni xkemana.....kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

oooo.. di sini rupanya... penyapu lidi.. ha.hah.hae.hau

Tanpa Nama berkata...

datanglah tengok ramai-ramai hishamudin budak tadika jemapoh melancap sambil pegang gambar altantuya kah kah kah!!!!

bik mama lama sudah tak sebut? tarak stim ke tengok gambar kopek bik mama? kah kah kah!!!

melayu bodoh menyanyi lagu syiok sendiri. bukak gerai jual kaset kutub selatan semua penguin pun lari migrate sahara kah kah kah!!!!

Yours truly,

Tanpa Nama berkata...

menarik
jom datang
jangan tak datang
ini ada konsert free
ini bukan kapitalis

tak payah bawak bunga
tak ada air asid pecuma
bawak air sendiri

Tanpa Nama berkata...

tuan tt..

saya ezam..saya muka tak malu, saya ada 6 kotak. saya tak kira, saya mmg nak datang!

Tanpa Nama berkata...

Hidup Ezam ...

Tanpa Nama berkata...

aku datang bawa satu family sokong sama lu T.T c.u

Tanpa Nama berkata...

tak undang dinsman ker?